Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Lancôme Miracle Air de Teint helpt de huid er perfect uit te laten zien zonder ze te verzwaren. De speciale formule is zo licht dat de make-up bijna helemaal vergeet. In de gebruikelijke hoge kwaliteit van Lancôme, biedt het betrouwbare dekkracht en lange houvast. De vloeistof weegt niet, maar geeft de huid de kans om te ademen. Het laat geen residu achter. Speciaal werd het zogenaamde Blur Revolutie Complex ontwikkeld. Het dekt niet alleen onvolkomenheden, maar verzacht ze ook. Dit ziet er zeer natuurlijk uit en de teint is betrouwbaar gematteerd. Het verliest echter zijn helderheid niet en blijft er ondanks make-up zeer levendig uitzien.
De vloeibare textuur kan, afhankelijk van uw voorkeur, worden aangebracht met schone vingers, sponzen of borstels. Omdat het een matterende make-up is, is het ook geschikt voor de gemengde of glimmende huid. Bij tests verklaarde 100 procent van de ondervraagde vrouwen dat ze in de loop van de dag helemaal waren vergeten om make-up te dragen. Lancôme Miracle Air de Teint is ideaal voor vrouwen die houden van natuurlijke resultaten en een gewichtloze huid met behoud van een egale teint. Afhankelijk van het gewenste resultaat of de gelegenheid kan de Stichting uiteraard op de gebruikelijke wijze gecombineerd worden met bronzende producten, rouge, highlighters en meer.
Armand Petitjean richtte in 1936 het merk Lancôme op, dat symbool staat voor de gestileerde roos. Het begint met een collectie parfums, maar het assortiment kan snel worden uitgebreid met verzorgings- en decoratieve cosmetica. De nieuwste onderzoeksresultaten en innovatieve formules in combinatie met een zeer hoge kwaliteit maken Lancôme de favoriet van veel veeleisende vrouwen. Het Franse bedrijf, dat al decennialang deel uitmaakt van het schoonheidsimperium L'Oréal, is ook een van de marktleiders in het hogere prijssegment in Duitsland. Onder het trefwoord Lancôme Miracle vindt u naast diverse foundations en teint producten ook een passende parfumserie.

Het design

Lancôme Miracle Air de Teint is een vloeibare make-up. De fles van edelglas wordt aangevuld met een zwarte inscriptie. Een voordeel van het transparante materiaal is niet alleen de hoogwaardige uitstraling, maar ook het constante overzicht van de actuele vulhoeveelheid van de fundering. Een pipet is in het deksel geïntegreerd om gemakkelijk te kunnen worden verwijderd. Hierdoor kan het product economisch en nauwkeurig worden gedoseerd. Het kan bijvoorbeeld achterop de hand worden geplaatst en vervolgens met de gewenste applicator worden opgenomen.

Het assortiment

Lancôme Miracle Air de Teint Make-up wordt gekenmerkt door zijn gewichtloze textuur. De foundation helpt de teint te matteren zonder haar natuurlijke helderheid te verliezen. Het poeder is 25 keer lichter dan de texturen die anders bij de make-up worden gebruikt. Op deze manier wordt het uiterst zachte gevoel van dragen gecreëerd, zonder dat het nodig is om betrouwbare dekkracht te missen. De Perfecteur Créateur de Lumiére Mate Foundations zijn verkrijgbaar in verschillende kleurvariaties, met 01 Beige Albâtre als lichtste tint, gevolgd door 02 Lys Rosé met roze ondertonen en de donkerdere 4.5 Sable Beige voor gebruinde of donkere huidtinten.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.