Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Gegevensoverzicht Kanebo Sensai Silky Bronze

Productsoort:
Merk:Kanebo Sensai

Beschrijving

Het concept

Een luxueuze zonverzorging voor de volwassen huid wordt aangeboden door de Kanebo Sensai Silky Bronze serie. De producten combineren betrouwbare bescherming tegen schadelijke blootstelling aan de zon met intensieve anti-aging eigenschappen. Sensai is een geavanceerde huidverzorgingstechnologie gecombineerd met kostbare Koishimaru zijde. Het staat bekend om zijn hydraterende eigenschappen en is tegelijkertijd een uitdrukking van luxe en Japanse traditie. Deze wisselwerking tussen natuur en wetenschap resulteert in het speciale verzorgende effect van de Kanebo Sensai lijnen.

Silky Bronze gaat nog verder. Een rijpe huid heeft speciale eisen en vraagt om een nauwkeurig gecoördineerde verzorging. Zonwering is hierbij een belangrijke factor. Schadelijke UVA- en UVB-straling in het dagelijks leven kan de vroegtijdige vorming van rimpels, pigmentvlekken en andere huidveroudering versnellen. Tegelijkertijd kan de dagelijkse zonwering helpen om reeds bestaande ouderdomsvlekken of huidafwijkingen niet te versterken. In tegenstelling tot zoncrèmes met een hoge bescherming, ontworpen voor vakanties of activiteiten, is Kanebo Sensai Silky Bronze Cellular Protective Cream extreem licht. Het laat geen witte resten na en is ondanks zijn romige consistentie ook waterdicht. Dit garandeert een goede duurzaamheid en dus betrouwbare bescherming.

Er is ook een lotion speciaal voor het lichaam, evenals een spray die is bijzonder gemakkelijk aan te brengen. In verband met de bescherming tegen de zon is het belangrijk dat u de crème de hele dag bewaart en indien nodig opnieuw opbrengt. Zeer gevoelige gebieden zijn speciaal gecrèmeerd met de Silky Bronze pen. Dit beschermt ook de oogzone, lippen of oren tegen schade door de zon. Intensieve verzorging, zoals de emulsie of een voedend after sun masker helpen om de huid te verwennen na het zonnebaden. De make-up van de serie bevat ook een hoge UV-bescherming van SPF 30 en verbergt betrouwbaar kleinere oneffenheden van de teint. Voor een natuurlijke bruining zonder zonnebaden vervolledigen de Kanebo Sensai Silky Bronzen zelfbruiners de collectie. Veeleisende vrouwen met een volwassen huid profiteren van de uitgebreide combinatie van verzorging en bescherming. Jonge huid kan ook worden beschermd tegen de effecten van de zon.

Het design

Het ontwerp van de Kanebo Sensai Silky Bronzen verpakking maakt dat u op vakantie wilt gaan en op het eerste gezicht van de zon wilt genieten. De kleurencombinatie van brons en wit suggereert bruining en verzorging. En dat is waar het bij het Kanebo Sensai zonnepanelen om draait. Het heeft een zonbeschermingsfactor tot 30 die beschermt tegen UVA- en UVB-stralen. Sensai's hoogwaardige actieve ingrediënten tegen veroudering voeden de huid tijdens het zonnebaden.

De buizen van de Kanebo Sensai Silky Bronze Collection zijn gemaakt van zacht kunststof en garanderen zo een volledige verwijdering van de verzorgingsproducten zonder residu. De spuitbussen van de Kanebo Sensai Silky Bronze serie zijn eenvoudig in gebruik. De stok is zeer gunstig voor de verzorging van het gezicht. De brons-witte kleurencombinatie van de verpakking vormt samen met het golvende embleem de signatuur van de collectie Zijdebrons.

Het assortiment

Het Kanebo Sensai Silky Bronzen assortiment omvat diverse luxe producten. Het basisproduct van de serie is Sun Protective Cream for Face. Deze waardevolle verzorging van het gezicht door de zon beschermt tegen UVA- en UVB-stralen. De huid wordt glad, stevig en versterkt. De crème wordt aangeboden met SPF 10, 20, 30 en 50 zonbeschermingsfactoren. Een ander product uit het Kanebo Sensai Silky Bronzen assortiment is Sun Protective Spray for Body SPF 10, die dankzij de lichte spray formule zachtjes en spaarzaam kan worden aangebracht. De huid wordt intensief gehydrateerd en krijgt een gelijkmatige bruine kleur. Naar behoefte meerdere malen per dag gebruiken.

Een zachte lichaamscrème SPF 20 is ook beschikbaar voor het lichaam. Het filtert de schadelijke zonnestralen, hydrateert en verstevigt de huid. De fijne textuur van Kanebo Sensai Silky Bronze Cream wordt onmiddellijk geabsorbeerd en is water- en zandafstotend. Kanebo's Self Tanning Body Gel is ideaal voor het behoud van een vakantie bruining of een frisse teint zonder de zon. Het is gemakkelijk te verspreiden en gelijkmatig geabsorbeerd in de huid. Dit resulteert in een egale honing-gouden teint. De gel moet 2-3 keer per week worden gebruikt.

Kanebo Sensai Silky Bronze Kalmerend Na Zonne-emulsie van Kanebo Sensai kan deze gebruikt worden voor intensieve verzorging na het zonnebaden. Kalmerende kruidenextracten verzachten irritatie en roodheid. De huid wordt intensief gehydrateerd en licht geparfumeerd met een kalmerende geur. De emulsie moet royaal op de huid worden aangebracht na het zonnebaden en als exclusief extra product biedt de serie een sterk kalmerend en verkoelend masker van 10 minuten voor het gezicht. De bruine kleur blijft lang behouden en de vorming van rimpels en ruwe plekken wordt voorkomen. Elke avond tijdens de vakantie te gebruiken. Daarna is het voldoende om het masker één keer per week aan te brengen om de bruining te behouden.

Meer producten van Kanebo Sensai

Naast Kanebo Sensai Silky Bronze vindt u in de easyCOSMETIC Beauty-shop de volgende series: