Toegevoegde producten
verder winkelen naar kassa
Lancôme Nagellack

Lancôme Nagellack kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Mooie nagels met de lakken van Lancôme

Op 50-jarige leeftijd richtte zakenman Armand Petitjean in 1935 het luxelabel Lancôme op. Voorafgaand aan zijn carrière als ondernemer importeerde hij Europese consumptiegoederen, werkte hij als diplomaat voor het Franse ministerie van Buitenlandse Zaken in Brazilië en Argentinië en bekleedde hij de functie van General Manager bij François Coty, de meest prestigieuze parfumeur van die tijd. Zijn bewogen carrière was van invloed op Petitjean's beslissing om zijn eigen rijk voor cosmetica op te bouwen. Bij de productie van zijn producten legde hij er de nadruk op dat ze bestaan uit hoogwaardige ingrediënten, dat ze hem een reputatie in de branche hebben opgeleverd en dat ze zijn klanten een gevoel van luxe geven.

Het kleurrijke kleurenpalet van de Lancôme

De volgende producten kunnen tegen een goede prijs online gekocht worden in de Lancôme nagellak sectie:

- Vernis in de Verliefdheid - Sonia Rykiel collectie

- Vernis in de liefde

- Vernis In Love Gouden Top Coat

Als inspiratiebron voor de nagellak Vernis in Love - Sonia Rykiel collectie Lancôme koos het merk voor de jaren '60. De kleuren van de nagellak, zoals het intense rood dat associaties oproept met klaprozen, stralen de flair van de wilde jaren zestig uit. Het complex van multipolymeren in de Lancôme nagellak zorgt voor de vorming van een laagje op de nagels. Dit voorkomt het versplinteren van de vernis en laat de nagels glanzen in een betoverende glans. Het glanseffect wordt nog versterkt door White Mica Lamellas, die het licht dat op de nagels valt reflecteren en schitterende reflecties creëren. Het resultaat is een schitterend glanzende afwerking die een echte blikvanger is.

Vernis in Love Lancôme nagellak wordt aanbevolen voor mooie nagels in expressieve kleuren. Dankzij het veelzijdige kleurenpalet, dat bestaat uit krachtige kleuren en pasteltinten, is er voor elk type en uiterlijk een passende nagellak, of het nu gaat om discreet natuurlijke of drastisch extravagante nagellak.

De Vernis Lancôme nagellak in Love Golden Top Coat bedekt de nagels met glamoureuze bladgouddeeltjes die schitterende effecten creëren.

Tips voor de perfecte nagel

Lancôme biedt haar klanten nuttige informatie voor het gebruik van nagellak. Dankzij de zorgvuldig ontwikkelde cosmetische producten, die zijn uitgerust met geavanceerde technologieën, is het schilderen van perfecte nagels kinderspel en vereist het nauwelijks extra tips.

De ronde applicator van de Vernis in Love - Sonia Rykiel collectie brengt de Lancôme nagellak gelijkmatig aan met een kwaststreek. De authentieke vintage look van de jaren '60 geïnspireerde nagellak kan worden gemaakt met de DIY Nail Patch, die gratis kan worden gedownload. Voor een betoverende Franse manicure is Vernis in Love nagellak aan te bevelenLancôme . Verf eenvoudigweg een van de vele kleuren op het nageloppervlak en breng vervolgens een kleur aan die harmonieert met de basiskleur op de punt van de nagel.

Nagellak van Lancôme betoverende ook met hun uiterlijk

De Lancôme nagellakken worden online goedkoop aangeboden voor de aankoop. De oogverblindende glanseffecten en sprankelende lichtreflecties door het aanbrengen van een nagellak Lancôme weerspiegelen de weelderige luxe van het merk, dat de drager op een kundige manier in de schijnwerpers zet en elke outfit aanvult dankzij de rijke keuze aan kleuren.

De nagellakflessen uit Lancôme de nagellakflessen hebben een visueel stimulerende werking. Ze presenteren zich in een ontwerp geïnspireerd door minimalisme, gekenmerkt door heldere, opvallende lijnen. In de transparante glazen flessen komen de felle kleuren van de nagellak tot hun recht. De gestileerde roos - het logo van Lancôme de roos - is op de voorkant gedrukt en versiert het op een discrete, smaakvolle manier.

Momenteel niet beschikbaar lijnen +

Geld-terug-garantie +

Lijnen +
Productsoort +
prijs +
Resultaten filteren
vandaag tot-57%