Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Beschrijving

De kamergeuren L'Occitane Home overtuigen de liefhebbers van geuren met zeer speciale mediterrane geuren en betoveren elk huis in een aromatisch paradijs. In de mediterrane traditie van de Provence, is het altijd al gevierd om gasten te verwelkomen met een aangenaam geurende sluier van uitstekende geuren. Het gevarieerde aanbod van kamergeuren maakt het mogelijk om u en uw omgeving te betoveren met aromatische en inspirerende geuren.
L'Occitane gebruikt uitsluitend ingrediënten van hoge kwaliteit en 100% natuurlijke en traceerbare ingrediënten voor zijn diverse L'Occitane Home parfumassortiment, dat bestaat uit geparfumeerde kaarsen, parfums, parfumzakken en geurverspreiders. Lavendel, roos en mirte komen voornamelijk rechtstreeks van boeren en coöperaties in de Provence en worden er ook direct verwerkt. L'Occitane ziet er ook op toe dat de prijzen van de ingrediënten eerlijk worden verhandeld en dat ze worden geteeld met zo min mogelijk negatieve gevolgen voor het milieu. Naast eersteklas, natuurlijke ingrediënten bevatten de kamergeuren ook een harmonieuze interactie met mens en natuur.
De ingrediënten van de serie L'Occitane Home Parfums hebben verschillende actieve ingrediënten die een zeer positief effect hebben op het fysieke welzijn en de sfeer van een ruimte. Door inademing via de neus bereiken ze de hersenen in de vorm van fijngeurende informatie aan het zogenaamde limbisch systeem, dat verantwoordelijk is voor het beheersen van emoties en stemmingen. Zo bezitten deze kamergeuren het vermogen om de persoonlijke stemming positief te beïnvloeden. L'Occitane Home spreekt met haar concept dan ook die groepen aan die zich thuis willen voelen in hun eigen vier muren en die deze positieve sfeer ook willen overbrengen op hun gasten. Vooral vrouwen hechten veel belang aan een geurende leefomgeving waarin ze rust kunnen vinden.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.