Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Het cosmeticaprogramma Lancôme Le Vernis overtuigt niet alleen door de prachtige kleuren. Want ook al lijken de oneindig mooie nuances magisch de aandacht te trekken, deze nagellak bewijzen dat ze terecht uit Lancôme komen. Om dit onderscheid te verdienen moet een nagellak meer kunnen dan er goed uitzien. Bij de Lancôme Le Vernis serie komen exclusiviteit en waarde daarom ook op andere gebieden tot uiting, waar een uitstekende nagellak probleemloos moet bestaan.
Er is hier dus een grotere hoeveelheid. Zo maakt het Franse adellijke merk een langer voordeel van hun onvergelijkbare kleuren mogelijk, zodat de kleur de blik kan herwaarderen tot meer dan slechts één gelegenheid. De extra aankoop kan dus een beetje wachten, men is eindelijk zeer goed uitgerust en geleverd. De andere onderscheiding die kan worden gegeven aan deze nagellak serie is die van duurzaamheid. De formule van de vernis werd niet alleen voorzien van prachtige kleurpigmenten om een droomachtige uitstraling te verzekeren, Lancôme toont ook zijn focus op het praktische gebruik. Er is niet alleen meer verf beschikbaar, deze verf gaat ook lang mee en daarom is het niet te verwachten dat de Lancôme Le Vernis serie voortdurend opnieuw geschilderd of geschilderd wordt. Omdat hier veel sterke en ook donkere tinten samenkomen, is deze duurzaamheid een bijna onschatbaar voordeel. Want een vlekkeloze afwerking is nog steeds een uitstekende manier om je eigen stijlfactor aanzienlijk te verhogen.
Deze cosmetische serie kan daarom drie grote voordelen bieden: Het heeft kleuren die opvallen in de menigte, biedt voldoende vernis om langdurig te genieten van dit plezier en is ook duurzaam genoeg om een vlekkeloze indruk achter te laten. Daarom is de nagellakreeks Lancôme Le Vernis ook geschikt voor iedere vrouw. Want een nette en stijlvolle indruk achterlaten op het eerste gezicht is een effect dat elke vrouw liefheeft en waardeert.

Het design

Hoewel de cosmeticatielijn Lancôme Le Vernis veel meer inhoud heeft, is het toch uiterst praktisch in het gebruik. Dit effect is vooral te danken aan de ergonomisch gevormde container, die ondanks het grotere volume nooit onhandig in de hand ligt. Nog meer comfort biedt de exclusief gevormde kleine kwast, die het aanbrengen van de verf niet alleen aan de vakmensen overlaat. De lak is perfect in een mum van tijd en de vermoeiende reparatie is de zeer zeldzame uitzondering en niet de vervelende regel.
Ook de stijlfactor is in aanmerking genomen, net zoals de elegante zwarte pet met zijn gouden detail dat doet. Om de lippenstift te openen, klikt u sensueel op de roos op de lippenstiftkap.

Het assortiment

De cosmetische serie Lancôme Le Vernis is niet alleen duurzaam en wordt geleverd met een grote voorraad hoogwaardige lak, maar betovert vooral door zijn kleuren. Geen trend wordt buiten beschouwing gelaten en zelfs de oneindig elegante klassiekers laten hier zien dat ze hun wonderbaarlijke kracht niet verloren hebben. Klassiek en modern worden hier gecombineerd, zodat elke stijl ook ondersteund kan worden door de nagellak. Daarom is de jonge en vrouwelijke look, die delicaat en bijna fragiel is, een thema in de Lancôme Le Vernis-serie dat niet wordt genegeerd.
Dit wordt verzekerd door het zachtroze van 301 Flâneuse, dat zich niet alleen in de Franse nagellook zal bewijzen. Als u daarentegen liever wat kleurrijker bent, dan kunt u ook blij zijn op het gebied van de Roze van Lancôme. En dat is nog meer dan een nuance. 317 Pourquoi Pas? is een roze die niet zal worden over het hoofd gezien zo gemakkelijk, omdat het thuis is in de familie van Shocking Pinks. Dit geldt ook voor 365 Rozenroos Flirt, want ook hier is er sterk roze, wat ook in een heel bijzondere competitie kan spelen. Beide kleuren hebben gemeen dat ze sterk zijn in hun effect, maar dit wordt niet overdreven ten koste van de stijl.
Er zijn ook twee tinten rood die zeker het verschil maken. 132 Caprice en 368 Rose Lancôme bieden allebei rode tinten die moeiteloos bewegen op de grens tussen extravagantie en stijl, terwijl ze een geweldige balans ontwikkelen. Mocht het daarentegen wat soepeler gaan, dan is er 202 Nuit & Jour beschikbaar. Een matte lila met meer dan een vleugje mauve is hier betoverend. En dan is er nog de 195 Minuit variant. De donkerste versie van de Lancôme Le Vernis lak toont een paarse die bijna zwart is en dus staat voor een indrukwekkend uiterlijk.