Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Het Lancôme Hypnôse Drama Mascara leent zich uitstekend voor volume en verve. Het is een extravagante variant van de klassieke mascara van Lancôme. De licht gebogen borstel vormt tegelijkertijd de wimpers tijdens het aanbrengen en ondersteunt hun natuurlijke krul. Met behulp van de wimperkruller kan dit nog beter worden gedefinieerd. De wimpers lijken voller, langer en hebben tegelijkertijd een speciale kleur. Lancôme Hypnôse Drama heeft een briljante afwerking en is daarom ideaal voor expressieve momenten. Zwart, blauw of bruin, de mascara vult veel meer dramatische make-up en feestelijke looks aan. Maar ook alleen gedragen met een lichte ooglidlijn brengt het de ogen in het midden. Voor een optimaal resultaat moet het borsteltje met lichte zigzagbewegingen door de wimpers worden geleid.
Dit zorgt ervoor dat elk haar bedekt is met mascara en het product gelijkmatig verdeeld is. Met de punt van het borsteltje kunnen de wimpers extra gestructureerd worden en kunnen de buiten- en binnenhoeken van de wimpers worden bereikt. Hypnôse staat niet alleen voor onvergetelijke momenten met mascara's en oogschaduw, maar ook voor een betoverende vrouwengeur van Lancôme. Deze werd in 1935 gesticht door Armand Petitjean. Zijn eerste parfumcreaties genoten al een grote populariteit en volgden al snel met Nutrix, een succesvolle gezichtscrème die vandaag nog steeds verkrijgbaar is. Ook na de overname door L'Oréal werd het luxeprogramma voortdurend uitgebreid, zodat er vandaag de dag ook een grote keuze aan make-up in is opgenomen. Veel prominente dames zoals Julia Roberts, Kate Winslet of Emma Watson hebben al bekende lijnen als Miracle, In Love, Trésor en Hypnôse gepromoot. Naast producten voor dagelijks gebruik bieden variaties als Drama, Star of Doll Eyes altijd speciale kleuren voor een natuurlijke, ongewone of zeer vrouwelijke look. Limited edities vullen ze aan met de huidige trend nuances.

Het design

Het Lancôme Hypnôse Drama Mascara heeft een zwarte buis met een puntige deksel. Op de buik heeft hij een smallere plaats en ligt dus ergonomisch in de hand. Tegelijkertijd is het heel gemakkelijk te openen. Het ontwerp wordt gecompleteerd door een discreet opschrift in goudkleur. De borstel kenmerkt zich door zijn gebogen vorm. Hierdoor kan de krul van de wimpers ondersteund en benadrukt worden. In totaal zijn er drie kleurvarianten beschikbaar.

Het assortiment

Het Lancôme Hypnôse Drama Mascara is verkrijgbaar in drie kleuren en in een waterdichte zwarte versie. Kenmerkend voor de serie is de glanzende afwerking, die speciale accenten legt en de wimpers tot een blikvanger maakt. Het gebogen borsteltje geeft de wimpers een impuls en helpt om ze dikker en langer te doen lijken. Lancôme Hypnôse Drama Mascara Volume Indécent Instantané 01 Overtollig Zwart in het zwart is de klassieke mascara voor bijna alle make-ups. Een nog duurzamere en waterdichte variant is Waterdichte Mascara Volume Indécent Instantané 01 Noir. Veel vrouwen waarderen ook een meer natuurlijke bruine tint zoals Mascara Volume Indécent Instantané 02 Brun voor dagelijks gebruik. Tot slot kunt u kiezen tussen 03 Excessief blauw.