Meer informatie:

Het concept

De Lancôme Hypnôse Mascara Volume Sur Mesure Mascara Mascara is een van de klassiekers in het cosmetische assortiment van het Franse merk. Het geeft volume en is verkrijgbaar in verschillende formuleringen en twee kleurtinten. Het vervolledigt zowel ingetogen blikken in het dagelijks leven als dramatischere oogmake-ups. Hun ongecompliceerde formule kan gelaagd worden zonder klonteren, zodat het volume individueel kan worden aangepast. Ook de gepatenteerde PowerFull borstel helpt hierbij. Voor het eerst werden zogenaamde sensorharen gebruikt, die niet alleen de wimpers scheiden, maar ook zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de mascara en daarmee van het volume.
De rechte vorm van de borstel is ideaal voor gebruik op de bovenste en onderste wimperlijn. Voor een optimaal resultaat moet de borstel met zigzagbewegingen gebruikt worden. Op deze manier worden de wimpers van elkaar gescheiden en wordt plakken voorkomen. In plaats daarvan kan elk haar individueel worden omwikkeld met een product om een maximaal volume te creëren. De formule is veegvast en is ook beschikbaar in een waterdichte textuur voor extra lange wachttijden of voor warm weer, evenementen op het water, activiteiten en dergelijke.
Naast het standaard zwart en een natuurlijk ogende bruin, is er ook Extra Zwart, dat indruk maakt met zijn nog hogere kleurintensiteit. Zo worden de wimpers in het beste licht geplaatst en zelfs vrouwen met natuurlijk donkere of volle wimpers kunnen op deze manier nog intensievere resultaten bereiken. Hypnôse is niet alleen de naam van de populaire mascara, maar ook van vele andere cosmetische producten voor de ogen. De naam is geschikt voor de hypnotiserende look, die kan worden goedgemaakt met behulp van oogschaduwen en nog veel meer.
Tegelijkertijd is er een bijpassende geur voor vrouwen die overtuigt met zijn vrouwelijke karakter en oosterse houtachtige noten. Hypnôse Senses is een andere variant van de populaire parfum, terwijl Hypnôse Homme is de geur voor mannen. Lancôme staat al sinds de jaren dertig bekend om zijn hoge kwaliteitsstandaarden en is nog steeds een van de meest gewilde luxe-cosmeticaproducten in Duitsland en de rest van de wereld.

Het design

De klassieke Lancôme Hypnôse Mascara Volume Sur Mesure Mascara heeft een zwaaikoker die past bij het volumegevende resultaat. Tegelijkertijd ligt dit goed in de hand tijdens het aanbrengen. De borstel is de gepatenteerde PowerFull-vorm van Lancôme. De zogenaamde sensorharen glijden moeiteloos door de wimpers en verdelen het product en daarmee het volume gelijkmatig over de wimperlijn.
De buis zelf is zwart en heeft goudkleurige details, waaronder de roos die kenmerkend is voor Lancôme. Met dit nobele ontwerp is de serie er automatisch in geslaagd om zijn nobele inhoud te bereiken, die al miljoenen vrouwen over de hele wereld heeft geïnspireerd. En het succesverhaal is nog lang niet ten einde.

Het assortiment

Met de mascaraserie Lancôme Hypnôse Mascara Volume Sur Mesure heeft het merk zichzelf in een handomdraai de perfecte uitstraling gegeven. Met Waterproof 01 Noir Hypnotic wordt dit schoonheidsdoel bereikt door langdurige, kleurintensieve pigmenten in een intens wimperige textuur. Voor een perfecte toepassing bevat de verpakking een borsteltje dat de wimpers tijdens het aanbrengen fijn definieert zonder te kleven. Een milde make-upverwijderaar of een milde reinigingsmelk is voldoende om de make-up van deze waterdichte mascara te verwijderen.
Lancôme Hypnôse Mascara Volume Sur Mesure verwijdert alleen de mascaramascara 01 Noir Hypnotic en 02 Brun Hypnotic met water. Ze worden ook met het meegeleverde borsteltje aangebracht en zorgen vanaf het eerste gebruik voor een optisch dichter wimpvolume. Beide mascara's in zwart of bruin lijken nog intenser als er meerdere orders worden gemaakt. De wimpers met inkt blijven urenlang glad en zien er zelfs na een hele dag verzorging nog even intens uit als wanneer ze voor het eerst worden gebruikt.
Lancôme Hypnôse Mascara Volume Sur Mesure is speciaal ontworpen voor fijne of dunne wimpers in de nuances 01 Noir Hypnotic Mascara en 02 Brun Mascara. De lange opzetborstel met korte borstels definieert elke wimper perfect. Wanneer zelfs de kleinste haren bedekt zijn, ziet de wimperlijn er vol en opwindend uit. Tegelijkertijd hydrateert de textuur en beschermt effectief tegen wimperverlies tijdens het aanbrengen. Bij regelmatig gebruik krullen de goed verzorgde wimpers sensationeel en zetten de ogen perfect in scène met de wimpers en met de kleuren zwart en bruin.
Met het extra diepe zwart van de kleurpigmenten in 011 Extra Zwarte Mascara bewijst Lancôme Hypnôse Mascara Volume Sur Mesure dat er een nog intenser zwart is dan simpelweg de gebruikelijke donkerste kleur. Want deze nuance schittert bijna als diep zwart vogelkleed of de vacht van een zwarte panter. Dit geeft de ogen een levendigheid die nauwelijks enige toeschouwer kan ontvluchten. Tegelijkertijd blijven de wimpers kleurintensief en aangenaam glad, zelfs onder deze textuur, vele uren lang.