Gegevensoverzicht Kanebo Sensai 38°C Mascara

Productsoort:
Merk:Kanebo Sensai

Beschrijving

Het concept

Het concept van de Kanebo Sensai 38°C Mascara serie is gebaseerd op de traditionele Japanse verzorgingsmaatregelen, die kunnen worden uitgevoerd met uitstekende natuurlijke producten zoals Japanse zijde en mineraalrijk water in de zuiverste kwaliteit. Bovendien zijn in de professionele samenstelling van de afzonderlijke werkzame stoffen principes verwerkt die al eeuwenlang in de dermatologie geworteld en erkend zijn en die de huid helpen een vlekkeloze en gezonde textuur te verkrijgen.

Kenabo Sensai's cosmetische ontwerpers verzamelen de ideeën voor hun creaties uit de ervaringen van Japanse vrouwen, die zichzelf altijd jong en mooi hebben gehouden met natuurlijke hulpbronnen. Niet helemaal onbelangrijk in dit verband zijn de curatieve realisaties, die vloeien in de selectie en in de zorgvuldige verwerking van de ingrediënten. 38 ° C Mascara stromen in de verschillende producten van de schoonheid-serie Kanebo Sensai stoffen zoals de Koishimaru zijde en de rijke inhoud materialen van het water gewonnen uit natuurlijke warme bronnen.

In Koishimaru werd zijde gedetecteerd, een speciaal zijde-eiwit, het zogenaamde fibroine, dat zijn wateroplosbaarheid in afzonderlijke processtappen behoudt. Na de extractie van dit kostbare natuurlijke materiaal vindt de gecompliceerde verwerking tot cosmetische producten plaats, die kunnen voldoen aan de hoogste normen van make-up kunstenaars en cosmetica. Deze eisen omvatten ook een residu-vrije verwijdering van make-up en eenvoudige toepassing. Door de verwerkte ingrediënten lost Kanebo Sensai 38°C Mascara alleen op als het bedoeld is.

Bovendien wordt het merkproduct gekenmerkt door een lange houdbaarheid van de wimpers. De accentuering van de ogen door hoogwaardige mascara, waarmee de wimpers waterdicht verlengd kunnen worden, speelt een belangrijke rol bij de succesvolle make-up. Kanebo Sensai 38°C Mascara is gemakkelijk aan te brengen. Er zijn geen stolsels of hechtingen. De wimpers zijn zijdezacht en fijn. Deze effecten kunnen alleen worden bereikt door de soepele vezels van natuurlijke zijde, dat is een van de favorieten onder zijde producten. Kanebo Sensai 38°C Mascara is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Door de gladde textuur is elk wimperhaar perfect mascara.

Het design

Kanebo Sensai koos bij het verpakkingsontwerp van de afzonderlijke producten voor de meest opvallende vormen en kleuren. Zowel de trendy en super chique containers als de kleurrijke kartonnen buitenverpakking zijn een bijpassend accessoire bij de koninklijke ingrediënten.

De Kanebo Sensai 38°C mascara ontwerpen verwijzen naar luxueuze en nobele tinten, die worden vertegenwoordigd door de verschillende nuances donkerbruin in discrete combinatie met gouden en zilveren ornamenten en letters. Deze kleurkeuze is ook een opvallend symbool van alle Kanebo Sensai producten en weerspiegelt de verbondenheid met de klassieke Japanse schoonheidsverzorging.

Het assortiment

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige en kleurrijke mascara, dan is Kanebo Sensai 38°C Mascara de juiste keuze. Deze unieke mascara is gegarandeerd oliebestendig en waterdicht. Zo harmoniseert het uitstekend met make-up en gezichtsverzorging. Kanebo Sensai 38°C Mascara geeft de wimpers aanzienlijk meer volume en elasticiteit. Bovendien biedt deze mascara een uitstekende bescherming. De fijne textuur omhult de wimpers zonder ze te beschadigen. De wimpers worden betrouwbaar en duurzaam beschermd tegen weersinvloeden en schadelijke omgevingsinvloeden. Kanebo Sensai 38°C Mascara versterkt ook de wimpers en zorgt voor een gezonde groei en natuurlijke volheid.

Na een korte inwerktijd kunt u zich verheugen op sterkere, langere en gezondere wimpers. De fijne textuur van Kanebo Sensai 38°C Mascara is ook bijzonder overtuigend. Het is licht en romig zonder druipen of afbrokkelen. Het is ook waterdicht en hittebestendig. Dit voorkomt dat de mascara smelt in natte of vochtige omstandigheden. Met Kanebo Sensai 38°C Mascara worden de wimpers in een handomdraai verstevigd en perfect gedefinieerd. Het resultaat is een gladde en stralende afwerking. Met deze mascara wordt de hele oogzone stijlvol en toch discreet geaccentueerd. Kanebo Sensai 38°C Mascara heeft een langdurig verzorgings- en make-up-effect.

Daarnaast is de mascara getest door oogartsen en dermatologen. Deze mascara is ook ideaal voor mensen met een gevoelige huid of ogen. Voor het aanbrengen van de mascara wordt een applicator met een fijn penseel meegeleverd. Kanebo Sensai 38°C Mascara is eenvoudig, snel en nauwkeurig aan te brengen. De wimpers kunnen naar wens worden benadrukt en gedefinieerd. Hiervoor volstaat het de haren met een fijn penseel te trekken om ze te verzorgen en te structureren van de wortel tot aan de puntjes.

De Kanebo Sensai 38°C mascara wordt verwijderd met water, dat minimaal 38 graden warm moet zijn. De nieuwe mascara van Kanebo Sensai is optioneel verkrijgbaar in het zwart en bruin, zodat u uw wimpers gemakkelijk kunt afstemmen op uw haarkleur. Het resultaat is een allround perfecte look, waarbij Kanebo Sensai mascara perfect aansluit bij veel verschillende make-up variaties. Ontdek de nieuwe waterdichte Kanebo Sensai 38°C Mascara voor een perfecte oogmake-up.

Klantbeoordelingen van Kanebo Sensai 38°C Mascara

5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen

De laatste beoordeling van Kanebo Sensai 38°C Mascara Brown (6 ml) door op

Deze wimpermascara van Kanebo is uniek! Ik draag contactlenzen. De mascara houdt perfect, ook bij het sporten. Kan ik graag verder aanbevelen! Gemakkelijk met water en reiniger te verwijderen.

meer 3 Klantrecensies voor Kanebo Sensai 38°C Mascara Brown (6 ml)

De laatste beoordeling van Kanebo Sensai 38°C Mascara Zwart (6 ml) door op

Ik wil alleen nog deze van Kanebo gebruiken. Plakt niet onder de wimpers, houdt de hele dag en geeft de ogen meer uitdrukking.

meer 3 Klantrecensies voor Kanebo Sensai 38°C Mascara Zwart (6 ml)

De laatste beoordeling van Kanebo Sensai 38°C Mascara Scheiden en Lenghtening zwart (7,5 ml) door op

Ik ben zeer tevreden met het product omdat het niet uitloopt en met warm water gemakkelijk te verwijderen is. Mijn wijnpers zien er voller uit. Prima product dat ik graag aanbeveel!

meer 3 Klantrecensies voor Kanebo Sensai 38°C Mascara Scheiden en Lenghtening zwart (7,5 ml)

Meer producten van Kanebo Sensai

Naast Kanebo Sensai 38°C Mascara vindt u in de easyCOSMETIC Beauty-shop de volgende series: