Ze zijn hier:
Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Een Hugo Boss parfum - klassiek, elegant en helemaal niet conservatief.

Moderne elegantie en heldere lijnen: Dat is wat het merk Boss en de vele creaties van Boss Hugo Boss vandaag de dag zijn. Talrijke producten zijn nu op de markt verschenen onder de bekende naam en het is moeilijk voor te stellen dat het leven zonder hen. De selectie van Hugo Boss parfum dat goedkoop is om online te kopen is breed.
In de kledingindustrie worden klassieke herenpakken en -jassen aangevuld met alle soorten kleding, zoals zwemkleding, ondergoed, broeken en bovenkleding. Accessoires en schoenen van Boss zijn ook verkrijgbaar. Ook hier hield de gelijkheid niet op: de dames uit Boss kunnen zich dus ook volledig aankleden.
Alleen op het gebied van kinderen loopt de gelijkheid nog ver achterop. Terwijl de kindercollectie voor jongens al verkrijgbaar is in de kleinste babymaten, kunnen meisjes zich pas op jonge leeftijd vanuit huis aankleden, of beter gezegd, gekleed gaan. In de rubriek "Geschenken in huis" vindt u alles wat uw hartje begeert: van paraplu's tot dasspelden en natuurlijk de meest geurende: een Hugo Boss parfum.

De geschiedenis van het label Hugo Boss

En elk Hugo Boss parfum heeft een lange geschiedenis. Toen Hugo Ferdinand Boss het bedrijf in 1924 in Baden-Württemberg oprichtte, had hij niet aan zo'n groot assortiment producten gedacht. Het was eerder een Duits textielbedrijf dat zich specialiseerde in de productie van werkkleding. Toen de oprichter in 1948 overleed, nam zijn schoonzoon de leiding over en werden de eerste mannenpakken onder zijn leiding geproduceerd. Toen zijn zonen het bedrijf in 1967 overnamen, hielden ze gelijke tred met de tijd: er werd een hoofdontwerper aangenomen en er was een grote factory outlet die in de loop der tijd werd uitgebreid.
In 1991 verwierf de Italiaanse Marzotto Group het familiebedrijf door middel van een meerderheidsbelang en slechts twee jaar later werd, naast het klassieke merk Boss, de sportieve Hugo herenlijn op de markt gebracht. In 1997 volgde een vrouwencollectie, die na enkele aanvankelijke moeilijkheden en diverse herstructureringsmaatregelen haar eerste successen kon boeken. Zo vaak als het topmanagement van het bedrijf veranderde, werd het productassortiment voortdurend uitgebreid.

Wat maakt zijn geuren Hugo Boss zo bijzonder

De Amerikaanse groep Procter & Gamble verwierf de licentie voor de productie en distributie van parfumcreaties Hugo Boss onder de naam Een Hugo Boss parfum rondt de apparatuurlijn dus vrijwel af, want er zijn geuren in bijna alle denkbare richtingen.
Duidelijke vormen en traditie hebben de naam Hugo Boss altijd belichaamd. Deze principes worden consequent nagestreefd in de kledingsector en worden ook in de andere producten altijd nageleefd. De verschillende series van het Hugo Boss parfum dragen de merknaam Boss, maar worden verdeeld door het bedrijf Procter & Gamble.
Opgericht in 1837, heeft dit Amerikaanse bedrijf zijn hoofdkantoor in Ohio en de marketing van zijn parfums wordt Hugo Boss gedaan door het verwerven van de merklicentie. Zo is het handschrift van het merkimperium Hugo Boss duidelijk herkenbaar en weerspiegelt het duidelijk het karakter van het huis. Zoals de individuele collecties van het bedrijf voortdurend veranderen, zo ook de parfumsector.

Het concept van geuren uit Hugo Boss

De parfums zijn afgestemd op de individuele stijlen en modetrends en onderstrepen de individuele sterke punten van het karakter van de drager. Ze zijn draagbaar voor elke gelegenheid, of het nu gaat om feestelijkheden, op kantoor of met vrijetijdsactiviteiten. Veel klassieke geuren zijn ontwikkeld en verfijnd zodat er voortdurend nieuwe Hugo Boss parfums op de markt verschijnen. Veel parfumseries, die over het algemeen meer van een duidelijke structuur zijn, zijn ontworpen voor zowel vrouwen als mannen.
En toch zijn er natuurlijk geuren en verzorgingsproducten die speciaal ontworpen zijn voor vrouwen en mannen. De meeste geuren in de serie gaan vergezeld van verzorgingsproducten met dezelfde geur, zoals deodorants en lichaamsreinigings- en verzorgingsproducten. Elk Hugo Boss parfum is dus niet alleen voor hem en haar op maat gemaakt, maar ook afgestemd op het type.
Elke denkbare parfumcompositie is beschikbaar. Zo krijgt de conservatieve man verzorgingsproducten en zijn Hugo Boss parfum in een klassiek elegante geur. Deze klassiek elegante geur is ook zorgvuldig samengesteld voor vrouwen die de voorkeur geven aan een meer conservatieve en discrete geur en verzorging.
De Boss Hugo Parfum sectie biedt een passend assortiment producten voor zowel de ambitieuze man als de ambitieuze vrouw die op zoek is naar succes. De keuze aan geuren is net zo gevarieerd als de verschillende dragers zelf: jong, sportief, modern, zelfverzekerd, gepassioneerd, sensueel of klassiek elegant.

Deze beroemdheden houden van Hugo Boss

Zo belichaamt elk Hugo Boss parfum niet alleen de individuele karaktereigenschappen van de drager, maar onderstreept het ook de meest uiteenlopende karaktereigenschappen bij verschillende gelegenheden, zoals in de professionele of privé-omgeving.
Het is veelzeggend dat verschillende persoonlijkheden het parfum vaak een eigen gezicht geven volgens de attributen van de respectievelijke geuren. Al in een vroeg stadium vertrouwde de firma Boss op prominente rijpaarden die de collecties vertegenwoordigden. David Beckham was de eerste die de naam Boss een persoonlijk, expressief gezicht gaf.
In de reclame voor de verschillende geuren uit het huis Hugo Boss waren tal van beroemdheden inspiratie voor het ene of het andere Hugo Boss parfum. Gwyneth Paltrow, een internationaal bekende actrice, belichaamde de verschillende nuances van een vrouw die de geuren van de vrouwen van Boss waardeert. Ze gaf de geurserie Boss Nuit pour Femme en Boss Ma Vie een gezicht.
Sienna Miller, Brits-Amerikaans model, actrice en modeontwerpster zelf, was ook het gezicht in de reclame voor de vrouwengeur Boss Orange. In de Hugo Boss mannenparfumsectie is de lijst van beroemdheden wat langer: de acteur Orlando Bloom was het gezicht voor de commercial van Boss Orange Man. De acteur Ryan Reynolds was de sensueel aantrekkelijke belichaming van de geur Boss Night.

De flacons van de geuren van Hugo Boss

De Schotse acteur Gerard Butler was de charmante en klassiek elegante man die de geurserie Boss Bottled omringde en perfect vertegenwoordigde. Recente reclame icoon voor een baas parfum is ook een acteur. De Britse Theo James symboliseert de charismatische en zelfbewuste man van vandaag die elk Hugo Boss parfum met al zijn verdiensten waardeert. Zo verschillend als de verschillende geurseries zijn, zo verschillend zijn ook de parfumeurs achter de individuele geuren.
Achter bijna elke geur schuilt een andere creatieve neus die allerlei geuren bij elkaar heeft gebracht om een perfect akkoord te creëren. Het ontwerp van de flacons is ook individueel en aangepast aan de respectievelijke geurbeschrijvingen. Bij vrouwengeuren wordt het beeld gedomineerd door langgerekte flacons, vaak met de flacon onder een hoek geplaatst. Deze flessen herinneren sterk aan de wortels van het bedrijf Boss, schetsen voor modecreaties, lange silhouetten met schuine hoofddeksels aan het einde.
alle klanten beoordelen positieve
Hugo Boss
4 of 5 sterren

4,97 uit 5 sterren — op basis van 93 klant adviezen

Commentaar Roelof Dirkx van vrijdag 23 januari 2015
Perfect product!
Bestelling is zeer vlot verlopen, dit tijdens de feestdagen. Geweldige klantenservice. Het product was perfect verpakt, veilig en stevig. Product is zoals je in Belgische parfumeries vindt, alleen een stuk goedkoper! De reuk is zacht maar lekker fris. Het geeft een bijkomende toets van vertrouwen. Ik zit in de verkoop en om dan als gladjanus te ruiken, wordt niet aangeraden. Hugo Boss Hugo Men is de perfecte aanvulling aan je voorkomen! Eenvoudig te bestellen, online betalen en gemakkelijk de status van je bestelling en pakket op te volgen. Waarom nog naar een winkel gaan? Gewoon op het internet gaan en bestellen!
Commentaar Roelof Dirkx van vrijdag 23 januari 2015
Perfect
Bestelling is zeer vlot verlopen, dit tijdens de feestdagen. Geweldige klantenservice. Het product was perfect verpakt, veilig en stevig. Product is zoals je in Belgische parfumeries vindt, alleen een stuk goedkoper! Eenvoudig te bestellen, online betalen en gemakkelijk de status van je bestelling en pakket op te volgen. Waarom nog naar een winkel gaan? Gewoon op het internet gaan en bestellen!
Commentaar Wrisee91 van maandag 29 december 2014
Super
Ik heb mijn man Hugo Boss voor zijn verjaardag gegeven en nu de bijpassende douchegel. Ik vindt het heerlijk hoe mijn man ruikt. Snelle verzending.

Prijs overzicht

Hier bij easyCOSMETIC kunt u kopen goedkope verschillende Hugo Boss Producten. Voor een beter overzicht van u voor uw on line bestelling, hebben we hieronder een prijsvergelijking van Producten van Hugo Boss:

goedkoopste Hugo Boss product duurste Hugo Boss product
Hugo Boss HUGO 200 ml Shower Gel: € 9,99Hugo Boss Bottled 200 ml Verenigd Eau de Toilette Spray: € 119,99