Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Met de Lancôme Cils Booster XL kunnen de wimpers perfect worden voorbereid op de mascara en tegelijkertijd worden verzorgd. De witte mascara wordt gebruikt als basis en combineert verzorgende en verlengende eigenschappen. D-panthenol en vitamine E versterken en beschermen onder andere de fijne haren. Dit houdt ze ook soepel en voorkomt dat ze afbreken.
Niet alleen de fijne wimpers profiteren van de extra verzorging. De witte kleur biedt een ideale basis voor zwarte maar ook gekleurde mascara's. In de afgelopen seizoenen worden niet alleen zwart, bruin en blauw, maar ook felle kleuren als roze of turkoois steeds populairder.
Vrouwen met donkere wimpers creëren met de Booster XL een lichte primer, zodat de mascara perfect tot zijn recht komt. De basis heeft ook verlengende en samenpersende eigenschappen en ondersteunt zo het effect van de daarna aangebrachte mascara. Het helpt ook om de dynamiek te behouden en om de algemene look te definiëren en te intensiveren.
De verzorgingscocktail is ideaal voor dagelijks gebruik, terwijl andere verdikkingsformules of valse wimpers ook fijne haren kunnen beschadigen of irriteren. De Lancôme Cils Booster XL wordt als een klassieke mascara toegepast en kan gecombineerd worden met een mascara naar keuze. Het borsteltje grijpt, scheidt en omhult nog kortere haren.
Een van de populairste mascara's van Lancôme is het Hypnôse-gamma, dat wordt aangevuld met een vrouwengeur, oogschaduw en nog veel meer. Het Franse merk staat bekend om zijn hoogwaardige, innovatieve texturen en voedende formuleringen. Verzorgingsproducten voor mannen en vrouwen worden aangevuld met geuren en decoratieve make-up voor de teint, lippen, ogen en nagels.
Armand Petitjean richtte in 1935 het merk op met de gouden roos en sinds de jaren zestig heeft L'Oréal de leiding over de groep. In Duitsland is Lancôme nog steeds een van de topmerken op het gebied van luxe huidverzorging en cosmetica.

Het design

De Lancôme Cils Booster XL Base is ontworpen als een klassieke mascara. De buis heeft een klein penseel als applicator waarmee de wimpers kunnen worden gescheiden en tegelijkertijd gecoat met product.
Omdat het een wit product is, is de tube ook wit en daardoor goed te onderscheiden van andere mascara's. Goudkleurige accenten en het Lancôme-logo met de karakteristieke roos completeren de verpakking. De basis kan met elke mascara gecombineerd worden.

Het assortiment

De Lancôme Cils Booster XL-basis is een verzorgende en verlengende primer voor de wimpers. Het wordt toegepast als een klassieke mascara. De formule met vitamine E helpt bij de verzorging van de fijne haren. Microvezels helpen om je eigen wimpers dikker en langer te laten lijken. Bovendien worden de wimpers gladgestreken. Dit bereidt ze ideaal voor op de volgende toepassing met een gekleurde mascara.
Zo is de basis ideaal voor vrouwen die eerder dunne of korte wimpers hebben. Maar Lancôme Cils Booster XL kan ook gebruikt worden voor vrouwen met sterkere wimpers of voor een dramatischer uiterlijk. Tegelijkertijd zorgt de textuur voor verzorging en is daardoor zachter dan bijvoorbeeld lijm voor valse wimpers. Toch kan in combinatie met de mascara een zeer volumineus en gecondenseerd resultaat ontstaan.