Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Alleen voor mannen: Lab Series is gewijd aan mannen en hun verzorging. Of het nu gaat om een vette huid of anti-veroudering, ouder wordend haar of scheerbrand, de producten van het Amerikaanse bedrijf geven mannen al sinds 1987 nieuw zelfvertrouwen.

Meer info

Lab Series Huidverzorging voor mannen

Meer info +

Lab Series for men - geraffineerde mannenverzorging voor elke dag

Een verzorging die zich uitsluitend richt op de behoeften van de mannenhuid - en het jarenlange succes geeft hun concept de bevestiging. Lab Series Verzorging voor mannen! Wat is de basis van dit concept? In innoverende texturen die het reinigen, scheren en verzorgen van de mannenhuid gemakkelijker en aangenamer maken. De Lab Series verzorging ondersteunt de huid vooral na het reinigen en scheren. Simpel, maar effectief. Dit is precies de juiste aanpak voor mannen die hun huid wel willen verzorgen maar er niet te veel tijd en moeite in willen steken. De "hightech" producten van Lab Series bieden de juiste ondersteuning voor verschillende behoeften: van onzuiverheden en acne tot anti-aging. De Lab Series verzorging dicht dus een leemte in de cosmetica- en verzorgingsmarkt: jarenlang heeft de industrie zich geconcentreerd op de verzorging en schoonheid van de vrouwenhuid. Nu zijn er ook geschikte producten in het hoogwaardige gamma voor het zogenaamde sterkere geslacht. Als u nu meer wilt weten over hoogwaardige huidverzorging voor mannen, neem dan een kijkje in ons assortiment voor Lab Series verzorging online.

Lab Series voor mannen: pioniersgeest wordt beloond

In 1987 werd Lab Series onder de naam Aramis gelanceerd als het cosmeticamerk voor mannen van de cosmeticagroep Estée Lauder. Hierdoor werd Estée Lauder een van de eerste bedrijven in de sector die huidverzorgingsproducten van hoge kwaliteit aan mannen aanbood - in een tijd waarin mannen slechts beperkte waarde hechtten aan een goed verzorgde huid die verder ging dan scheren en aftershave. De pioniersgeest wierp vruchten af, want vandaag is Lab Series grooming een van de toonaangevende merken in de mannenverzorgingssector. "In 2014 werd Men's Skin Care Group opgericht om in te spelen op het groeipotentieel van de dynamische en succesvolle categorie, met Lab Series als koploper," aldus Octavio Valdes, vicepresident van Men's Skin Care Group.

Met Estée Lauder als "thuis", is alles klaar voor succes op Lab Series skincare. Hoogtechnologische, zeer doeltreffende en innoverende texturen vormen de basis van de verzorgingslijn, die in meer dan 30 landen wordt verdeeld. Niet alleen is het verschil tussen de vrouwen- en de mannenhuid voor het eerst "begrepen" in de vorm van een verzorgingsproduct. De verzorgingslijn Lab Series blijft zich richten op de verschillende behoeften van de mannenhuid - en die hebben ze. Zo is Lab Series verzorging in de loop der jaren geëvolueerd als een "probleemoplosser" voor de vette huid, scheerproblemen en rimpels. U kunt de producten van Lab Series care gemakkelijk ontdekken in de online winkel.

Verzorging voor mannen: productlijnen & bestsellers

Het aanbod van Lab Series zorg is betrekkelijk overzichtelijk. Dit weerspiegelt de eenvoud van de verzorging, want elke man moet deze moeiteloos in het dagelijkse leven kunnen integreren. Voor mannen met weinig tijd in de badkamer is er de "All-In-One" gezichtsverzorging, die snel wordt geabsorbeerd, de huid verzacht, hydrateert en regenereert.

Gezicht

Voor het gezicht biedt Lab Series huidcrèmes voor verschillende huidtypes - van vettig tot droog. De gezichtscrèmes hydrateren intensief en maken dat de vermoeide huid er snel weer fris en vitaal uitziet. Afhankelijk van het huidtype worden problemen verlicht en wordt de ontwikkeling van onzuiverheden en vette glans of droge huidzones tegengegaan. Wie niet alleen de eerste tekenen van huidveroudering wil tegengaan, kan ze ook voorkomen met producten met een zonbeschermingsfactor. Want een risicofactor voor vroegtijdige huidveroudering is UV-licht of het ontbreken van UV-bescherming voor de huid.

Serum

Serums bieden de mannenhuid een extra booster voor een stralende teint en meer veerkracht in de huid. Wie de eerste tekenen van huidveroudering al wil verzachten, grijpt naar het Max LS Renewal Serum, waarvoor er een bijpassende gezichtscrème is. Het is gebaseerd op de Sirtuin-technologie en is rijk aan vocht. De Instant Skin Booster is een serum voor een dagelijkse frisheidboost tegen gezwollen oogcontouren, roodheid en imperfecties. De huid ziet er vitaler en jonger uit.

Oogzone

Het maakt niet uit hoe fris en levendig men zich voordoet: De ogen verraden meestal de waarheid. Speciale oogcrèmes van Lab Series care zorgen voor een frissere blik, verminderen rimpels en fijne lijntjes en bestrijden uiterlijke tekenen van stress en vermoeidheid.

Lippen

Ook de lippen hebben verzorging nodig, en die krijgen ze met de PRO LS Lip Tech lippenbalsem. Het zorgt voor een rijke hydratatie en beschermt de lippen tegen uitdroging. Het beste van alles is dat de lippenbalsem mat is. Dat bevalt de man!

Besteller van Lab Series Zorg

Op het gebied van gezichtsverzorging is de Age Rescue Face Lotion een van de topproducten van Lab Series. Het is ontwikkeld voor normale, droge en vette huidtypes. De gezichtslotion heeft een lichte geltextuur, waardoor hij snel wordt opgenomen en aangenaam aanvoelt op de huid. Het complex van werkzame stoffen vermindert rimpels en uitpuilende adertjes, heeft een antioxiderende werking en vermindert pigmentvlekken. Bij regelmatig gebruik bevordert Age Rescue Face Lotion de veerkracht en de elasticiteit van de huid.

Tussen haakjes: Wie de Lab Series verzorging wil kopen, vindt er ook geschikte producten voor reiniging en scheren. De respectieve zones zijn perfect op elkaar afgestemd en zorgen voor een frisse teint, een verzorgde huid en verlichten scheerproblemen zoals scheerbrand of droogheid.

De juiste verzorging voor de mannenhuid

Net als vrouwen hebben ook mannen problemen met een droge huid, met onzuiverheden en acne of met rimpels en vermoeide oogcontouren. Vooral jonge mannen klagen vaak over een vette huid, omdat het mannelijk geslachtshormoon de talgproductie van de huid stimuleert en zorgt voor een constante vette glans op het gezicht. Mannen beschikken echter al zo lang niet meer over de mogelijkheden om hun huid te verzorgen naar gelang van hun behoeften en huidtypes - of beter gezegd, zij maken er meestal niet ten volle gebruik van. Voor veel mannen is een aftershave of een aftershavelotion met meer vocht voldoende. Maar de mannenhuid heeft - vooral in verband met het scheren - voldoende verzorging nodig om er zo lang mogelijk fris, jong en vitaal uit te zien. Enerzijds kunt u de huid ondersteunen met de juiste reinigingsproducten en haar optimaal voorbereiden op het scheren. Anderzijds kunt u met crèmes en serums zorgen voor het nodige vocht en de verzorging die de gestresste huid nodig heeft.

Bestel nu Lab Series Care for less

Als u de Lab Series verzorging online wilt kopen, vindt u in ons assortiment een veelzijdige selectie van de hoogwaardige producten. En dat is belangrijk. Voor een verzorgde mannenhuid is het immers niet voldoende om gewoon naar de volgende beste crèmepot te grijpen - of zelfs om de crème van je partner te gebruiken. Elke man heeft de verzorging nodig die zijn huid nodig heeft. De hoogwaardige ingrediënten en innovatieve technologie maken Lab Series care tot iets heel bijzonders - ideaal als cadeau voor de verzorgde man. Het beste is om direct in de online winkel rond te kijken en de juiste Lab Series verzorging goedkoop te kopen.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

16 99
toepassen