Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Lancôme Contour Pro lijn zorgt voor een perfect gedefinieerd zoenen mond. De contourpotloden voor de lippen overtuigen door hun zachte textuur, brede kleurkeuze en het in het potlood geïntegreerde penseel.
Met behulp van het potlood kunnen de lippen getraceerd maar ook gemakkelijk gemodelleerd worden. Enerzijds wordt een frame voor lippenstiften of lipgloss gecreëerd, anderzijds kunnen de lippen ook volledig worden opgevuld om een gebiedsdekkende basis te verkrijgen. De contourbennen kunnen zowel de kleurbriljantie als de duurzaamheid van de andere producten verbeteren.
De borstel helpt om harde lijnen te vervagen en zorgt voor een natuurlijker resultaat. Voor een nog duurzamer resultaat kan de kleur van de lippen eerst worden afgebroken en vervolgens met een transparant poeder worden vastgezet. Vooral bij zeer felle of donkere kleuren beschermt dit tegen verkleuring of vlekken. Zo blijft de lippenstift de hele dag door of zelfs bij speciale gelegenheden vers opgebracht.
Van naakt tot rood, de Lancôme Contour Pro potloden zijn verkrijgbaar in vele kleurvariaties. Ze kunnen gecombineerd worden met Lancôme lippenstiften en meer. Aan de andere kant kunnen ze ook gebruikt worden om de kleur van de lippenstift lichtjes te variëren of om de lippenstift een andere ondertoon te geven.
Hollywoodsterren als Emma Watson uit Harry Potter, Julia Roberts en Kate Winslet behoren tot de ambassadeurs van Lancôme. Naast decoratieve cosmetica voor lippen, ogen, teint en nagels, omvat het assortiment ook geuren en verzorging voor mannen en vrouwen. Met Trésor, Hypnôse of In Love zijn er vele zeer succesvolle collecties, die afhankelijk van het seizoen worden aangevuld met nieuwe producten of kleuren. De roos is sinds 1935 het logo van het Franse bedrijf.
In het luxesegment is Lancôme een van de populairste en succesvolste merken. Hoogwaardige ingrediënten, trendbewuste kleuren, langdurige texturen en innovatieve formules hebben talloze veeleisende vrouwen over de hele wereld overtuigd van de kwaliteit van het merk.

Het design

De lippenpotloden van Lancôme Contour Pro zijn voorzien van een klassieke slijpstift. Voor een bijzonder nauwkeurig resultaat kunnen de pennen op een koele plaats worden opgeborgen vlak voordat u ze aanraakt. Een deksel beschermt ze tegen verkleuren of afbreken.
Bovenaan is een puntige borstel geïntegreerd. Het kan worden gebruikt om de contouren te mengen of om de kleur van de rand te vervagen. Dit resulteert in een zeer natuurlijk resultaat en de lippen zijn perfect geënsceneerd.

Het assortiment

Of het nu voor dagelijks gebruik is of voor speciale gelegenheden, de Lancôme Contour Pro contourbennen zorgen voor een perfecte en langdurige kleur van de lippen. De zeer zachte textuur is bijzonder aangenaam om aan te brengen en belast de lippen niet. Toch kan het zeer nauwkeurig worden toegepast.
Gebruik het penseel aan de bovenzijde om de kleur zachtjes uit te wissen en natuurlijke overgangen te creëren. Als basis en frame kan een contourbenvorm helpen om andere lippenstiften aanzienlijk duurzamer te maken en tegelijkertijd hun kleur te versterken.
Een bestseller in de collectie is de Lancôme Contour Pro Crayon Contour des Lèvres avec Pinceau 105 Rouge Bordeaux in een donker Bordeauxrood. De toon 110 Rouge Tulipe is aanzienlijk sterker, terwijl 11 Rouge Ébène is een rood met een duidelijke beige inhoud. Klassieke naakt en bruine tinten zijn 201 beige noisette en de donkere 211 beige rosé met roze tinten. Romantisch roze en roze tinten zijn te vinden bij de oude roos 301 Rozenroos, de frambozenschaduw 303 Rozenboos en de nog intensere 3115 Rozenbottel.
Alle contourb potloden kunnen gecombineerd worden met klassieke lippenstiften of lipgloss.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.