Toegevoegde producten
verder winkelen naar kassa
Lancôme Sonnenpflege

Lancôme Sonnenpflege kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Bescherm uzelf tegen de zon met producten van Lancôme

De Franse visionair Armand Petitjean stelde zich ten doel de schoonheidsindustrie te laten zien dat kwaliteit de overhand zou krijgen op kwantiteit. Na een samenwerking met de beroemde parfumeur François Coty, die door de marktsituatie de prijs van zijn parfumcreaties had verlaagd, ging Petitjean de uitdaging aan om zelf ontwikkelde luxeproducten van hoge kwaliteit te lanceren. Vanuit deze motivatie richtte hij op 21 februari 1935 het latere Lancôme wereldmerk op. Zijn begrip van schoonheid, dat nauw verbonden was met elegantie, en zijn onvoorwaardelijke liefde voor zijn vaderland vormden de cosmetische producten en geurcomposities die hij creëerde. Deze vertegenwoordigden de belichaming van genade en genade en straalden Franse flair uit.

Dit is hoe de zonwering van de Lancôme

In de rubriek zonweringLancôme , die online goedkoop bij de aankoop wordt aangeboden, staan onder andere deze producten vermeld:

- Soleil Bronzer SPF 50 - Body

- Soleil Bronzer Zonnebrandcrème Melk LSF 30

- Soleil Bronzer Sun Protection BB-Creme BB-Creme LSF 50

- Soleil Bronzer Sun Protection Oil LSF 15.

De zonnecrème Soleil Bronzer SPF 50 - Body met geïntegreerde zonnebescherming bevat drie waardevolle oliën, die de ontwikkeling van oxidatieve stress voorkomen en het proces van huidveroudering vertragen. Dankzij de speciale formule voorziet de Lancôme zonnebrandcrème de huidcellen van voldoende voedingsstoffen, beschermt tegen UV-straling en zorgt voor een huidversterkend effect.

Soleil Bronzer Sun Protection Milk LSF 30 wordt aanbevolen voor een gladdere huid en een langdurige, mooie bruining. Het actieve complex van argan-, mono- en muskusroosolie deactiveert de vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor de vroegtijdige veroudering van de huid.

Soleil Bronzer Sun Protection BB-Creme LSF 50 is make-up en zonverzorging in één. Dankzij speciale pigmenten bedekt het de oneffenheden van de huid en beschermt het de huid tegen de negatieve effecten van direct zonlicht.

De waterdichte Soleil Bronzer zonnebrandolie LSF 15 zorgt voor een zijdezachte finish en een stimulerende geurbeleving.

Het is aan te raden om de zonnebrandmiddelen Lancôme meerdere keren per dag aan te brengen tijdens uw verblijf op het strand en tijdens het algemene zonnebaden om een optimaal effect te garanderen. Het sproeimechanisme van Soleil Bronzer SPF 50 - Body maakt een snelle, ongecompliceerde toepassing mogelijk, zodat er geen kostbare tijd wordt verspild met crèmes. Dankzij de innovatieve textuur laat deze Lancôme zonnebrandcrème geen kleverige film achter op de huid, maar geeft hij een aangenaam droog gevoel.

De Soleil Bronzer zonbeschermingsmelk LSF 30 is ook een zonbeschermingsproduct voor het sproeien. Regelmatig gebruik van het verzorgingsproduct voorziet de huidcellen van continu vocht, maakt de huid steeds strakker, verfrist de bescherming tegen UV-straling en geeft de huid een natuurlijk stralende bruine teint. Om de beschermende werking van Soleil Bronzer Sun Protection Oil LSF 15 te behouden, is het raadzaam om na zwetende activiteiten en na het zwemmen de zonnebescherming opnieuw aan te brengenLancôme .

Daarom is zonnebescherming Lancôme zo belangrijk.

De huid - het grootste menselijke orgaan - wordt voortdurend blootgesteld aan invloeden van buitenaf en heeft intensieve bescherming nodig. De verzorgingsproducten in de categorie Lancôme zonwering zijn online tegen lage prijzen verkrijgbaar en overtuigen met hun innovatieve UVA-UVB-filtersysteem, dat de huid effectief beschermt tegen de effecten van direct zonlicht. Naast het aspect van de bescherming tegen de zon, geven ze de huid een esthetisch aangename bruine teint, hebben ze een verjongend effect en compenseren ze de oneffenheden van de huid.

Lancôme Zonnecrèmes en spuitflessen stimuleren de visuele waarneming en reflecteren wat er binnenin zit. De bronskleur van het brons geeft de luxe-factor van het merk aan, evenals de betoverende bruine kleur die door het gebruik van de producten wordt bereikt. Lancôme Een zonnebrandcrème kopen betekent een perfect beschermde huid en een gezonde teint.

Geld-terug-garantie +

Lijnen +
Productsoort +
prijs +
Resultaten filteren
vandaag tot-57%