Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

Lancôme Définicils mascara scheidt en verlengt de wimpers. Een exclusieve textuur en het gepatenteerde borsteltje maken van de mascara een luxueuze make-up favoriet die vele looks aanvult. De haren kleven niet aan elkaar, waardoor het zogenaamde spinneneffect tot het verleden behoort. Perfect gedefinieerde wimpers maken de ogen groter lijken en definiëren ze. Verschillende polymeren geven de mascara zijn goede duurzaamheid en ondersteunen het verlengend effect. De borstelharen hebben een geribbeld oppervlak dat de textuur gelijkmatig kan verdelen. Dit minimaliseert het samenklonteren en elke wimper kan van de basis naar de punten worden gewikkeld.
De formule is getest door oogartsen op zijn verdraagbaarheid en is ook veilig voor contactlensdragers. Voor extra krulling kunnen de wimpers direct na het aanbrengen met het borsteltje weer voorzichtig worden opgetild. Zigzag bewegingen helpen om kortere of buitenste wimpers vast te leggen, zodat u uw look optimaal kunt benutten. Een klassieke zwarte kleur definieert zowel natuurlijk donkere als lichtere wimpers. Het past zowel discreet als uitgebreid feestbeeld en kan gecombineerd worden met een willekeurig aantal matte en glinsterende nuances of expressieve eyeliner. De Fransman Armand Petitjean legde de eerste steen voor het merk Lancôme, dat nu een van de Duitse marktleiders is op het gebied van selectieve zorg. De roos werd het symbool van het bedrijf en staat vandaag de dag nog steeds voor hoogwaardige en luxueuze cosmetica.
Het assortiment begon met diverse parfums en is in de loop der jaren met zorg en decoratieve make-up aangevuld. Tot de beroemdste creaties behoren Trésor en het Hypnôse-gamma met parfum en bijpassende make-up. Sinds het midden van de jaren '60 maakt Lancôme deel uit van de L'Oréal Groep en haar internationale activiteiten zijn blijven groeien. Vierheden als Kate Winselt, Penélope Cruz en onlangs nog Emma Watson behoren tot de ambassadeurs van het merk.

Het design

Lancôme Définicils Mascara heeft een speciale borstel die de wimpers scheidt en het product perfect verdeelt. Het ontwerp is gepatenteerd en daarom bijzonder exclusief. De borstelharen zijn geribbeld en kunnen zo de textuur gelijkmatig loslaten. De buis is ontworpen in zwart en heeft een vierkante vorm met afgeronde randen. Goudkleurige details ronden het luxueuze design af. Om de textuur soepel te houden en te beschermen tegen vuil en uitdroging, mag de borstel niet in de slang worden gepompt.

Het assortiment

De Lancôme Définicils Mascara is de perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar lange en gedefinieerde wimpers. Dit maakt de look bijzonder nobel en de ogen lijken groter en alerter. De fijne borstelharen hebben een geribbeld oppervlak waardoor de mascara gelijkmatig verdeeld kan worden. Samenplakkende klonters en wimpers behoren tot het verleden. De polymeerstructuur geeft lengte en de Haute Définition 01 Noir Infini mascara een diepzwarte kleur. Dit is een aanvulling op vele make-up looks en is ideaal voor het dagelijks leven, maar ook voor speciale gelegenheden. De formule is geschikt voor contactlensdragers en is getest door oogartsen.

De commerciële

Mooie ogen hebben een geheim: Lancôme Définicils.