Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De Canadese singer-songwriter Shawn Mendes zählt brak op 15-jarige leeftijd voor het eerst door in de muziekindustrie. Sinds 2017 zijn er ook parfums onder zijn naam uitgebracht, waar niet alleen zijn fans blij van worden. De Shawn Mendes signature series zijn unisex geuren die altijd draagbaar zijn.

Meer info

Koop Shawn Mendes Parfum goedkoop

Meer info +

Het Shawn Mendes parfum - niet alleen voor ventilatoren

De beroemde Canadese popzanger en songwriterShawn Mendes , die vooral bekend werd door de release van muziek op videoportalen als Vine, maakt niet alleen muziek. Hij heeft nu een reeks Shawn Mendes parfums gelanceerd in samenwerking met de fabrikant Revlon. De creaties kunnen niet alleen zijn fans inspireren. Als unisex geuren, moeten ze zowel mannen als vrouwen aanspreken met hun speciale geurcomposities. Toen Shawn Mendes zijn eerste parfum werd gemaakt, was het idee om het te gebruiken als een boodschapper voor een boodschap. Zijn muzikale intentie, die dynamiek, passie en emoties uitstraalt, is overgebracht naar Shawn Mendes Signature, de naam van het eerste parfum. Shawn Mendes In haar samenwerking met parfumeur Celine Baurel heeft hij ervoor gezorgd dat zijn authenticiteit als zangeres herkenbaar terug te vinden is in het product. Na het succesvolle debuut van zijn parfum heeft de zanger een geschikte Signature bodyspray gelanceerd.

Esdoorn - het Canadese symbool als inspiratiebron

Mendes, die nog steeds nauw verbonden is met zijn thuisland Canada, wilde deze relatie in een parfum en zijn liefde voor muziek gieten.

Dit idee is met succes uitgevoerd in de vorm van Shawn Mendes parfum. De Eaux de Parfum Signature en Signature II bevatten onder andere esdoornnootjes die in het hart of de basisnoot zijn ingebed. Het aroma doet meteen denken aan de introductie van de beroemde Indian Summer: het buitengewone weersverschijnsel dat in de late herfst in Canada de aandacht trekt door de warmte, een zeer intense verkleuring van de gemengde en loofbossen en een stralend blauwe lucht.

Shawn Mendes Handtekening en Siganture II - Eaux de Parfum voor fijnproevers

Een parfum dat zowel door mannen als vrouwen wordt gebruikt is een zeer populaire trend. Dit wordt opgenomen met Shawn Mendes parfum. Hier zijn we erin geslaagd om subtiele parfums te creëren met fijne noten, maar met een androgyn effect, wat veel gebruikers leuk vinden.

De compositie Signature is ingelegd met verse noten die de nabijheid van water en de zee symboliseren. Extra houtachtige geurcomponenten in dit Shawn Mendes parfum kenmerken de vele bossen van dit uitgestrekte land. Vriendelijkheid, openheid en tolerantie - kenmerken die voor de inwoners van Canada staan, zijn ook terug te vinden in de geur. Dit Shawn Mendes parfum kan dus omschreven worden als een origineel Canadees parfum - wat de absolute uitvoering is van zijn idee om de geest van zijn land in de vorm van een parfum te vervoeren. Het betovert met een fruitig-zoete selectie van aroma's. De topnoten van de geur zijn onder andere ananas, citroen en McIntosh appel - een speciale samenstelling. In de hartnoot voegen aroma's zoals frangipani, rozen en de genoemde suikeresdoorn hieraan toe. De basis van het Signature Shawn Mendes parfum is muskus, die een zachte en warme noot afgeeft. Dit wordt aangevuld met witte ceder en Dulce de Leche - een zoetigheid van melk. Zoals u kunt zien - een stimulerende en speciale selectie! Hoewel het Shawn Mendes parfum een verscheidenheid aan zoete noten bevat, is Signature licht en fruitig, waardoor het zeer draagbaar is voor beide geslachten. Het parfum dat hier wordt geproduceerd is zeer geschikt voor dagelijks gebruik en zal niet alleen de gezworen fans van Mendes zeker in vervoering brengen.

Al snel bleek dat de intensieve samenwerking tussen Mendes en Celine Barel vruchten had afgeworpen. Het resultaat is een individueel parfum met een sterk karakter, dat - zoals zoveel nummers van de zangeres - een vaste plaats zal krijgen in de hoofden van de volgelingen. Naast de Signature Eau de Parfum is er een bijpassende bodyspray. Of het nu in het dagelijks leven is, voor bioscoop- of theaterbezoek of gewoon tussendoor, dit Shawn Mendes parfum is in bijna elke situatie een goede keuze. De geuren herinneren gebruikers niet alleen aan de muziek Shawn Mendes zelf, maar roepen onvermijdelijk ook associaties op met zijn thuisland Canada. Wie weet, misschien dient het parfum als inspiratie voor een of andere inspiratie om het land zelf te bezoeken.

Eau de Parfum Shawn Mendes Signature II begint in de topnoot met de aroma's van groene peer, gember en ananas. De hartnoot wordt gevormd door abrikozenbloesem, labdanum en dennenbalsem. Handtekening II bevat esdoorn in de basis, walnotenhout en ambertoniek complementeren de geur van de populaire zangeres. Geen wonder dat dit parfum populair is bij zowel mannen als vrouwen.

De verpakking van Shawn Mendes parfum - speciaal en elegant

Uiteraard is de vorm van de verpakking of het ontwerp van de fles niet onbelangrijk voor een parfum. Dit is vaak ontworpen als een echt kunstwerk. Het spreekt dus voor zich dat zelfs met parfums van een Shawn Mendes volledig eigen ontwerp. De flessen van de Signature-serie zijn door de zangeres Shawn Mendes zelf ontworpen en brengen zelfs persoonlijke boodschappen van de zangeres over. De turquoise geur schijnt door de transparante Signature fles. De verpakking is in een mooie gespikkelde turquoise gespikkelde turquoise en versierd met een gitaar. De speciale: Het is gebaseerd op een tatoeage die de kunstenaar op zijn onderarm draagt. Maar dat is nog niet alles. Het muziekinstrument bestaat uit vele kleinere, artistiek verwerkte elementen die het landschap van Canada in beeld brengen. De hals van de edele fles is omwikkeld met koperen lint. In combinatie met de verpakking doet dit denken aan een gitaarsnaar! Maar dat is niet alle artistieke subtiliteiten. Als extra decoratie hangt er een goudkleurige plectrum aan deze koperen snaren. Dit is gebaseerd op Shawn's favoriete plectrum - en draagt ook zijn handtekening. Het valt meteen op dat er veel aandacht is besteed aan het totale ontwerp van het Shawn Mendes parfum. Parfum, muziek en vakmanschap - beide werden hier vakkundig gecombineerd.

De geur, de muziek en de zangeres - een geslaagde compositie

Het gezamenlijke werk met Revlon aan dit artistieke project is zeer succesvol geweest. Of Shawn Mendes parfum goedkoop is of niet zal zeker geen doorslaggevende rol spelen voor de vele fans. De combinatie van de afzonderlijke geuren en een ongewoon flacondesign inclusief verpakking - dit zijn de ingrediënten die u nodig heeft om een Shawn Mendes parfum online te verkopen. Tot nu toe ontvangt men van Shawn Mendes Eaux de Parfum, die zich niet hoeven te verbergen wat betreft hun geur en uiterlijk. Om een Shawn Mendes parfum te kopen, hoeft u niet noodzakelijkerwijs naar een plaatselijke parfumerie te gaan. Een andere optie is om een Shawn Mendes parfum te kopen in de online shop. Het kopen van een Shawn Mendes parfum goedkoop betekent vaak het kopen van een Shawn Mendes parfum online - in ieder geval voel je je je verbonden met de zangeres.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

8 30
toepassen