Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Verse citrus bries - De geur van Michael Kors Sporty Citrus Citrus

Aromatisch, verfrissend en sportief is de geurcompositie van Michael Kors Sporty Citrus. Als onderdeel van een collectie vertegenwoordigt het een facet van de vrouwenparfumomgeving en wordt het aangevuld met de Glam en Sexy variaties. Als citrusgeur is het een lichte, zomerse mix, die ook ideaal is voor alle vrouwen die graag actief willen zijn.

Diversele vruchten komen samen in het boeket. Sinaasappel en mandarijn combineren tot een verfrissende opmaat. Dit wordt afgerond met oranje bloesems. Een vleugje muskus geeft de Michael Kors Sporty Citrus geur karakter en levensduur. Sportieve Citrus is echter ideaal voor het dagelijks leven, zowel op het werk als in vrije tijd. Door de sportieve touch heeft het een licht mannelijk touch zonder te hard te zijn. Het is dus ook denkbaar als unisex versie voor mannen.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

De frisheid van citrusvruchten doet denken aan de lente en de zomer en blijft licht en gewichtloos, zelfs bij warmere temperaturen. Sporty Citrus, Sexy Amber en Glam Jasmine van de Michael Kors-collectie vullen elkaar idealiter aan door hun verschillende focuspunten en concepten. Ze kunnen worden gecombineerd om de perfecte geur te vinden voor verschillende gelegenheden en tijdstippen van de dag. Elk vertegenwoordigt ook verschillende stemmingen van de gebruiker.

Honorine Blanc, is de schepper van Michael Kors Sporty Citrus

Michael Kors Sporty Citrus is uitgebracht onder de labelnaam van een succesvol bedrijf dat staat voor kwaliteit en verfijnde accessoires en geuren. Voor geurcreaties werkt dit bedrijf samen met Firmenich. Firmenich staat voor extravagante geurcomposities die opvallen in de menigte.

De parfums worden geproduceerd door getrainde parfumeurs die veel weten over hun vak en kunnen voldoen aan de hoge eisen van de klanten van dit bedrijf. Achter Michael Kors Sporty Citrus staat de neus Honorine Blanc. Ze werd geboren in Libanon en emigreerde op 16-jarige leeftijd naar Parijs. Ze behaalde haar masterdiploma wiskunde, natuurkunde en scheikunde aan het Pierre & Marie Curie Instituut. Daarna volgde een opleiding bij ISIPCA, die ze in 1993 met vlag en wimpel doorliep.

Daarna werkte de parfumeur voor de IFF en ging zeer intensief met de verschillende parfums om. In 2005 veranderde ze in Firmenich. Haar collega's en het management zeggen dat haar creaties worden gekenmerkt door haar liefde voor detail en haar onvoorwaardelijke passie voor de kunst van het parfumeren, wat bijdraagt aan het feit dat veel parfum creaties behoren tot de beste in de wereld.

In 2013 werd Honorine Blanc en twee andere parfumeurs uit Firmenich bekroond met de titel Master Parfumer, die alleen wordt uitgereikt aan zeer bijzondere artiesten. Een meesterparfumeur onderscheidt zich door het feit dat hij zijn werk veel beter kent en uitvoert dan elke conventionele parfumeur en zijn beroep met een hoge mate van passie beleeft. Bovendien speelt de ambitie een belangrijke rol dat parfumcreaties niet zomaar een mix van essenties zijn, maar een boodschap moeten overbrengen die precies deze parfum tot iets bijzonders maakt.

Michael Kors Sporty Citrus is individueel, onderscheidt zich van andere sportieve geuren, is intens maar niet indringend en is een van Honorine Blanc's meesterwerken.

Beperkte elegantie - De fles Michael Kors Sportig Citrus

In het najaar van 2013 lanceerde het label Michael Kors niet alleen deze verfrissende geur voor vrouwen, maar ook een uitgebreide collectie. Naast parfums bevat het ook andere schoonheids- en verzorgingsproducten, die het assortiment van het modehuis van nu af aan zullen uitbreiden. Voor alle modellen is gekozen voor een representatief ontwerp, wat resulteert in een harmonieus totaalbeeld en de stijl van het merk belichaamt.

De focus ligt zowel op de kleur goud als op de plaquette, die de naam Michael Kors en het oprichtingsjaar 1981 laat zien. Het is ook te vinden op andere lederen accessoires of op sieraden. Voor de flacons werd het gebruikt voor het deksel. De gestileerde klinknagels werden ook gesignaleerd. De fles zelf is zeer smal, hoog en heeft een hoekige vorm. De verschillende geuren verschillen in de kleur van het parfum zelfSporty Citrus . Michael Kors Sexy Amber heeft een warme gele tint en Glam Jasmijn een delicate roze tint.

De facetten van een vrouw - De reclamecampagne van Michael Kors Sporty Citrus

De reclamecampagne van Michael Kors Sporty Citrus toont drie pagina's van een vrouw tegelijk. Zoals gezegd is het parfum geïntroduceerd als onderdeel van het nieuwe beauty-assortiment en met twee zustergeuren. Ontwerper Michael Kors noemt een prominente dame als inspiratiebron voor iedereen. Casual elegantie zoals Sporty Citrus belichaamt Gwyneth Paltrow, Sexy Amber zou passen bij een vamp als Angelina Jolie, terwijl voor Glam Jasmine kon hij zich een diva als Jennifer Lopez.

Maar de campagne zelf is een model dat alle facetten verenigt. Karmen Pedaru komt uit Estland en werd op 15-jarige leeftijd ontdekt als model. Daarvoor was ze erg enthousiast over sport en speelde ze zelfs als keeper in het U-19 nationale team van haar thuisland. Dit maakt haar de perfecte vertegenwoordiger voor Michael Kors Sporty Citrus. Haar modeklanten zijn onder andere Marc Jacobs, Givenchy, Donna Karan en meer. Ze is begonnen met reclamecampagnes voor Gucci, Chloe, Ralph Lauren en andere topmerken.

Voor Michael Kors is ze tegelijkertijd sportief, sexy en chique en toont ze het spectrum van parfums en de nieuwe make-uplijn. Elke geur heeft een andere look, gecombineerd met goudkleurige kleding en sieraden in dezelfde kleur. De make-up voor Michael Kors Sporty Citrus is in aardetinten en een beetje subtieler. Pilootglazen, die ook een goudkleurig frame hebben, maken de outfit compleet. Sexy Amber toont een opvallende magenta lippenstift en recht haar, terwijl Glam Jasmine donkere nagellak en een donkere bessentoon als lippenstift toont.

De kleine verschillen in make-up en kapsel tonen verschillende stemmingen en zijkanten die passen bij het parfum. Tegelijkertijd zullen enkele elementen van de make-up lijn van Michael Kors worden gepresenteerd.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.