Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

Toegegeven, de Lancôme Grandiôse Liner ziet er gedurfd uit in zijn extravagante verpakking. Maar er zijn goede redenen voor deze schijnbaar technische look. Deze technologie implementeert het concept dat perfecte schoonheid voortkomt uit symmetrie. Om deze symmetrie te bereiken, moeten beide ogen even nauwkeurig worden benadrukt met een eyeliner. Afhankelijk van de oogvorm en de toepassing kan dit gecompliceerd zijn met een conventionele pen of penseel of kunnen kleine afwijkingen bijna onvermijdelijk zijn. Dit gebeurt niet met de Lancôme Grandiôse Liner. Het kan onder een hoek worden geplaatst om zich optimaal aan te passen aan de vorm van het oog in elke toepassingspositie. De punt is zo dun bewerkt dat de getekende ooglidlijn meer lijkt op de aangegeven dan op de aangebrachte punt.
Vechtlustige vrouwen gebruiken de Lancôme Grandiôse Liner naast hun andere schoonheidsbehandelingen. Deze doelgroep besteedt aandacht aan kleine details die de dagelijkse make-up van gezicht, lippen en ogen perfectioneren. Het moet ook mogelijk zijn om de detailverzorging gemakkelijk en grondig te verwijderen zonder het gebruik van speciale reinigingsmiddelen. Met deze eyeliner serie in veegvaste kwaliteit wordt ruimschoots aan al deze eisen voldaan. Ook vrouwen die zich dagelijks intensief met schoonheidsbehandelingen bezighouden, genieten technische ondersteuning. Dit wordt aangeboden door de Lancôme Grandiôse Liner en ook een extravagant design dat optisch de mogelijke precisie benadrukt.
Intensieve kleurpigmenten, opgelost op waterbasis, zijn de belangrijkste werkzame stof in Lancôme Grandiôse Liner. De pigmenten hebben een hoog dekkend vermogen, een goede hechting en een sterke kleurbriljantie. Dit zorgt voor een mat optisch effect dat zelfs na vele uren van slijtage betrouwbaar blijft. De waterpigment formule bevat geen synthetische versterkers of actieve ingrediënten. Hierdoor voelen zelfs gevoelige ogen zich goed met deze sneldrogende formule. Om Lancôme Grandiôse Liner te verwijderen, verwijdert u deze gewoon met warm water. De verpakking van de eyeliner houdt de vloeibare textuur absoluut luchtdicht. Dit zorgt voor een van begin tot eind constant goede aanbrengconsistentie zonder uitdroging of kleurverlies. De rand van het ooglid en de wimperlijn voelen zacht en soepel aan, zelfs nadat de fijne, gekleurde lijn is opgedroogd.

Het design

De verpakking rond de Lancôme Grandiôse Liner is sensationeel en in zijn algemene esthetiek volledig uitgelijnd als symbool voor de fijne verzorging binnenin. De onderste, bolvormig ontworpen fles van zwart en zilver ontwerp bevat de vloeistof van de eyeliner. Deze wordt via een draaibaar kogelgewricht naar de punt van de applicator getransporteerd. Dit belangrijke deel voor de toepassing wordt luchtdicht afgesloten door een slank deksel. Een gestileerde rozenbloesem geeft het verpakkingsontwerp een extra vrouwelijk tintje. Opdat deze extravagante vorm van de Lancôme Grandiôse Liner voor zichzelf zou kunnen werken, ziet de fabrikant af van omslachtige etiketteringspogingen. Alleen de productnaam siert de bovenrand van de fles in zilverkleurige retroletters.

Het assortiment

Lancôme Grandiôse Liner is in verschillende opzichten uniek. Zelfs de technologie waarmee het wordt toegepast is innovatief. De applicator zit op een kogelgewricht en is 35° kantelbaar. Dit geeft een symmetrisch resultaat bij het trekken van de ooglidlijn rond het ooglid en de wimperrand van beide ogen. Op deze manier komt de individuele oogvorm tot zijn recht.
01 Noir Mirifique, een klassiek zwart met een hoge kleurbriljantie en opaciteit, is één van de drie tinten in het assortiment. De fijne punt van de applicator maakt het mogelijk om de slag zeer voorzichtig te trekken. Het is zacht genoeg om dikkere slagen aan te brengen. Naast de aanpasbare techniek heeft de Lancôme Grandiôse Liner een vloeibare textuur. De kleurintensieve pigmenten zijn op waterbasis. Dit resulteert in een zeer eenvoudige toepassing en het vermogen van de ooglidlijn om snel te drogen. Dan ziet de lijn er mat en intens uit, bijvoorbeeld in 02 Brun Mirifique, een warm, donkerbruin. Deze nuance biedt een fijne accentuering aan bruine of groene ogen. Zelfs na vele uren van slijtage vervaagt of wazig de ooglidlijn niet.
Zelfs gevoelige ogen zijn goed bestand tegen de textuur en de fabrikant Lancôme ontdoet zich volledig van synthetische of irriterende ingrediënten in deze eyeliner. Geen droog of zwaar gevoel meer. Het is net zo gemakkelijk als het aanbrengen van de Lancôme Grandiôse Liner na een lange, bewogen dag. Warm water is genoeg, en de kleurintensieve beroerte van 03 Saphir Mirifique, verleidelijk, donkerblauw, maakt gemakkelijk en volledig los van de huid. Met deze eenvoudige manier om oogmake-up te verwijderen, blijven huid en ogen kalm. Zo worden invloeden van synthetische make-upverwijderaar of druksensatie vermeden. Tegelijkertijd heeft het warme water een ontspannende werking waardoor vermoeide ogen zich goed voelen na zware tijden. Naast de verzorgende eigenschappen is de eyeliner in zijn elegante verpakking en met de roos op een rokerige kleur achtergrond een mooi accessoire voor badkamers en kaptafels.

De commerciële

Teken de perfecte ooglidlijn met de Lancôme Grandiôse Liner.