Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Als u op zoek bent naar natuurlijke verzorgingsproducten zonder kunstmatige of zelfs schadelijke toevoegingen, vindt u wat u zoekt op Juice Beauty. Het bedrijf, gevestigd in het zonnige Californië, vertrouwt in plaats daarvan op organische ingrediënten zoals vitamine C, vruchtstamcellen, vetten en water.

Meer info

Koop Juice Beauty Cosmetics goedkoop

Meer info +

Juice Beauty biedt biologische formules, is veganistisch en diervrij

Wie besluit om Juice Beauty producten te kopen, krijgt uitstekende cosmetische en lichaamsverzorgingsproducten, die volledig vrij zijn van dierlijke additieven. Bovendien bevatten de producten van de Schoonheid van de Sapice niet de vele chemische producten die in veel andere cosmetische producten worden gevonden.

Juice Beauty wordt ondersteund door wellness-ondernemer Karen Behnke. Toen ze begin jaren '40 haar eerste kind kreeg, raakte ze nog meer betrokken bij wellness en cosmetica. Ze was verbaasd om te horen dat de huid meer dan 60% absorbeert van wat er wordt aangebracht, maar de meeste van de verschillende producten zijn tot de rand gevuld met chemicaliën, waarvan sommige langetermijneffecten op de huid nog niet bekend zijn. Of hun effect is twijfelachtig, zo niet schadelijk.

Dat zou volgens haar moeten veranderen en ze begon met haar onderzoek. Een paar jaar na de geboorte van haar tweede kind registreerde ze de naam Juice Beauty en startte het bedrijf in 2005.

Succes spreekt boekdelen

Het was het doel van Karen Behke om het onmogelijke mogelijk te maken. Namelijk om natuurlijke en bio-based formules te ontwikkelen die net zo goed en zelfs beter op en in de huid werken dan de bekende, chemisch verrijkte producten. In de komende vijf jaar ontwikkelde Karen Behnke's team van artsen, microbiologen en chemici een grote verscheidenheid aan formules. Juice Beauty producten moeten rijk zijn aan vitaminen, antioxidanten en effectieve ingrediënten voor huidverzorging. Allemaal op basis van fruit en vruchtensap.

De effectiviteit van Juice Beauty producten is bewezen in tal van klinische studies, en ten slotte konden de eerste Juice Beauty producten worden gekocht. Toen sommige beroemdheden de Juice Beauty Green Apple Peeling prezen, wilde iedereen het testen - en het bedrijf was plotseling bekend.

Inmiddels is de Green Apple Peeling gepatenteerd en zijn veel van de Juice Beauty producten bekroond. Gecertificeerde en streng gecontroleerde biologische boeren leveren de ingrediënten voor de verschillende Juice Beauty cosmetica, die uitsluitend gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten en daarom geschikt zijn voor bijna alle huidtypen. Degenen die niet wonen in de Verenigde Staten of in de buurt van een van de geselecteerde winkels kunnen ook kopen Juice Beauty producten in de online winkel en profiteren van de natuurlijkheid van de ingrediënten.

Cosmetica kan zo natuurlijk zijn als deze

Juice Beauty producten zijn de biologische oplossing, dat is wat het bedrijf over zichzelf zegt en heeft absoluut gelijk. Steeds meer mensen zijn overtuigd van deze aanpak, die geen uitzonderingen en makkelijke oplossingen toelaat. Duurzaam geproduceerde ingrediënten geven de Juice Beauty producten de gewenste natuurlijkheid, hoogwaardige formules de gewenste en bereikte effectiviteit. Veel van de formules, zoals Green Apple Peeling, zijn gepatenteerd. Het Juice Beauty team ziet zichzelf als een pionier die de cosmetische industrie van de grond af wil transformeren. Hiertoe presenteren zij bewijs van de effectiviteit van de Juice Beauty Care-serie, die zijn getest in klinische studies. Huidverzorging omvat ook decoratieve cosmetica, zodat make-up voor sap schoonheidsproducten nu ook online beschikbaar is.

Groene appel - Het assortiment omvat schillen en vochtinbrengende crèmes, zonwering of verzachtende emulsies. Allemaal gebaseerd op de talrijke werkzame stoffen die in natuurlijke groene appels worden gevonden.

Oogverzorging - De Oogverzorgingsproducten van Juice Beauty verzachten kleine rimpels, bieden maskers, verzachtende crèmes en natuurlijk vochtverzorging voor de gevoelige huid rond de ogen.

Stamcel - Vitamine C, de stamcellen van limoenbladeren, appel- en druivenbloesems en vele andere verzorgende ingrediënten zijn gecombineerd in deze huidverzorgingslijn. Het is zeer effectief tegen kleine rimpels, hydrateert de huid en is ook verkrijgbaar als huidbalancerende crème.

Make-up - De fijnste vloeibare make-up met een bijzonder lichte maar ondoorzichtige textuur voedt de huid in verschillende tinten. Er zijn ook verschillende poeders die liggen als een adem van niets op de huid en zorg voor het.

Fyto-pigmenten - De fyto-pigmenten zijn voornamelijk te vinden in de verzorgende make-up van Juice Beauty. Fijne rouge, lichtgevende crèmes met een vederlichte textuur die twee kleuren tegelijk aanbrengen, concealer en mascara, en rijke lippenstiften met deze speciale formule maken van dagelijkse make-up een feel-good verzorging voor de huid.

Zonnebescherming - Juice Beauty zorgt natuurlijk ook voor de bescherming van de huid tegen de zon. Daarom is er make-up, een getinte zonnebrandcrème of een speciale sportzonnebrand die zelfs tijdens het zweten op de huid blijft zitten, maar tijdens het douchen gemakkelijk kan worden verwijderd. Ze bieden alle een zonbeschermingsfactor van 30, aangevuld met kleurloze of getinte lippenbescherming met zonbeschermingsfactor 8.

Juice Beauty aanbiedingen voldoen aan alle eisen, verzorgen de huid, ontlasten het milieu en voelen gewoon geweldig, dankzij de vederlichte texturen.

Biologisch en veganistisch, waar u ook kijkt

Juice Beauty producten moeten niet alleen duurzaam zijn, maar ook veganistisch. Het spreekt voor zich dat het hele productassortiment ontwikkeld wordt zonder dierproeven. Maar bijna net zo belangrijk als wat er binnen is, is wat er ontbreekt. Siliconen, talk, parabenen, pesticiden, propyleen, butyleen, petroleum, steenkool, sulfaten, kunstmatige kleurstoffen, synthetische geuren en vele andere kunstmatige additieven zijn volledig afwezig in schoonheidsproducten voor sappen. Daarom is het bedrijf altijd erg ontspannen over de Clean Beauty Challenge.

Uiteraard zijn alle verpakkingen gemaakt van gerecycled papier en bedrukt met niet-giftige inkten. Het eigen hoofdkwartier van Juice Beauty is gebouwd met gerecyclede en herbruikbare materialen. Deze compromisloze aanpak op het gebied van milieu spreekt iedereen aan, vooral omdat Juice Beauty producten goedkoop zijn om te kopen. Om haar maatschappelijke verantwoordelijkheid nog beter na te komen, ondersteunt het bedrijf de Borstkankerpreventiepartners en de Milieugroep (EWG).

Natuur op de huid

Niet alleen mensen die bewust leven zijn blij met Juice Beauty. Want de Juice Beauty producten zijn echt goedkoop. Zelfs degenen die hun huid niet extra willen belasten in tijden van toenemende omgevingsstress zijn zeer enthousiast over de natuurlijke cosmetica en lichte make-up. De hoogwaardige producten zijn helaas niet overal verkrijgbaar, maar u kunt de Juice Beauty producten ook online kopen. De enorme keuze voor de meest uiteenlopende eisen maken van Juice Beauty producten een must-have voor een gezonde, verzorgde huid. Juice Beauty producten bewijzen immers dat "biologisch" en "veganistisch" elegant, stijlvol en zelfs glamoureus kunnen zijn.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

prijs +

87 88
toepassen