Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige en zorgzame mascara, kies dan voor het Lancôme Monsieur Big Care assortiment. Lancome biedt een zwarte mascara aan die de wimpers voedt, beschermt tegen schadelijke milieu-invloeden en uitdroging voorkomt. Kruidenbestanddelen versterken de wimpers en stimuleren hun natuurlijke groei. Lancôme Monsieur Big overtuigt met een intense kleur en een sterk dekkend vermogen. De mascara zorgt voor 12 keer meer volume en maakt een nauwkeurige definitie van de wimpers mogelijk. U krijgt meer souplesse en een veilige grip die de hele dag aanhoudt. Het resultaat is een fascinerende zwarte look.
Lancôme Monsieur Big maakt de oogmake-up perfect af en zet een absoluut hoogtepunt neer. Lancome mascara is eenvoudig en ongecompliceerd aan te brengen dankzij de geïntegreerde borstel. De wimpers kunnen perfect van elkaar worden gescheiden en naar wens worden gedefinieerd. De mascara wordt van de wortel tot aan de punten in zigzagbewegingen aangebracht. Hierdoor ontstaat meteen een supersterke houvast en een verbluffende dekkracht. De zachte textuur van deze mascara, die de wimpers niet druipt, niet besmeurt en niet belast, moet ook worden benadrukt. Alle producten van de Lancôme Monsieur Big serie zijn dermatologisch en oogheelkundig getest. Ze kunnen ook worden aanbevolen voor mensen met een gevoelige huid en ogen. De Mascara Monsieur Big zorgt voor een perfecte oogmake-up en een intensieve look. Hiermee kan men de wimpers perfect in vorm brengen en zorgen voor een lange houvast. Ontdek de producten van het Lancôme Monsieur Big-gamma voor make-up en wimperverzorging.

Het design

Lancôme Monsieur Big is een nieuwe zwarte mascara. Het overtuigt met een aangename textuur, een intense kleur en een lange houvast. Met Monsieur Big kunt u de wimpers perfect naar uw wensen definiëren. Tegelijkertijd worden ze gevoed en versterkt, zodat u ook na een korte aanbrengperiode kunt genieten van lange, gezonde en volumineuze wimpers. Maar ook het verpakkingsontwerp is overtuigend. Monsieur Big van Lancome is verkrijgbaar in de vorm van een zwart potlood. De uittrekbare borstel maakt het mogelijk de wimpers nauwkeurig te scheiden en te definiëren. Na gebruik wordt het eenvoudig, veilig en netjes terug in het deksel geduwd. Monsieur Big van Lancome kan ook gemakkelijk, flexibel en schoon worden gebruikt op reis. De compacte pen past ook comfortabel in elke zak. De hoogwaardige mascara van Lancôme Monsieur Big is te herkennen aan de praktische zwarte pen en het roze Lancôme-logo.

Het assortiment

Als u op zoek bent naar een mascara van hoge kwaliteit voor een elegante en verfijnde oogmake-up, neem dan een kijkje bij de producten uit het Lancôme Monsieur Big-gamma. Lancome biedt een nieuwe zwarte mascara van topklasse. Ze hebben een zachte en aangename textuur die niet druppelt, kleeft of weegt. De wimpers zijn omgeven door een fijne film die ze beschermt tegen schadelijke milieu-invloeden en uitdroging. Tegelijkertijd krijgen de wimpers meer elasticiteit, volheid en volume. Kruiden ingrediënten versterken elke wimper en stimuleren de groei. Na een korte inwerktijd kunt u zich al verheugen op lange en elegante wimpers. Bijzonder opmerkelijk is de intens zwarte kleur, die een sterk dekkend vermogen ontwikkelt.
01 Big is het Nieuwe Zwart van Lancome omhult de wimpers in een fascinerend zwart. Kleur en ondoorschijnendheid blijven de hele dag intens. Met de geïntegreerde borstel kunt u de mascara eenvoudig en flexibel aanbrengen. De wimpers kunnen ideaal van elkaar worden gescheiden en naar wens worden gedefinieerd. De mascara van Lancôme Monsieur Big wordt toegepast in zigzagbewegingen van de wortel tot de punt van de wimpers voor een prachtige look en een prachtige look. Dit resulteert direct in een sterk dekkend vermogen en een betrouwbare houvast. Lancôme mascara is oogheelkundig en dermatologisch getest. Het is ook geschikt voor mensen met gevoelige ogen of huid. Zelfs een complexe oogmake-up kan met Monsieur Big onderweg gerealiseerd worden. Fascinerende rondingen en veel volume en glans zijn de uitstekende eigenschappen van deze mascara. Ook u kunt rekenen op de innovatieve mascara van Lancôme Monsieur Big voor de verzorging en make-up van uw wimpers.

De commerciële

Maak kennis met Lancôme Monsieur Big.