Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Voor de wenkbrauwpotloden van Lancôme Le Crayon Sourcils is een nieuwe textuur ontworpen die niet alleen overtuigt door zijn natuurlijke kleur, maar ook door zijn gebruiksgemak. De zachte textuur is gemakkelijk te mengen en creëert delicate lijnen die naadloos in uw wenkbrauwen passen. Het doel van de Crayon Sourcils is om een verbeterde versie van je eigen wenkbrauwen te maken en niet om ze te laten lijken op make-up of kunstmatig. Hier helpt de toepassing in enkele slagen, die zijn gemodelleerd na de haren. Zowel zeer lichte als donkere wenkbrauwen kunnen gevuld worden met de wenkbrauwpotloden in drie tinten. Dunnere vlekken, fouten bij het plukken, maar ook de vorm kan op deze manier eenvoudig gecorrigeerd worden. Met een beetje oefening, kan de wenkbrauwen ook worden benadrukt voller of meer gedefinieerd, afhankelijk van de make-up kijken. Een spiraalvormige borstel geïntegreerd op de bovenkant van de pen helpt om de wimpers te kammen voor het aanbrengen en om de kleuren te verbergen na het aanbrengen. Lancôme Le Crayon Sourcils worden onmisbare helpers in de dagelijkse make-up routines en passen in zowel het dagelijks leven en extravagante looks. Tegelijkertijd zijn ze een goed voorbeeld van hoe Lancôme er altijd naar streeft om producten te presenteren in de beste kwaliteit en met behulp van de nieuwste texturen en kleuren. Vandaag de dag omvat het make-upassortiment tal van verschillende producten voor huidskleur, ogen, nagels en lippen, die worden aangevuld volgens seizoen en trend. Zo kunnen vrouwen voor elk huidtype en elke gelegenheid de juiste make-up vinden. Lancôme biedt ook reinigings- en onderhoudsproducten en veel geuren. Bij de oprichting van het bedrijf in 1935 werden verschillende damesparfums geïntroduceerd en zijn klassiekers als Trésor en In Love nog steeds zeer gewild. Het Franse merk maakt deel uit van het keizerrijk L'Oréal en is ook een van de topmerken van Duitsland in de sector van de luxecosmetica. De wenkbrauwpotloden van Lancôme Le Crayon Sourcils worden aangevuld door de Hypnôse-collecties met oogschaduwen en mascara's, die samen veelzijdige oogmake-ups produceren.

Het design

De Lancôme Le Crayon Sourcils combineren kleur en applicator in één handige pen. De zachte textuur is gemakkelijk te mengen en de pen kan worden geslepen met een cosmetische slijper indien nodig. Een afdekking voorkomt dat deze tijdens de opslag afbreekt of verkleurt. Aan de bovenzijde is een kleine spiraalborstel bevestigd, die bovendien zeer hygiënisch is beschermd door een afdekking. Het kan gebruikt worden om de wenkbrauwen vorm te geven en de kleur te verbergen.

Het assortiment

De Lancôme Le Crayon Sourcils zijn verkrijgbaar in drie natuurlijke tinten voor vrouwen van verschillende types. Wat ze allemaal gemeen hebben, is de zeer aangename textuur, die niet alleen gemakkelijk aan te brengen is, maar ook mengt met je eigen wenkbrauwen. Op deze manier zien de wenkbrauwen er niet uit als make-up en kunnen nog steeds naar wens gemodelleerd worden. De spiraalborstel op de bovenkant van de slijpbare potloden helpt de zachte textuur te mengen. Dames met blond of licht haar pak de Nuance Lancôme Le Crayon Sourcils Bronzen 010 Blond. Op deze manier kunnen zeer lichte wenkbrauwen gevuld en gedefinieerd worden zodat er ook een frame gemaakt kan worden voor dramatischere oogmake-ups. Een toon die vele soorten vleien is de middenbruine van Le Crayon Sourcils Sourcils 020 Chatain. Doordat er geen roodachtige ondertonen meer worden gebruikt en er een verassingstint is gecreëerd, is het zeer veelzijdig. Voor donkerdere huid- en haartypen is er Lancôme Le Crayon Sourcils Sourcils 030 Brun.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.