Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De geuren van Rose Arabia ademen de geest van de Arabische Nachten. Maar hoewel het parfumhuis in de Verenigde Arabische Emiraten is gevestigd, zijn de geuren niet oosters zwaar, maar licht en bloemig.

Meer info

Rose Arabia kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Rose Arabia Parfum - het beste uit het Oosten en het Westen

De bloemencomposities van Rose Arabia Parfum veranderen een dag lang in een dag van warmte en zon. Geur van Rose Arabia strelingen van de drager in een frisse, verleidelijke geur. De verschillende componenten van de parfums geven de geuren verschillende kenmerken, van licht en fris tot oriëntaals verleidelijk, ze verrukken liefhebbers van bloemengeuren met parfums van buitengewone kwaliteit. Lange houdbaarheid en een heldere sillage maken Rose Arabia parfum betaalbaar voor vrouwen en mannen die een statement willen maken met een geur en er urenlang van willen genieten. Rose Arabia De bloemengeuren zijn van verbazingwekkende helderheid en gewichtloosheid, zodat mannen ook toegang kunnen vinden tot Rose Arabia parfum. In Midden-Europa moeten de geuren van Rose Arabia parfums vrouwen aanspreken. Koop eenvoudigweg de heerlijke geuren van Rose Arabia Parfum online en deze schatten van de parfumerie zullen uw ziel in vervoering brengen.

Een nieuw merk uit Abu Dhabi

Rose Arabia Parfum is sinds 2018 op de markt. Zonder veel woorden van de fabrikant staan de geuren voor zichzelf, hun ingrediënten behoren tot de zuiverste en kostbaarste kunst van de parfumeur. Rose Arabia Parfum is gebaseerd op het bestaande parfummerk Widian. De oprichter van beide parfummerken is Ali Aljaberi. De ondernemer, die afkomstig is uit de Verenigde Arabische Emiraten, studeerde chemische technologie in de VS en werkte zeven jaar in de gasindustrie. Tijdens zijn masteropleiding aan de Parijs-Sorbonne-universiteit van Abu Dhabi ontwikkelde hij het idee om in de Verenigde Arabische Emiraten een bedrijf op te richten met een internationale visie. Hij wilde de twee werelden die hij kende met elkaar verbinden. Hiervoor gebruikte hij parfum, dat van oudsher een belangrijke rol speelt in Arabië. In zijn parfums verbindt Aljaberi het oosten en het westen met elkaar. Zonder enige voorkennis of contacten in de parfumwereld is Aljaberi erin geslaagd om zijn visie binnen twee jaar te realiseren. Zijn benadering van de wereld van geuren is die van een kunstenaar. Geuren zijn gevoelens voor hem, hij vertaalt een bepaald gevoel in een geur. Daarom is hij terughoudend om zijn geuren voor een specifieke doelgroep te definiëren. Gevoelens zijn universeel, net als de geuren van Rose Arabia parfum. De combinatie van Oriënt en Occident creëert moderne parfums die tijdloos en mysterieus zijn.

Enkele geuren uit Rose Arabia de online shop

Rose Arabia Amandel

Rose Arabia Lelie

Rose Arabia tyfoon

De Rose Arabia amandelgeur begint met een topnoot van mandarijn, framboos, pruim, roze peper, kokos, perzik en amandel. De hartnoot bestaat uit een boeket van tuberoos, orchidee, kamperfoelie, oranjebloesem en viooltje. De basisnoten met patchoeli, ambrette, siam-benzoe, vanille en muskus geven een aangename warmte en verleidelijke kracht. Dit Rose Arabia parfum is informeel. Als een warme zomerdag omarmt de geur in eerste instantie heerlijke vruchten, een fijn geweven combinatie van fruitige zoetheid en zuurheid, lichte kruidigheid, warme kokosnoot en de balancerende geur van amandelen. Een heerlijk dessert van fruit en noten staat op tafel en geeft zijn vitale energie weg aan iedereen die het ruikt. Vol nieuwe kracht gaan we nu naar de bloementuin met exotische planten en inheemse flora. Als een tapijt van zoete en lichte nuances verweeft dit Rose Arabia parfum de verschillende bloemen tot een perfect boeket. De basisnoten sluiten de heerlijke dag af in een ontspannen sfeer in de warme sfeer van een goed onderhouden tuin, terwijl de zon langzaam ondergaat.

Rose Arabia Lelie begint met een verfrissende geur van bergamot, citroen, mandarijn en het lichte kruid van roze peper. De hartnoot contrasteert met de frisse start. Lelie, ylang-ylang, jasmijn, anjer en tiare combineren hun geuren tot een intense, verleidelijke geur. In de basis zorgen amber, muskus, vanille en patchoeli voor een mysterieuze diepte. Dit verfijnde parfum imponeert met zijn veranderlijke ziel. Het begint als een sprong in koud water. Alle levensgeesten ontwaken opnieuw, geluk en optimisme trekken melancholie weg en willen vooruit stormen. Maar de bloemige hartnoot remt deze uitbundigheid met zoete, betoverende geuren van de kostbaarste bloemen. Ze willen u verleiden en uitnodigen om hun schoonheid te aanschouwen. Nog steeds volledig betoverd, komen de balsamico, balancerende noten van de basis samen. Dit parfum lijkt op een ochtendspurt door een citrusgroeve, maar de geur van de aangrenzende bloementuin is te verleidelijk om daar niet te blijven hangen. Geleidelijk aan voegen de geuren van aarde en warm hout toe aan de innerlijke rust. Liefhebbers van verfijnde bloemengeuren kunnen Lily by Rose Arabia Parfum by Parfum online kopen tegen de goedkoopste prijs.

Rose Arabia Taifi is een oosters-bloeiende geur. Hier ligt de nadruk op de zeldzame Taifroos. Mandarijn en bergamot openen in de topnoot met een frisse, licht bittere en fruitige geur. De hartnoot bestaat uit Taifroos, Bulgaarse roos en Ylang-Ylang. De basisnoot combineert patchoeli, oud, oud, saffraan, praline, vanille en amber. Deze geur ontvouwt zijn verleidelijke potentieel al in de hartnoot en versterkt het in de basis. Taifi neemt u mee naar een rozentuin omgeven door warme, mysterieuze bossen.

Parfumtraditie in Europa en Arabië

Sinds de 16e eeuw bestaat er parfum in Europa. De eerste plaats waar aantoonbaar parfum werd geproduceerd is Grasse, tegenwoordig het centrum van de parfumindustrie. Tot het einde van de 19e eeuw bleef parfum een luxe die alleen voorbehouden was aan koningen en rijke edelen. De gewone burgers mogen geparfumeerd water van mindere kwaliteit gebruiken, wat in die tijd de enige manier was om de stank van de mensen te verdoezelen. Zwemmen werd als gevaarlijk beschouwd vanwege mogelijke waterinfecties.

Anders in de Arabische wereld. Nadat de Egyptenaren ongeveer 6000 jaar geleden rookrituelen hadden uitgevoerd en geurige zalven hadden uitgevonden, hebben de Arabieren deze traditie overgenomen. Ook nu nog maken geurige oliën en parfums integraal deel uit van de Arabische cultuur. De geuren zijn veel intenser dan de Europese neuzen gewend zijn. Rose Arabia Parfum combineert de traditionele oosterse geuren met de lichtere, heldere geurlijnen van de Franse parfumcultuur. Voor de uitstekende kwaliteit van geuren is Rose Arabia parfum goedkoop te kopen.

De geuren van Rose Arabia Parfum imponeren met hun mysterieuze diepte en tegelijkertijd helderheid. De verbinding tussen de Arabische en de westerse wereld slaagt Rose Arabia op een bewonderenswaardige manier. De geuren geven spannende momenten, verleidelijke momenten en weven een web van schoonheid rond de drager zodat het leuk is om deze geuren te dragen. Met hun elegantie zijn ze geschikt voor alle gelegenheden, zowel op kantoor als 's avonds, en geven ze een edele glans aan de Rose Arabia parfum. Rose Arabia Alle vrouwen die van bloemige geuren houden, moeten Rose Arabia parfum kopen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

prijs +

95 126
toepassen