Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Zijdeachtige perfectie tot aan de wenkbrauwen

Dit Sensai Eyebrow Pencil rondt een perfecte make-up af en geeft de wenkbrauwen definitie en meer expressiviteit. De geschiedenis van het Japanse bedrijf Sensai gaat terug tot 1887. Op dat moment was het bedrijf nog bezig met de verwerking van de kostbare Koishimaru zijde, die enkele decennia later ook het uitgangspunt zou zijn voor de start in de cosmetica-industrie. De positieve eigenschappen van deze natuurlijke stof werden ontdekt in ons eigen onderzoekslaboratorium: zijde stimuleert de productie van lichaamseigen hyaluronzuur. Hierdoor wordt de huid van vocht voorzien en ziet deze er steviger en jeugdiger uit.
Naast een uitgebreid reinigings- en verzorgingsassortiment kunnen Sensai volwassen en veeleisende vrouwen ook kiezen uit een reeks decoratieve cosmetica. De anti-verouderingsproducten zorgen ook voor vocht en ondersteunen een fris, onberispelijk uiterlijk. De wenkbrauwen vormen een kader voor het gezicht. Het maakt niet uit of de haren lichter of donkerder zijn, ze Sensai Eyebrow Pencil helpen de perfecte vorm en dichtheid te bepalen. De praktische penvorm maakt de bediening bijzonder eenvoudig.
Voor een zeer natuurlijk resultaat heeft het product een poederachtige, delicate consistentie zodat de fijne lijntjes bijna naadloos in de wenkbrauwharen passen. Niet alleen vrouwen met lichtere wenkbrauwen kunnen met dit product hun wenkbrauwen beter onderscheiden. Onregelmatige vormen, ontbrekende haren of dunne wenkbrauwen kunnen ook worden gebalanceerd en gelijkmatiger gemaakt met behulp van de pen. Vooral na het aanbrengen van de foundation of een poeder kunnen de wenkbrauwen de onberispelijke teint meer contouren, definitie en dus ook expressie geven. Zelfs discrete of dramatische oogmake-ups worden omlijst door perfecte wenkbrauwen en nog beter geënsceneerd.

Handig en elegant

Het Sensai Eyebrow Pencil biedt niet alleen een natuurlijke kleur, maar ook enkele hulpmiddelen voor de perfecte toepassing. De ovale punt is speciaal ontworpen om natuurlijke lijnen te trekken. Het levert het poederachtige product gelijkmatig en nauwkeurig, zodat de wenkbrauwvorm tot in het kleinste detail kan worden geperfectioneerd en gedefinieerd. Ook is er een spiraalborstel inbegrepen. Hierdoor kunnen de wenkbrauwen gekamd en ruw gevormd worden voor het aanbrengen.
Na gebruik van het product kan de kleur voorzichtig worden verdeeld en vervagen. Omdat het wenkbrauwpotlood bedoeld is voor dagelijks gebruik en de make-up routine, is Sensai het ontworpen als Sensai Eyebrow Pencil een navulsysteem. Hierdoor kunnen dames de pennen op een meer kostenefficiënte manier vullen met een nieuwe vulling.

Het juiste potlood voor elke wenkbrauwkleur

Het Sensai Eyebrow Pencil is verkrijgbaar in twee kleurvarianten, die geschikt zijn voor vele huidtypes: De Sensai Eyebrow Pencil EB 01 Grayish Brown met de bijpassende Refill EB 01 Gayish Brown heeft een asbruine tint. Dit maakt het geschikt voor donkere types, voor vrouwen met donkerbruin of zwart haar of voor meer volwassen vrouwen met lichtgrijze tinten in hun haar en wenkbrauwen. In veel gevallen zijn er geen geschikte cosmetische producten op de markt en daarom bieden Sensai wij een uitgebreid assortiment voor dames van vele leeftijdsgroepen. De hoge kwaliteit en het vaak extra verzorgingseffect voldoen ook aan de verwachtingen van veeleisende dames.
De Sensai Eyebrow Pencil EB 02 Soft Brown met navulling EB 02 Soft Brown voor navulling is een delicate bruine tint. Dit kan gebruikt worden voor veel brunette dames, maar ook om fijne, blonde wenkbrauwen te definiëren. Met het geïntegreerde penseel kan de kleurintensiteit worden gevarieerd en kan de kleur fijn gefineerd worden.