Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De naam doet anders vermoeden, maar Londontown is gevestigd in de VS. Hier worden nagellakken geproduceerd die vrij zijn van dierlijke toevoegingen, formaldehyden en aceton. In plaats daarvan bevatten de nagellakken bloemige ingrediënten die bijzonder zacht en verzorgend zijn voor de nagels en de huid.

Meer info

Koop Londontown nagelverzorging goedkoop

Meer info +

Londontown - Nagelverzorging die van binnenuit werkt

Nagelverzorging heeft de reputatie een eufemisme te zijn: nagels hebben vaak op de een of andere manier last van zogenaamde zorg. Londontown Nagelverzorging is anders: hier staat de gezondheid van de nagels centraal. Hoogwaardige verzorgingsmiddelen, die diep in de nagel doordringen en deze van binnenuit van alle noodzakelijke vitale stoffen voorzien, zijn de speciale ingrediënten van deze nagelverzorging. Bovendien werken alle componenten samen: Hier worden niet alleen gels en crèmes gerepareerd, maar ook de mooie en briljante afwerking, die de nagel niet beschadigt, maar beschermt. De nagels worden dus niet alleen onderhouden, maar zien er ook prachtig uit. Londontown Nagelverzorging is een uitgebreid programma voor mooie en gezonde nagels. Londontown Het kopen van nagelverzorging is het beste online omdat niet elke retailer de producten van Londontown nagelverzorging goedkoop draagt.

Twee collecties geïnspireerd door de natuur van Groot-Brittannië

Londontown Nagelverzorging komt minstens de naam en de ingrediënten uit Groot-Brittannië. De verschillende verzorgende producten en vernissen bevatten koolzaadolie, extracten van kamille en komkommer en andere stoffen die in Groot-Brittannië traditioneel bekend staan als verzorgende en helende stoffen vormen de basis van de producten. Natasha Dillon ontwikkelde een modern en zeer geavanceerd concept dat rekening houdt met de laatste wetenschappelijke bevindingen op het gebied van cosmetica. Het idee is dat het oppervlak niet de hele nagel is, en dat de gezondheid en kracht van een nagel van binnenuit komt. Het concept is dan ook holistisch en geneest van de diepere lagen van de nagel of voedt de nagel tot in de diepte.

De producten zijn allemaal veganistisch en glutenvrij en zijn ontwikkeld zonder dierproeven. De recepten zijn gemaakt in de tuin van grootmoeder Dillon in de Britse Radlett. Daar masseerde de grootmoeder eens de handen van de kleine Natasha, gebroken door de droge, frisse lucht van Engeland, met kruidenextracten die de huid, het nagelbed en de nagels genazen en verzorgden. Wanneer de volwassen Natasha Dillon merkt hoe schadelijk de UV-gels van conventionele nagelkunst voor haar nagels zijn, herinnert ze zich haar grootmoeder en begint ze te experimenteren met de recepten van haar grootmoeder. De resultaten zijn als de producten van Londontown nagelverzorging, gunstig en effectief. Wie op zoek is naar een goed concept voor de nagel dat werkt volgens traditionele waarden en toch modern is, kan Londontown nagelverzorging kopen en een zuiver geweten hebben.

Londontown Nagelverzorging bestaat uit twee series. Er is de Londontown Cure-serie, die bestaat uit anabole, verzorgende en versterkende componenten. Het uitgebreide nagelverzorgingssysteem Londontown regenereert, versterkt en verzorgt de nagels en het nagelbed. En dan is er nog de tweede serie, Londontown Lakur, een expressieve en kleurrijke nagellak die de nagels in al hun schoonheid doet schitteren zonder ze te beschadigen. De nagellakken bestrijken het hele spectrum van moderne en tijdloze kleuren. Natasha Dillon doet hier zonder oplosmiddelen, formaldehyden, agressieve chemicaliën en weekmakers, de verf zit vol met mineralen en vitaminen.

Het is de moeite waard om de Londontown nagelverzorgingsproducten onder de loep te nemen, want het concept is echt interessant. De producten worden gebruikt voor nagelverzorging en nagelriemverzorging, maar ze bevatten ook nagelverharders, vernissen, grondverven en overcoats (afwerking). De nagelverharder van de Londontown nagelverzorging bijvoorbeeld, geeft de nagel zijn natuurlijke stevigheid terug en zorgt ervoor dat het nageleiwit intact blijft en zich gezond ontwikkelt. De schubbenlaagverzorgingsolie houdt het vochtgehalte van de schubbenlaag op peil en werkt tegen droge, gescheurde en ruwe huid. Het dringt door in de wortel van de nagel en kan zorgen voor een gezonde ontwikkeling van de nagel en nagelriem van daaruit.

Een acetonvrije nagellakverwijderaar maakt ook deel uit van de Londontown nagelverzorgingsserie. De verwijderaar verzorgt de nagel voordat er schade kan ontstaan - voordat er een ander verzorgingsproduct wordt aangebracht. Het voorziet de nagels van vocht en versterkt de nagelplaat. De verschillende over- en onderlagen van de serie sluiten snel en betrouwbaar scheuren en strepen af zonder de noodzaak van UV-licht. Ze harden snel uit en zorgen ervoor dat de nagels er gezond en glad uitzien. Deze vernissen bevatten ook verzorgende componenten die diep in de nagel doordringen en het natuurlijke vocht vasthouden, waardoor de nagel resistent en stevig is.

En wanneer nagels gewoon bescherming nodig hebben, is Top Coat Londontown nagelverzorging de juiste keuze. Deze afwerking maakt de nagels superglanzend en ligt als een actief schild over de nagel. Het krast niet en is beschermd tegen alle invloeden van buitenaf. Andere producten zorgen ervoor dat de lak snel droogt, de nagel met een paar penseelstreken kan worden gerepareerd of er gewoon gezond uitziet.

Alle nagellakken van Lakur Londontown bevatten mineralen en vitaminen die de producten zeer compatibel maken. Nagelschadelijke scherpe chemicaliën worden grotendeels vermeden, zodat de gezondheid van de nagel ondanks de lichtgevende en indrukwekkend glanzende lakken behouden blijft. Van helder muntgroen tot donkerpaars tot een discrete huidskleur, alles is hier aanwezig, met en zonder glitter effect, zowel metallic als discreet. Al deze producten hebben één ding gemeen: ze blinken uit wat ze kunnen. De nagellakken zien er niet uit als verzorgingsproducten, maar zien er even kleurrijk uit als hun zeer chemische concurrenten. Misschien nog nobeler en mooier. In de online winkel is Londontown nagelverzorging goedkoop te koop.

Gezonde nagels willen verzorging, dames willen kleur - Londontown nagelverzorging heeft zowel

Perfect onderhouden nagels komen zelden door met één enkel verzorgingsproduct. U wilt een vochtinbrengende verzorging, moet een beschermende basislaag onder de verflaag dragen en misschien een toplaag, die zowel de verflaag als de nagel beschermt. Deze drievoudige verzorging zorgt ervoor dat de nagel er goed verzorgd en mooi uitziet voor een lange tijd. Dan hoeft de nagellak pas echt te worden verwijderd als er een andere kleur gewenst is of als de nagellak is gegroeid - en niet na elk contact met het bestek. Dit komt omdat mechanische prikkels optimaal worden geabsorbeerd door de verschillende verflagen. De nagel ziet er langer uit als vers geverfd, de Top Coat vangt krassen en blauwe plekken op. Door de zeldzame verandering kan de nagel onder de laklagen gezond groeien en is minder geïrriteerd. Bovendien maakt de grondlaag het mogelijk om oneffenheden in de nagel te egaliseren, zodat de gekleurde verf een glad en gelijkmatig oppervlak kan vormen. Het is de moeite waard om de Londontown nagelverzorging in de online shop te ontdekken en de individuele componenten samen te stellen die u nodig heeft voor de gezondheid van uw nagels.

Rondom een succesvol concept

Londontown Het is de moeite waard om online nagelverzorging te kopen - hier is de selectie van verschillende verzorgingsproducten het grootst. Hierdoor kunnen de componenten van de Kur- en Lakur-serie optimaal worden gecombineerd. Er kan dus beter rekening worden gehouden met de individuele behoeften van uw eigen nagel, onafhankelijk van het aanbod van lokale cosmetische instituten en drogisterijen. Bovendien, Londontown nagelverzorging online is goedkoop in vergelijking met andere opties.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

15 31
toepassen