Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

40 85
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Deze parfums zijn een echte geluksvondst: Lanoé is geboren uit het verlangen om bijzondere geuren te creëren. Geuren die uniek zijn en van natuurlijke oorsprong: Met liefde met de hand gemaakt en gebotteld in Duitsland.

Meer info

Lanoé parfum kopen aan een voordelige prijs

Meer info +

Geurkunst uit Duitsland - met hoge normen

Lanoé Parfum beweert geuren van de extra klasse te creëren - en dat lukt. Het Duitse parfumhuis combineert de Scandinavische frisheid van het huis in de buurt van Hamburg met delicate elegantie en verfijning. Het doel is om unieke parfums te creëren met onvergelijkbare magie. Het is precies deze zeer speciale kracht van het parfum om een bepaalde stemming of herinnering van de geur te herbeleven.

Lanoé Parfum is een exclusief merk gevestigd in Wittenberge tussen Berlijn en Hamburg - en speelt met deze exclusiviteit, want achtergrondinformatie is moeilijk te verkrijgen. Simone Roth-Schmelzer richtte de parfumfabriek op en runt deze met een klein team. Samen creëren ze niet alleen de verschillende geuren, maar adviseren ze ook klanten wanneer ze Lanoé parfum willen kopen. Ze worden ondersteund door geselecteerde parfumeurs, die ondertussen een grote verscheidenheid aan geuren hebben gecreëerd.

Lanoé Parfum is een vrij jong merk dat in 2011 zijn eerste geur heeft gelanceerd. De focus ligt op hoogwaardige en unieke geurcreaties met geselecteerde geuren. Alle Lanoé geuren worden liefdevol met de hand gemaakt en ontwikkeld in Duitsland. Daar voel je de grote vraag van vrouwen en mannen Lanoé om eersteklas producten aan te bieden die je goedkoop als Lanoé parfum kunt kopen.

Het idee achter parfums voor mannen en vrouwen is dat klanten - in tijden van voortdurend veranderende trends en stijlen - op zoek zijn naar consistentie - en dat op een hoog niveau. Kwaliteit is dus belangrijker dan kwantiteit. Een enkele geur wordt tot 20 keer getest op zijn aroma's tot het zijn weg vindt naar de productie. Dit onderstreept het geraffineerde karakter van het merk en creëert unieke creaties. "Wie wil een voorproefje van de hele wereld", zegt de baas over haar concept.

Het parfummerk combineert elegantie en liefhebbers van het leven, individualiteit en exclusiviteit. De parfumeurs zijn onder andere geïnspireerd door vakanties en het buitenland - zoals het eiland Curaçao, waar de eigenaar Simone Roth-Schmelzer zich liet inspireren door de verscheidenheid aan planten en het Lanoé parfum voor vrouwen Tropical Rain creëerde. Als u wilt, kunt u het Lanoé Parfumassortiment ook online ontdekken - bijvoorbeeld in onze winkel.

Lanoé Parfum voor vrouwen en mannen - een selectie van geuren

Het kopen van slechts één Lanoé parfum is niet zo gemakkelijk, want er is een breed scala aan parfums voor vrouwen, mannen en Lanoé uniseks. De eau de parfums bevatten 25% olie, de eau de toiletten 18% essentiële oliën. Hieronder een kleine selectie van de creaties:

Lanoé zwart

Lanoé Zwart is een aromatisch Lanoé uniseks parfum met vele facetten. Houtachtige en citroenachtige nuances mengen zich in de topnoot. Kruidig gaat het verder in het hart met komijn, kruidnagel en peper. Leer, cederhout en patchoeli bepalen de basisnoot van het Lanoé uniseks parfum. Met zijn pittig karakter stimuleert de Lanoé Black zeker de verbeelding van de drager en de tegenhanger.

Lanoé G'LIKE

Lanoé G'LIKE is een Lanoé mannengeur waar vrouwen dol op zijn. De geur oogt bijna egoïstisch - een combinatie van sinaasappel, shisol en roze grapefruit, gecombineerd met minerale noten en een zachte afdronk van cederhout, oud en witte appelbloesem. Een echt bedwelmende geurbeleving is deze Lanoé mannengeur.

Lanoé Ibiza Liefde

Deze Lanoé geur voor vrouwen is geïnspireerd op het zonnige eiland Ibiza en brengt een hommage aan lange zomeravonden en een vrolijk vakantieseizoen. Lanoé Ibiza Love heeft een fris karakter met oranjebloesems, hyacinten en rijpe frambozen. Mooie rode rozen drukken het hart van het Lanoé parfum van vrouwen uit. Muskus en bourbon vanille zorgen voor een milde afdronk.

Lanoé Jasmijn d'Orange

Jasmin d'Orange is een fris, jeugdig Lanoé parfum voor dames die nieuwsgierig zijn en graag experimenteren. Braziliaanse limoen met een vleugje roze grapefruit zorgt voor levensvreugde en dynamiek. Witte jasmijn en witte chocolade zorgen voor een zoet hart, omgeven door olijfhout en vanille in de basisnoot.

Lanoé Tropische regen

Tropical Rain heeft een exotisch karakter - precies het juiste Lanoé unisex parfum als je verlangt naar een heerlijke zomerse verfrissing. Als een warme tropische regenbui, de exotische en gepassioneerde pelt neer op de drager. Fruitig en verfijnd. Wat er precies in het parfum zit, blijft een mysterie.

Nina von Sighn

Nina von Sighn is het nieuwe merk van Lanoé . In vier geuren vertelt ze het verhaal van een jonge vrouw uit Berlijn die in de jaren twintig van de vorige eeuw wild en vrij van conventies leefde. In de jaren dertig van de vorige eeuw veranderden de tijden en sociale ideeën en vluchtte de jonge vrouw in ballingschap. Wat van haar overbleef was een brief uit Australië aan haar beste vriendin. Deze vriendin was de overgrootmoeder van de kunstenaar Bernd Streiter. Hij Lanoé stemde ermee in om de recepten van de erfgenaam van zijn overgrootmoeder vrij te geven. De resultaten zijn de geuren Faun - "The Magic of First Encounter", Verborgen Liefde - "Geheim Enthousiasme", Gelukkig - "The Feeling of Happiness after the First Kiss" en Queen of Hearts - "The Feeling of Happiness after the First Night Together" - geuren met fris karakter, bloemig hart en houtachtige basis.

witte streep

Iets bijzonders is ook de White Line by ¸ waarvan de creaties - een mannengeur en een vrouwengeur - zijn ontworpen vanuit een kunstmatig aroma. De feromoongeuren Mirus I en Mirus II - Latijn voor "wonderbaarlijk" - drukken andere aroma's beter uit. Toegepast onder de gebruikelijke geur, versterken de geuren van de White Line hun effect. Mirus I is iets delicater en wordt daarom vaak door vrouwen gedragen. De krachtige Mirus II gaat goed samen met een Lanoé mannengeur.

Exclusieve Lanoé geuren met een persoonlijk tintje.

Lanoé vermijdt grotendeels dure reclame en investeert de beschikbare middelen bij voorkeur in de ontwikkeling van de unieke geuren en hun al even fantastische verpakking. Het ontwerp van de flacons en de verpakking wordt altijd door de kunstenaar gedaan. Ze zijn niet alleen heel elegant, zoals je kunt zien in Lanoé Black and Lanoé Lovely.

De verpakking wordt geproduceerd met uitgebreide drukprocessen en voorzien van geselecteerde offertes - zoals de Rain collectie laat zien. Dromerige beschrijvingen van liedjesschrijver Oliver Balke sieren de verpakking en de foto's voor de kartonnen dozen komen uit de privé-collectie van de eigenaar, waardoor de parfums een zeer persoonlijk karakter krijgen. In onze online winkel kunt u diverse Lanoé parfums online kopen. Wij geven onze gunstige inkoopvoorwaarden rechtstreeks door aan onze klanten. Het is daarom de moeite waard om regelmatig een kijkje te nemen in ons assortiment. Misschien is het juiste parfum er al! Als u wilt, kunt u direct een van de beschikbare Lanoé parfums bestellen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten