Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

prijs +

95 126
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De geuren van Rose Arabia ademen de geest van de Arabische Nachten. Hoewel het parfumhuis gevestigd is in de Verenigde Arabische Emiraten, zijn de geuren niet oosters en zwaar, maar licht en bloemig.

Meer info

Rose Arabia goedkoop kopen

Meer info +

Rose Arabia parfum - het edelste van het Oosten en het Westen

De bloemige composities van Rose Arabia parfum veranderen een bewolkte dag in een dag vol warmte en zonneschijn. Het parfum van Rose Arabia streelt zijn drager met een frisse, verleidelijke geur. De respectieve bestanddelen van de parfums geven de geuren verschillende kenmerken, van licht en fris tot oriëntaalse verleidelijkheid, waardoor liefhebbers van bloemengeuren worden verblijd met parfums van uitzonderlijke kwaliteit. De lange houdbaarheid en een duidelijke sillage maken Rose Arabia parfum geschikt voor vrouwen en mannen die een statement willen maken met een geur en vele uren van de geur willen genieten. Rose Arabia zelf verklaart haar geuren als unisex. De bloemige geuren hebben een verbazingwekkende helderheid en gewichtloosheid, zodat ook mannen toegang kunnen vinden tot Rose Arabia parfum. In Centraal-Europa zullen de geuren van Rose Arabia Parfum vooral vrouwen aanspreken. Koop de exquise geuren van Rose Arabia Parfum gewoon online en deze schatten van de parfumkunst zullen de ziel verrukken.

Een nieuw merk uit Abu Dhabi

Rose Arabia Parfum is sinds 2018 op de markt. Zonder veel woorden van de fabrikant, de geuren staan voor zichzelf, hun ingrediënten behoren tot de zuiverste en meest kostbare in de kunst van het parfumeren. Rose Arabia Parfum is gebaseerd op het bestaande parfummerk Widian. De oprichter van beide parfummerken is Ali Aljaberi. De van oorsprong uit de Verenigde Arabische Emiraten afkomstige ondernemer studeerde aanvankelijk chemisch ingenieur in de VS en werkte zeven jaar in de gasindustrie. Terwijl hij werkte aan zijn master aan de Paris-Sorbonne University in Abu Dhabi, ontwikkelde hij het idee om een bedrijf op te richten in de Verenigde Arabische Emiraten met een internationale visie. Hij wilde de twee werelden die hij kende met elkaar verbinden. Hiervoor gebruikte hij parfum, dat traditioneel een belangrijke rol speelt in Arabië. Aljaberi combineert het Oosten en het Westen in zijn parfums. Zonder enige voorkennis of contacten in de parfumwereld slaagde Aljaberi erin om zijn visie binnen twee jaar te realiseren. Zijn benadering van de wereld van geuren is die van een kunstenaar. Voor hem zijn geuren gevoelens; hij vertaalt een bepaald gevoel in een geur. Daarom is hij terughoudend om zijn geuren te definiëren voor een specifieke doelgroep. Gevoelens zijn universeel en dat zijn de geuren van Rose Arabia Parfum ook. De combinatie van Oriënt en Occident creëert moderne geuren die tijdloos en toch mysterieus zijn.

Enkele Rose Arabia geuren in de online shop

- Rose Arabia Amandel

- Rose Arabia Lelie

- Rose Arabia Taifi

De Rose Arabia Almond geur begint met topnoten van mandarijn, framboos, pruim, roze peper, kokosnoot, perzik en amandel. De hartnoot bestaat uit een bloemenboeket van tuberoos, orchidee, kamperfoelie, oranjebloesem en viooltjes. De basisnoten van patchoeli, ambrette, Siamese benzoë, vanille en musk geven een aangename warmte en verleidelijke kracht. Dit Rose Arabia parfum is informeel gehouden. Net als een warme zomerdag omhult de geur je aanvankelijk met heerlijk fruit, een fijn verweven combinatie van fruitige zoetheid en zuurheid, lichte kruidigheid, warme kokosnoot en de balancerende geur van amandel. Een heerlijk dessert van fruit en noten staat op tafel en geeft zijn vitale energie weg aan iedereen die het ruikt. Vol hernieuwde kracht gaan we nu naar de bloementuin met zijn exotische planten en inheemse flora. Als een tapijt van zoete en lichte nuances weeft dit Rose Arabia parfum de verschillende bloemen samen tot een perfect boeket. De basisnoten sluiten de heerlijke dag af in een ontspannen stemming in de warme ambiance van een goed onderhouden tuin terwijl de zon langzaam ondergaat.

Rose Arabia Lily begint met een verfrissende geur van bergamot, citroen, mandarijn en de lichte kruidigheid van roze peper. De hartnoot contrasteert met de frisse opening. Lelie, ylang-ylang, jasmijn, tuinanjer en tiare combineren hun geuren om een intense, verleidelijke geur te creëren. In de basis zorgen amber, muskus, vanille en patchoeli voor een mysterieuze diepte. Dit verfijnde parfum maakt indruk met zijn veranderlijke ziel. Het begint als een sprong in koud water. Alle geesten worden wakker geschud, vrolijkheid en optimisme vegen de melancholie weg en willen vooruit stormen. Maar de bloemige hartnoot remt deze uitbundigheid af met zoete, verleidelijke geuren van de kostbaarste bloemen. Ze willen verleiden en nodigen je uit om hun schoonheid te aanschouwen. Nog steeds betoverd komen de balsamico, evenwichtige noten uit de basisnoot erbij. Dit parfum is als een ochtendsprint door een citrusboomgaard, maar de geur van de aangrenzende bloementuin is te verleidelijk om er niet te blijven hangen. Geleidelijk voegen de geuren van aarde en warm hout innerlijke sereniteit toe. Liefhebbers van verfijnde bloemengeuren kunnen Lily by Rose Arabia Parfum online kopen tegen de beste prijs.

Rose Arabia Taifi is een oriëntaals-bloemige geur. De zeldzame Taif roos staat hier centraal. De topnoten van mandarijn en bergamot openen met een frisse, licht wrange en fruitige geur. De hartnoot bestaat uit Taif roos, Bulgaarse roos en ylang-ylang. De basisnoot is een combinatie van patchoeli, oud, saffraan, praline, vanille en amber. Deze geur ontvouwt zijn verleidelijke potentieel in de hartnoot en intensiveert het in de basisnoot. Taifi voert je mee naar een rozentuin omringd door warme, mysterieuze bossen.

Parfum traditie in Europa en Arabië

Parfum bestaat al sinds de 16e eeuw in Europa. De eerste plaats waar parfum aantoonbaar werd geproduceerd was Grasse, vandaag de dag het centrum van de parfumindustrie. Tot het einde van de 19e eeuw bleef parfum een luxeartikel dat voorbehouden was aan koningen en rijke aristocraten. Parfums van lage kwaliteit mochten gebruikt worden door gewone burgers, wat in die tijd de enige manier was om de stank van het volk te verdoezelen. Baden werd als gevaarlijk beschouwd vanwege mogelijke infecties door het water.

Niet zo in de Arabische wereld. Nadat de Egyptenaren zo'n 6000 jaar geleden wierookrituelen uitvoerden en geparfumeerde zalven uitvonden, namen de Arabieren deze traditie over. Zelfs vandaag de dag zijn geuroliën en parfums een integraal onderdeel van de Arabische cultuur. De geuren zijn veel intenser dan Europese neuzen gewend zijn. Rose Arabia parfum combineert traditionele oosterse geuren met de lichtere, helderdere geurlijnen van de Franse parfumcultuur. Dankzij de uitstekende kwaliteit van de geuren kan Rose Arabia parfum gekocht worden tegen gunstige prijzen.

De geuren van Rose Arabia Parfum maken indruk met hun mysterieuze diepte en gelijktijdige helderheid. Rose Arabia slaagt erin om de Arabische en Westerse wereld op een bewonderenswaardige manier te combineren. De geuren creëren spannende momenten, verleidelijke momenten en weven een web van schoonheid rond de drager, waardoor ze een genot zijn om te dragen. Hun elegantie maakt ze geschikt voor alle gelegenheden, of het nu een kantoor- of avondgebeurtenis is, Rose Arabia parfum geeft een nobele glamour. Rose Arabia drukt een sterke, vrouwelijke kant uit, in wiens diepten geheimen verborgen liggen. Alle vrouwen die van bloemengeuren houden zouden Rose Arabia parfum moeten kopen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten