Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

De Kanebo Sensai Silky Bronze serie biedt luxe zonverzorgingsproducten voor de rijpere huid. De producten combineren betrouwbare bescherming tegen schadelijke blootstelling aan de zon met intensieve anti-aging eigenschappen. Sensai is een geavanceerde huidverzorgingstechnologie gecombineerd met de kostbare Koishimaru zijde. Het staat bekend om zijn hydraterende eigenschappen en is tegelijkertijd een uitdrukking van luxe en Japanse traditie. Deze interactie van natuur en wetenschap resulteert in het speciale zorg effect van de Kanebo Sensai lijnen.
Zijdeachtig brons gaat de gedachte nog verder. Een rijpere huid heeft speciale eisen en vereist een nauwkeurig afgestemde verzorging. Zonwering is hierbij een belangrijke factor. Schadelijke UVA- en UVB-straling in het dagelijks leven kan de vroegtijdige vorming van rimpels, pigmentvlekken en andere huidveroudering versnellen. Tegelijkertijd kan de dagelijkse bescherming tegen de zon helpen om de reeds bestaande ouderdomsvlekken of oneffenheden in de teint niet te verergeren. In tegenstelling tot zonnebrandcrèmes met een hoge beschermingsgraad, ontworpen voor vakantie of activiteiten, is Kanebo Sensai Silky Bronze Cellular Protective Cream extreem licht van gewicht. Het laat geen witte resten achter en is, ondanks zijn romige consistentie, ook waterdicht. Dit zorgt voor een goede duurzaamheid en dus een betrouwbare bescherming.
Er is ook een lotion speciaal voor het lichaam en een bijzonder gemakkelijk aan te brengen spray. Bij zonnebescherming is het belangrijk om de crème de hele dag door te onderhouden en indien nodig opnieuw aan te brengen. Zeer gevoelige zones worden specifiek met de Silky Bronze pen gecremeerd. Dit beschermt ook het gebied rond de ogen, lippen of oren tegen beschadiging door de zon. Intensieve verzorging zoals de emulsie of een voedend after-sun masker helpen de huid na het zonnebaden te verwennen. De make-up van de serie bevat ook een hoge UV-bescherming van SPF 30 en verbergt op betrouwbare wijze kleine oneffenheden in de teint. De Kanebo Sensai Sensai Silky Bronze zelfbruiners ronden de collectie af voor een natuurlijke bruining zonder zonnebaden. Veeleisende vrouwen met een rijpere huid hebben baat bij de uitgebreide combinatie van verzorging en bescherming. De jongere huid kan ook worden beschermd tegen beschadiging door de zon.

Het design

Het ontwerp van de Kanebo Sensai Silky Bronzen verpakking maakt dat u op vakantie wilt gaan en op het eerste gezicht van de zon wilt genieten. De kleurencombinatie van brons en wit suggereert bruining en verzorging. En dat is waar het bij het Kanebo Sensai zonnepanelen om draait. Het heeft een zonbeschermingsfactor tot 30 die beschermt tegen UVA- en UVB-stralen. Sensai's hoogwaardige actieve ingrediënten tegen veroudering voeden de huid tijdens het zonnebaden.
De buizen van de Kanebo Sensai Silky Bronze Collection zijn gemaakt van zacht kunststof en garanderen zo een volledige verwijdering van de verzorgingsproducten zonder residu. De spuitbussen van de Kanebo Sensai Silky Bronze serie zijn eenvoudig in gebruik. De stok is zeer gunstig voor de verzorging van het gezicht. De brons-witte kleurencombinatie van de verpakking vormt samen met het golvende embleem de signatuur van de collectie Zijdebrons.

Het assortiment

Het Kanebo Sensai Silky Bronze assortiment omvat diverse luxe producten. Het basisproduct van de serie is de Sun Protective Cream for Face. Deze waardevolle zonnebrandcrème voor het gezicht beschermt tegen UVA- en UVB-stralen. De huid wordt glad, stevig en versterkt. De crème wordt aangeboden met de zonbeschermingsfactoren SPF 10, 20, 30 en 50. Een ander product uit het Kanebo Sensai Silky Bronze assortiment is Sun Protective Spray for Body SPF 10, die zacht en spaarzaam kan worden aangebracht dankzij de lichte spray formule. De huid wordt intensief gehydrateerd en krijgt een gelijkmatige bruine teint. Gebruik meerdere keren per dag, indien nodig.
Een zachte lichaamscrème SPF 20 is ook beschikbaar voor het lichaam. Het filtert de schadelijke zonnestralen, hydrateert en verstevigt de huid. De delicate textuur van Kanebo Sensai Silky Bronze Cream absorbeert onmiddellijk en is water- en zandafstotend. De Self Tanning Body Gel van Kanebo is ideaal voor het behoud van je vakantiebruin of een frisse teint zonder de zon. Het is gemakkelijk te verdelen en absorbeert gelijkmatig in de huid. Dit resulteert in een gelijkmatige honinggouden teint. De gel moet ongeveer 2-3 keer per week worden gebruikt.
De Kanebo Sensai Silky Bronze Soothing After Sun Emulsion van Kanebo Sensai kan gebruikt worden voor intensieve verzorging na het zonnebaden. Kalmerende geneeskrachtige plantenextracten verzachten irritaties en roodheid. De huid wordt intensief gehydrateerd en licht geparfumeerd met een rustgevende geur. De emulsie moet royaal op de huid worden aangebracht na het zonnebaden en als exclusief aanvullend product biedt de serie een sterk kalmerend, kalmerend en verkoelend masker van 10 minuten voor het gezicht. De bruine kleur blijft lang behouden en de vorming van rimpels en ruwe plekken wordt voorkomen. Gebruik elke avond tijdens de vakantie. Dan is het voldoende om het masker één keer per week te gebruiken om te bruinen.