Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Het assortiment Lancôme Hypnôse Volume à Porter mascara combineert volume, intensiteit en lange houdbaarheid, terwijl het assortiment Hypnôse verschillende mascara's en andere producten voor oogmake-up, zoals oogschaduwpaletten, omvat. De hypnotiserende weergave is de focus, net als de perfecte resultaten.
Als woordspeling op de Prêt-à-Porter-collecties, het Volume à Porter, het volume dat onmiddellijk moet worden aangetrokken. Het combineert een speciale borstel en een exclusieve textuur. De borstel Lancôme Hypnôse Volume à Porter is gemaakt van elastomeer en is daardoor zeer zacht en flexibel. De wimpers kunnen zachtjes worden gevormd om wimperbreuk te voorkomen. Tegelijkertijd helpen de 306 conische borstelharen om de kleur gelijkmatig te verdelen en de wimpers van elkaar te scheiden. Het hoge aantal helpt fijnere en kortere haren te detecteren en klontering te verminderen. De smallere punt bereikt ook de buitenhoeken, zodat de wimperlijn perfect in scène wordt gezet.
Het Lancôme Hypnôse Volume à Porter Mascara zelf heeft een nieuwe hybride textuur. Het gebruikt twee keer minder was dan vergelijkbare producten. Hierdoor blijft het zeer romig en soepel, wat ook de vorming van klontjes minimaliseert. De wimpers worden ook gevoed en versterkt tijdens het aanbrengen dankzij een natuurlijk roze extract. De roos is altijd het logo van Lancôme geweest en is in veel producten gebruikt als actief ingrediënt of geurstof. De formule wordt uiteindelijk voorzien van 20 procent latex, wat de kleurintensiteit en duurzaamheid van Lancôme Hypnôse Volume à Porter verhoogt. Toch kan de mascara heel gemakkelijk verwijderd worden, zodat de wimpers beschermd worden.
Lancôme Hypnôse Volume à Porter biedt een intens diepzwart, groot volume en perfecte wimperscheiding. Lancôme Hypnôse Volume à Porter is de perfecte keuze voor het toevoegen van dramatische smokey ogen of make-up looks met een opvallende eyeliner. Het kasjmiergevoel van de nieuwe textuur is goed voor vrouwen met gevoeligere wimpers, omdat het zowel sterk als zeer zacht is. De goede duurzaamheid duurt zelfs lange dagen en nachten zonder problemen.

Het design

Het Lancôme Hypnôse Volume à Porter Mascara is qua ontwerp vergelijkbaar met de andere mascaramascara van het Franse label. Subtiele kenmerken in de vorm en natuurlijk duidelijke etikettering helpen om ze van elkaar te onderscheiden. De verpakking van "Lancôme Hypnôse Volume à Porter" is licht gebogen, wat ook het slingeren en het vastpakken vergemakkelijkt. De kleur wisselt tussen zwart en donker violet en heeft een licht glanzend metallic karakter. Het Lancôme-logo en de typische roos zijn erop te zien.
De Lancôme Hypnôse Volume à Porter buste heeft 306 conische borstelharen. Ze helpen om de kleur optimaal te vormen en te verdelen. De smalle punt vergemakkelijkt het aanbrengen op de onderste wimpers en de binnenste ooghoek.

Het assortiment

Het Lancôme Hypnôse Volume à Porter 01 Noir Intense Mascara zorgt voor een spannende look. Het krijgt de toevoeging 'intensief' vanwege de briljante kleurweergave en de bereikte kleurdiepte. Dit wordt mogelijk gemaakt door de hybride textuur, die twintig procent latex bevat. Dit is de ideale manier om het zwart naar boven te halen. Tegelijkertijd wordt een duurzaamheid bereikt die vergelijkbaar is met waterdichte texturen. Aangezien Lancôme Hypnôse Volume à Porter echter anders is geformuleerd, is Volume à Porter gemakkelijker te verwijderen. Dit beschermt de oogzone en de wimpers tegen onnodig wrijven of tegen intensieve make-upverwijderingsproducten.
Het aanbrengen van Lancôme Hypnôse Volume à Porter geeft de wimpers al een pluspunt. Hoogwaardig rozenextract versterkt het en maakt de textuur nog gladder. Het glijdt moeiteloos over de haren en de vorming van klontjes wordt verminderd. Bovendien is de borstel gemaakt van een licht flexibel elastomeer dat zich aanpast aan de wimpers en deze vormt. De borstels zijn conisch en hebben verschillende lengtes. Zo geven ze zowel in de voorbereiding als in de lengten een gelijkmatige kleur af. Het smalle puntje van Lancôme Hypnôse Volume à Porter bereikt moeiteloos de binnenste ooghoeken zodat elke wimper benadrukt kan worden.
De onmiddellijke afscheiding en het volume-effect zorgen ervoor dat de ogen groter en alerter lijken. De geweldige swing gaat goed samen met meer uitgebreide avondsmake-ups of nog meer minimalistische looks. Het diepzwarte Lancôme Hypnôse Volume à Porter vult de oogmake-ups aan in elke kleurvariatie en platt tegelijkertijd alle oogkleuren. Afhankelijk van het gewenste resultaat kan de Lancôme Hypnôse Volume à Porter mascara één of meerdere keren aan de boven- en onderrand worden aangebracht.
Zoals bij alle mascara's is het aan te raden om het product regelmatig om de paar maanden te vervangen. Enerzijds kan door dagelijks gebruik geleidelijk zuurstof in de container komen. Dit bevordert de uitdroging en de vorming van klonten, wat een negatieve invloed kan hebben op de toepassing. Tegelijkertijd kan het een broedplaats worden voor ziektekiemen die uiteindelijk in de ogen komen.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.