Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Het bedrijf Shiseido kan terugkijken op een lange bedrijfstraditie. Het begon allemaal in 1872 met een apotheek in Tokio, in de wijk Ginza. Het was de eerste apotheek die in westerse stijl gebouwd werd. Maar dat was niet genoeg voor Fukuhara Arinoby, die in 1888 de eerste tandpasta ontwikkelde. De tandpasta verving snel het eerder gebruikte tandpoeder. In 1893 ontwikkelde Fukuhara Arinobu de eerste vitaminetablet die gebruikt kon worden tegen een vitamine B-tekort. Daarna werd in het verslagjaar het eerste verzorgingsproduct Eudermine op de markt gebracht. Dit bestaat nog steeds en werd pas in 1997 herzien. Tegelijk met de herziening heeft de onderneming Shiseido haar intrede gedaan in de cosmeticasector. Het welzijn van de mensen is vandaag de dag nog steeds belangrijk voor het bedrijf, maar vooral de schoonheid van de vrouw. Alle producten behoren tot de luxesector, maar elke vrouw kan zich dergelijke producten veroorloven, door het economische gebruik. De bedrijfsfilosofie wordt niet vergeten ondanks de wereldwijde expansie. De mens staat hier centraal, maar altijd in harmonie met de natuur. Daarom zijn alle Shiseido producten ontworpen met dit in het achterhoofd. Vooral de hoge kwaliteit is een bijzonder handelsmerk van het bedrijf, net als de camellia. Deze werd in 1915 op hetzelfde moment geïntroduceerd als de haartonic Flowline. Daarna volgde een gezichtspoeder in zeven verschillende kleuren, de verdere ontwikkeling van het eerste huidkleurige gezichtspoeder uit 1906. Tot 1906 had Japan alleen wit gezichtspoeder. Al in 1918 kon Shiseido 21 verschillende geuren aanbieden. Sinds 1980 worden de uitstekende producten van het bedrijf Shiseido ook in Duitsland aangeboden. Tot op de dag van vandaag zijn steeds meer vrouwen overtuigd van de uitstekende kwaliteit, waaronder het Shiseido Smoothing Lip Potlood. Vooral het eenvoudige en economische gebruik maakt de producten zo populair. Maar vooral de kleurkeuze zoals in het Shiseido Smoothing Lip Pencil geeft elke vrouw een goed gevoel en onderstreept de natuurlijke look. Volledig, zonder er kunstmatig uit te zien, ondanks herhaalde toepassing. Het is een handelsmerk van Shiseido, net als de camellia.

Het design

De verpakking van het Shiseido Smoothing Lip Potlood is eenvoudig en beperkt zich tot de naakte essentie. Deze is voorzien van een afdekklep, één voor de pen en één aan de andere kant voor het penseel. Het liplood geeft reeds uitwendig de kleur aan die daarna op de lippen wordt aangebracht. Het schrift is in goud, net als de camellia.

Het assortiment

Het productgamma van het Shiseido Smoothing Lip Potlood omvat natuurlijk verschillende kleuren, die zich onderscheiden door hun naam. Deze omvatten het Shiseido Smoothing Lip Pencil RD 305 Siren, OR 310 Mahogany, RS 303 Mauve, PK 304 Sakura, BR 607 Koffieboon, RD 609 Chianti, BE 701 Hazel, RD 702 Anemone, BR 706 Rosewood en RD 708 Tangelo. Met deze tien kleuren dekt Shiseido een breed scala aan kleuren af zodat iedere vrouw de optimale kleur kan vinden. Want de perfecte kleurnuance is niet alleen een kwestie van smaak, maar hangt eerder af van het huidtype en de haarkleur. Er moet nog steeds een onderscheid worden gemaakt tussen zomer en winter. Voor de zonovergoten huid kunnen andere tinten van Shiseido Smoothing Lip Pencil worden gebruikt, zoals in de winter. Eerst de cupido boog en dan de contour van de onderlip moet altijd worden benadrukt. De gladde textuur van Shiseido Smoothing Lip Pencil maakt het gemakkelijk aan te brengen. Bovenal kan het Shiseido Smoothing Lip Pencil ook volledig op de lippen worden aangebracht. De borstel is bedoeld voor het beter aanbrengen van lippenstift of lipcloss. Dit maakt het mogelijk om precies te werken zodat het liplood niet overschilderd wordt. Daarna kan het worden uitgewassen en gedroogd. De doppen beschermen zowel de borstel als het Shiseido Smoothing Lip Potlood. Met het grote assortiment kan het Shiseido Smoothing Lip Pencil gedragen worden door vrouwen van alle leeftijden.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.