Toegevoegde producten
verder winkelen naar kassa
Lancôme Lippen

Lancôme Lippen kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Mooie lippen met de producten van Lancôme

Armand Petitjean richtte het luxemerk Lancôme op 21 februari 1935 op. De allereerste lancering van cosmetica en parfums veroorzaakte een sensatie in de cosmetica-industrie. In 1938 werd de lippenstift van het label het middelpunt van de publieke belangstelling. De producten van andere bedrijven drogen de lippen uit. Petitjean nam het daarom in eigen hand om een lippenstift te ontwikkelen die de lippen verzachtte. Zo is de Rose de France Lancôme lippenstift ontstaan. Hij doopte zijn lippen in een delicaat roze, verwende zijn reukzintuigen met een zoete rozengeur en was een van de bestsellers tot in de jaren vijftig. Het feit dat Petitjean zich aan de dure lippenstiftkoffers Lancôme hield, leidde helaas tot een crisis die uiteindelijk leidde tot de verkoop van het merk.

De uitstekende lippenstift van Lancôme

De lip Lancôme make-up sectie omvat onder andere producten:

- L'Absolu Rouge

- L'Absolu Rouge La Base

- Contour Pro

- Glans in de liefde

De L'Absolu Rouge Lancôme lippenstift is verkrijgbaar in 38 adembenemende kleuren - van felrood tot discreet nude en in drie afwerkingen: glanzend, romig en mat. De Pro-Xylans die erin zitten, hydrateren de lippen en voorzien ze van een fluweelzachte verzorging, terwijl Vitamine E de lipcellen beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Een verdere ontwikkeling van deze lippenstift is de L'Absolu Rouge La Base. Zo vormen de Pro-Xylans een zes uur durend vochtdepot in de lipcellen voor een onweerstaanbare soepelheid.

Verkrijgbaar in nude, roze en rode tinten, de Lancôme Lipliner Contour Pro is gemakkelijk en nauwkeurig aan te brengen langs de lipcontour dankzij de unieke consistentie.

Lancôme Lipgloss Gloss in Love wordt aanbevolen voor een schitterend glanzend kleurresultaat. Het garandeert perfect gedefinieerde lippen en voorziet ze bij elk gebruik van vocht.

Tips voor perfecte lippen

Voor de make-up van adembenemend mooie lippen is er informatie Lancôme beschikbaar op de officiële website van. De lippenstift L'Absolu Rouge bereikt een optimaal resultaat in combinatie met de Lipliner Contour Pro. Het contourpotlood zorgt voor perfect gedefinieerde lippen, terwijl het penseel het gemakkelijk maakt om de lippen te vullen met Lancôme lippenstift. Om een dramatischer uiterlijk en intensere kleuren te bereiken, kan nog een laag L'Absolu Rouge op de lippen worden aangebracht.

De Lipliner Contour Pro wordt echter niet alleen gebruikt als lippencontourpotlood en om de kleefkracht van de lippenstift te verbeteren. Het kan ook gebruikt worden als lippenstift door het direct op de lippen aan te brengen en vervolgens de kleurpigmenten met een kwastje te vertroebelen. De innovatieve applicator van Gloss in Love bepaalt hoe Lancôme de lipgloss wordt gebruikt. De gebogen kant brengt de onderlip in vorm. De ronde kant van de applicator is geschikt voor het aanbrengen van make-up op de bovenlip.

Hoogwaardige producten van binnen en buiten

Op het gebied van lip make-up zijn de producten Lancôme lipstick, lip liner en lipgloss online beschikbaar tegen gunstige prijzen. De zwarte en goudkleurige L'Absolu Rouge en L'Absolu Rouge La Base lipstickmouwen zijn visueel aantrekkelijk en bieden een extra stimulans om ze aan te schaffen. Ze imponeren met hun edele, klassieke design, dat de luxe van het merk belichaamt. De lipstickmouwen stimuleren niet alleen de visuele waarneming, maar stellen ook tactiele prikkels in door hun speciale klikopening.

Momenteel niet beschikbaar lijnen +

Geld-terug-garantie +

Lijnen +
Productsoort +
prijs +
Resultaten filteren
vandaag tot-57%