Toegevoegde producten
verder winkelen naar kassa
Lancôme Pflege

Lancôme Pflege kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Mooier met de verzorgingsproducten van Lancôme

De geschiedenis van het luxemerk Lancôme begon op 21 februari 1935. Concurreren met de twee grote Amerikaanse cosmeticabedrijven, die op dat moment de monopoliepositie in de schoonheidsindustrie bezaten, en een Frans cosmeticamerk naar de top van de markt leiden, was de belangrijkste motivatie voor de Lancôme oprichter Armand Petitjean om het bedrijf op te richten. De door Petitjean Lancôme zorgvuldig gekozen naam verwijst naar zijn roots en weerspiegelt zijn nationale trots.

Hierna worden de Lancôme verzorgingsartikelen genoemd, hun ingrediënten en hun effectiviteit beschreven, wordt de juiste toepassing uitgelegd, worden de positieve effecten beschreven die een onberispelijke teint kan hebben op het zelfbeeld en het verpakkingsontwerp van de producten.

Lancôme Zorg heeft veel te bieden

De Lancôme zorgsectie biedt de volgende series online aan tegen een redelijke prijs: Rénergie, Génifique en Men.

Rénergiezorg Lancôme is een echt juweeltje in de antiverouderingszorg. De actieve ingrediënten in de producten werden geselecteerd met de verzamelde kennis voor anti-verouderingsverzorging. De serie is een van de meest populaire in het huis Lancôme en zorgt al lange tijd voor de huid van vrouwen boven de 40 jaar.

De Génifique serie is gebaseerd op het Génifique complex, dat bestaat uit biolysaat, fytosfingosine en tijgergrasextract. Biolysaat stimuleert de productie van specifieke eiwitten die een teken zijn van een gezonde, jonge huid. Fytosfingosine stimuleert de vorming van nieuwe cellen, terwijl het extract van tijgergras de huidirritaties vermindert.

De Lancôme mannenverzorging genaamd Men is van nature toegewijd aan de mannenhuid. Het is van een andere aard en heeft daarom andere eisen. Micro vitale stoffen voorzien de huid van belangrijke middelen om haar natuurlijke beschermende vacht te behouden en er jong en fris uit te zien.

Zo werkt de Lancôme zorg het beste

Het effect van de Lancôme zorg kan worden verbeterd door de juiste voorbereiding. Het is daarom aan te raden om een reinigingsvloeistof licht en gelijkmatig met licht, gelijkmatig druk op de wangen, het voorhoofd en de kin te wrijven. Dit verwijdert op milde wijze dode huidcellen, reinigt de gezichtshuid, stimuleert de bloedsomloop en laat de huid stralen. Bovendien wordt de huid versterkt door wrijving in haar functie om bacteriën af te weren.

De crème moet als volgt worden aangebracht, zodat de doeltreffendheid van crèmes en lotions zich volledig kan ontplooien: Trek aan de wangen met je vingers en tik met je platte hand op de onderkin. Deze toepassingstechniek geeft de gezichtshuid een rooskleurige teint en stimuleert de synthese van elastine en collageen.

Verzorgingsproducten voor een gezond uiterlijk

Lancôme Care heeft veel producten online goedkoop in het aanbod. Dankzij hun zorgvuldig geselecteerde ingrediënten bieden ze een optimale verzorging voor elk huidtype en gaan ze de tekenen van huidveroudering tegen. Een jeugdige, frisse uitstraling versterkt het zelfvertrouwen, wat kan resulteren in een beter zicht op het eigen zelf. Zuiver zijn met je uiterlijk heeft invloed op hoe anderen je waarnemen. Zo kan een stralende teint alle ogen aantrekken en de uitstraling positief beïnvloeden.

De Lancôme verzorgingsbuizen, potten en flacons worden gepresenteerd in een eenvoudig, klassiek ontwerp dat gekenmerkt wordt door heldere lijnen. Ze liggen comfortabel in de hand, zijn gemakkelijk te openen en te sluiten en stimuleren de tastzin. De aanschaf van Lancôme zorg en ook mannenzorg is daarom in meer dan één opzicht de moeite waard.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Lancôme Pflege met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 18 klant adviezen
Commentaar Whol1985 van 17. december 2014
Oogcreme

De beste - en ook de duurste - oogcrime die ik ooit heb geprobeerd. Resultaat mag er zeker wezen. Mag ook mezelf wel eens verwennen toch?

Commentaar Hety1992 van 11. december 2014
Lancôme Génifique Crème Activatrice de Jeunesse

Zeer goedverzorgde creme. Ik gebruik hem nu een paar weken en de kleine rimpeltjes zijn helemaal verdwenen. Ook de grotere zijn minder zichtbaar.

Commentaar Saraing van 28. november 2014
verzorgd gevoel op de huid

Ik gebruik deze hoogwaardige gel al een tijdje voor het scheren. Hij laat een heerlijk verzorgd gevoel op de huid achter.

Geld-terug-garantie +

Lijnen +
Productsoort +
prijs +
Resultaten filteren
vandaag tot-57%