Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Voor een scheerbeurt die een koning waardig is: Met de producten van Royal Shaving wordt zelfs de meest vermoeiende scheerbeurt een ware feel-good ervaring. Stoppels worden optimaal verwijderd en de huid wordt verzorgd.

Meer info

Royal Shaving Scheerschuim en -kwast

Meer info +

Royal Shaving het merk voor een verzorgd uiterlijk

Een activiteit die bijna alle mannen over de hele wereld dagelijks doen is scheren in de ochtend. Het is voor de meeste mensen alleen al vanuit professioneel oogpunt absoluut noodzakelijk. Maar scheren leidt vaak tot groot ongenoegen en velen zien het alleen als een noodzakelijk kwaad. Daar is echter eigenlijk geen enkele reden voor. Integendeel, net als in het verleden is scheren nog steeds een cosmetisch proces dat mannen moeten vieren, aangezien een perfect geschoren gezicht een garantie is voor een consistent verzorgd uiterlijk. De Royal Shaving verzorging ondersteunt de moderne man bij het optimaal uitvoeren van de dagelijkse scheerbeurt. Naast de actie zelf omvat dit ook de ideale voorbereiding en intensieve verzorging na het scheren. De verzorgingsreeks is een betrouwbare metgezel en helpt om een perfect resultaat te bereiken. De Royal Shaving zorg is goedkoop en dus de juiste keuze voor iedereen.

Traditie vindt haar weg naar de moderne tijd

Royal Shaving Care is een van de eigen merken van Albrecht & Dill Cosmetics. De zorgserie is in 2008 ontwikkeld in de huizen van de koepelgroep. Het gepassioneerde doel was om vergeten rituelen nieuw leven in te blazen in plaats van kortstondige trends te emuleren. Albrecht & Dill Cosmetics maakt gebruik van klassieke elementen van traditioneel scheren en combineert ze slim met moderne functies. Naast hedendaagse verzorgingsproducten omvat het assortiment bijvoorbeeld ook een elegant scheervliegtuig, dat voorheen vooral werd gebruikt.

De combinatie van moderne look en vintage elementen wordt steeds populairder bij mannen met stijl die waarde hechten aan een verzorgd uiterlijk. Om het scheren goed te vieren, ligt de focus van de Royal Shaving zorg op het verlaten van de tijd. De man moet in staat zijn om aan onze snel bewegende tijd te ontsnappen terwijl hij scheert en zich volledig op zichzelf te concentreren. Uiteindelijk ervaart de gebruiker van Royal Shaving zorg een gevoel van vrijheid en geloofwaardigheid.

De kwaliteit van de producten heeft zich in de loop der jaren bewezen. Daarom opende de fabrikant in 2012 zijn eerste Royal Shaving zorgwinkel in het Levantehaus in Hamburg. Het is nu mogelijk om de verscheidenheid aan producten ter plaatse te ontdekken. Daarnaast kunt u in veel verschillende winkels online Royal Shaving zorg kopen.

De Royal Shaving zorg in een oogopslag

Sinds de oprichting zijn mannen in staat geweest om Royal Shaving zorg te kopen tegen lage prijzen. Dit heeft echter geen invloed op de hoge kwaliteit van de zorgserie. Producten voor de voorbereiding, voor het scheren zelf en voor de opvolging zijn zowel online als in de Royal Shaving winkel verkrijgbaar.

Voor het scheren

De scheerzeep van de Royal Shaving verzorging reinigt de huid zachtjes. De ingrediënten kokosolie en eucalyptus zorgen voor zacht baardhaar en vergemakkelijken zo een grondige scheerbeurt. Bovendien voorkomt reiniging met zeep onaangename ontstekingen door ziektekiemen op de huid. Met behulp van de scheercrème, die profiteert van het verzorgende effect van de ingrediënten glycerine, kokosolie en eucalyptus, krijgt de huid een frisse kick en blijft soepel. Dit beschermt haar door en door tijdens het scheren.

Tijdens het scheren

De hoogwaardige scheerkom van het fijnste porselein wordt gebruikt om het scheerschuim op te kloppen. Het zilverkleurige dassenhaar van de scheerkwast is het ideale hulpmiddel. De borstel is ook ideaal voor het gelijkmatig aanbrengen van het scheerschuim. De handgreep is gemaakt van hoogwaardig edelhars en vernikkeld messing.

Het scheerschuim verzacht het baardhaar en zorgt voor een gelijkmatige en zachte scheerbeurt. Ingrediënten zoals eucalyptus, kamfer en menthol hebben een antiseptisch effect en geven de huid een stralende en frisse teint. Een scheermes van hoge kwaliteit, bestaande uit een wit edelhars handvat en messing onderdelen, die voorzien zijn van een galvanisch verfijnde nikkelcoating, is het ideale gereedschap voor een perfecte scheerbeurt. Met zijn Gillette Mach3 mes glijdt hij over de huid. Als alternatief kunnen mannen ook het edele scheermesje met gesloten kam gebruiken. Dit garandeert een zachte en grondige scheerbeurt op een hoog niveau.

Na het scheren

De After Shave Balm is ideaal voor een optimale verzorging Royal Shaving van de gevoelige huid na het scheren. Dit is vooral nuttig voor het verzachten van de geïrriteerde huid. Het heeft een regenererend effect door voldoende vocht te leveren zonder een oliefilm achter te laten. Kamille-extract, amandelolie en aloë vera zijn hiervoor de verantwoordelijke verzorgingsmiddelen. Het alternatief hiervoor is de After Shave. Het laat een uniek gevoel van frisheid achter op het gezicht en heeft ook een antiseptische werking.

Het perfecte scheerresultaat in vier stappen

Stap 1: Doe eerst de scheerschuim in de kom om deze te openen. Vervolgens brengt de man het schuim aan op de te scheren delen met de vooraf grondig gewassen borstel, gelijkmatig in cirkelvormige bewegingen. Daarna moet de borstel weer worden uitgewassen.

Stap 2: Langzaam trekken bij het scheren zorgt voor een gelijkmatig en schoon resultaat. Het is belangrijk om niet tegen de beroerte in te scheren om ingroeiende haren te voorkomen.

Stap 3: De man kan de schuimresten op zijn gezicht grondig wassen met helder water voordat hij zijn gezicht met een schone handdoek droogt.

Stap 4: Breng tot slot de After Shave Balm of de After Shave Balm naar wens aan om de gestresste huid van voldoende vocht te voorzien en ziektekiemen te doden.

Overigens, als u uw borstel en scheerapparaat na het scheren goed wilt opbergen, kunt u de optionele standen voor de Royal Shaving verzorging kopen. In de optionele houder hangt de borstel ondersteboven zodat het water weg kan lopen en het haar kan drogen. Het scheermes staat ondersteboven in de standaard. De gebruiker heeft twee voordelen tegelijk: Het kan de twee gebruiksvoorwerpen hygiënisch opbergen en tegelijkertijd zijn de artikelen mooi om naar te kijken.

Koninklijke flacons en buizen voor een koninklijke scheerbeurt

Vintage ontmoet modern design in de Royal Shaving zorg. Individuele grijze of zilveren elementen completeren het overwegend witte uiterlijk van de producten. Het kleine, edele logo versterkt de containers op een gerichte manier. Alle producten in de verzorgingslijn hebben een uniform design en creëren zo een harmonieus totaalbeeld in de badkamer van de man. Het hoogwaardige exterieur vormt een aanvulling op de ongelooflijk hoge kwaliteit van het interieur en geeft getrouw weer waar de Royal Shaving zorg voor staat: De perfecte scheerbeurt voor mannen met hoge eisen en een buitengewoon gevoel voor stijl.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

10 11
toepassen