Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Of het nu in de wereld van de metropolen, op vakantie of in het dagelijks leven, de Lancôme CC City Miracle Creme is een echt all-round talent voor een perfecte teint. Na de BB-producten veroveren CC-producten de cosmeticamarkt en presenteert Lancôme ook een eerste dergelijke crème in de gebruikelijke hoge kwaliteit.
Oorspronkelijk ontwikkeld als kleurcorrectie van make-up. Ze helpen oneffenheden te verbergen en geven de huid een natuurlijke, nog perfectere uitstraling. Naast een subtiele kleur bevat de primer ook andere verzorgende eigenschappen.
De crème is ontworpen als Complexion Beautifier Daily Defense en ondersteunt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Vooral in de grote stad kunnen luchtverontreiniging, vrije radicalen, maar ook factoren zoals stress een negatief effect hebben op de huid. De natuurlijke beschermingsmechanismen kunnen worden verzwakt. Hier helpt het Lancôme CC City Miracle de huid te beschermen tegen beschadiging. Dit omvat ook de zonbeschermingsfactor van SPF 50, die ook beschermt tegen UV-geïnduceerde huidveroudering.
CC Cream is ook ideaal voor vrouwen die weinig tijd aan hun make-up besteden en toch perfecte resultaten willen bereiken. Droge huidtypes profiteren van de hydraterende eigenschappen van de crème. Het kan direct met de vingers of met behulp van een cosmetische spons worden aangebracht. Andere producten voor de teint en make-up van de ogen en lippen kunnen natuurlijk naar wens gecombineerd worden.
De beste kwaliteit en de nieuwste wetenschappelijke inzichten hebben Lancôme altijd onderscheiden producten. De eerste Nutrix huidverzorgingscrème uit de jaren dertig werd geproduceerd volgens een nieuw proces. Tot op de dag van vandaag is het een bestseller en wordt aangevuld met parfums, decoratieve cosmetica en huidverzorging. Vrouwen van verschillende leeftijden en huidtypen vinden make-up en vooral funderingen die precies op hun behoeften zijn afgestemd. Deze helpen om de huid een meer onberispelijk uiterlijk te geven zonder haar natuurlijkheid en glans te verliezen.

Het design

Lancôme CC City Miracle Cream is verpakt in een tube als een getinte dagcrème. Dit vergemakkelijkt de verwijdering direct met de vingers of op een spons. Bewaren op het deksel zorgt voor eenvoudige dosering.
De tube is in de kleurnuance van de crème, terwijl het deksel in glanzend zilver een kleuraccent zet. De stevige verpakking is ook ideaal voor het dragen van de Foundation met de extra zorg en bescherming tijdens het reizen of onderweg.

Het assortiment

Lancôme CC City Miracle Creams combineren lichtdekking, hydraterende verzorging en betrouwbare bescherming tegen de zon. Als kleurcorrectieverzorging helpen ze oneffenheden in de huid te verbergen en een gelijkmatiger teint te creëren. Tegelijkertijd voorzien ze de huid van vocht als een dagverzorging en zijn daarom zeer comfortabel om te dragen.
Een zonbeschermingsfactor van SPF 50 biedt bescherming in het dagelijks leven en beschermt tegen schadelijke UV-straling. De veelzijdige foundation is gemakkelijk aan te brengen en ideaal voor de huid die gestrest wordt door omgevingsinvloeden zoals zon, luchtvervuiling en meer.
Een lichte perzik schaduw is Lancôme CC City Miracle 01 Perzik. Deze tint is ook ideaal voor het verbergen van blauwachtige schaduwen of donkere kringen rond de ogen. Een donkerdere variatie is 02 Abrikoos. Aanzienlijk donkerder en met gouden delen is 03 Goud, dat ook plattere gebruinde huidtypen. Ondanks de geïntegreerde zonwering is bij zeer intensief zonlicht een extra zonnebrandcrème aan te bevelen.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.