Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Hugo Boss Pure, de zoet-gourmany vrouwengeur

Het mannelijke mannengeur Hugo Boss Pure uit het huis van Hugo Boss is een sensueel mengsel van fruit, kruiden en delicate bloemen. Het belichaamt de frisheid, energie en vitaliteit van het water en zijn kracht, vooral de kracht van een reusachtige waterval. De frisse geur straalt een coole elegantie uit en is absoluut onderscheidend en onmiskenbaar dankzij de lichte houtachtige noten.

Wanneer het volledige boeket van het parfum zich ontvouwt, kunt u letterlijk de frisheid van het water en zijn energie-donerende eigenschappen voelen. Hugo Boss Pure is opgericht voor succesvolle en zelfbewuste mannen die precies weten wat ze willen en hoe ze hun kracht en kracht kunnen gebruiken. De topnoot is verleidelijk mannelijk-fruity.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Fig- en citrusvruchten zoals lime en grapefruits in combinatie met fruitige mandarijn zorgen voor een exotische en frisse geur bij Hugo Boss Pure. Lelie, hyacint en lelie-van-de-vallei geven de hartnoot een bloemige toets, die samen met de houtachtige basisnoot van laurier en massoiahout een mannelijke en tegelijkertijd zeer sensuele nuance geeft. Een houtachtig en fris parfum voor sterke mannen vol vitaliteit en energie. Als een verfrissend, vitaliserend en verkwikkend bad in de brede zee.

alle klanten beoordelen positieve
Hugo Boss Pure
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Geniale geur voor de man
Frisse, hoogwaardige geur. Past prima bij mijn partner die wat parfums betreft zeer moeilijk is. Dit parfum beviel hem meteen. Zeker ook hoe de geur zich later ontwikkelt.

Ster parfumeur Brit zal Andrews Hugo Boss Pure

De Brit Will Andrews creëerde de tijdloze maar absoluut opvallende en nog steeds absoluut populaire geur Hugo Boss Pure exclusief voor Hugo Boss in 2008 voor Hugo Boss. Andere baas creaties zijn Hugo Boss Pure, Boss Bottled Sport en Hugo Red. Op het gebied van vrouwengeuren ontwierp hij verschillende parfums voor Christina Aguilera.

Zelf ziet hij het doel van zijn werk in het perfect weerspiegelen van de filosofie en persoonlijkheid van een merk door middel van een geur. Als hij de geur creëert voor een bekende persoonlijkheid, is dat zijn inspiratiebron. De geur moet het karakter van deze persoon weerspiegelen en gelieve hem of haar onvoorwaardelijk. Hugo Boss Pure ging over het vastleggen van het imago van het bedrijf en het merk van Boss in de geur en het belichamen van de filosofie achter het merk.

Andrews werd geboren in Engeland en studeerde Industriële Vormgeving in Londen. Tegenwoordig is hij een van de meest succesvolle parfumeurs, een gewilde parfumexpert en doceert hij ook aan het Royal Institute in Londen. Hij werkt voor Procter & Gamble op de ontwikkelingsafdeling. Hij is dan ook onder meer verantwoordelijk voor het creëren van nieuwe, exclusieve parfums. Ook hiervoor vindt hij inspiratie door zijn passie voor het verzamelen van planten, wiens geur hem inspireert tot steeds nieuwe creaties.

Hugo Boss Zuivere fles in koelblauw geboeid

Het vierkant en slechte vierkante fles van Hugo Boss Pure is heel eenvoudig en puristisch. Dankzij de transparantie wordt het zicht onmiddellijk getrokken op het azuurblauwe gehalte. Een grote, transparante kap opent het uitzicht op een zilverkleurige verstuiver, die de koele elegantie van de geur heerlijk onderstreept.

Het flesje van Hugo Boss Pure zelf is uitgerust met een krachtige, dikkere glazen voet. Op deze manier wordt het (geparfumeerde) water discreet maar zeer effectief geënsceneerd en wordt het centrale aquathema perfect ingevuld door de delicate blauwe look. Aan de bovenkant van de fles zit de eenvoudige maar opvallende tekst "Boss - Hugo Boss". De rugzijde van de flacon is niet transparant, maar met een glanzende zilverkleurige plaat .

Dit zorgt ervoor dat dit gegarandeerd wordt. dat de inhoud er prachtig in terug te vinden is en zo indrukwekkend geënsceneerd. De frisheid en vitaliteit van het water, gecombineerd met zijn enorme kracht, wordt discreet weerspiegeld in het ontwerp van de Hugo Boss Pure-fles. De optiek geeft een eerste indruk van maskuline-vers boeket , dat vrijkomt wanneer de fles wordt geopend.

Overmaatse waterval speelt hoofdrol ter plaatse voor Hugo Boss Pure

De lancering van de geur Hugo Boss Pure ging gepaard met een internationale reclamecampagne in 2008. Deze bestond uit een uitgebreide reclamespot, die internationaal werd uitgezonden in film en televisie, en een printcampagne met indrukwekkende beelden. Het element water, zijn kracht en vitale eigenschappen werden door de verantwoordelijke regisseurs en fotografen op indrukwekkende wijze in foto's vastgelegd en zo zichtbaar gemaakt. Het gezicht van de campagne en dus van Hugo Boss Pure is het model Chris Austad.

Voor de bekende tv-commercial van Hugo Boss Pure wist Hugo Boss de bekende regisseur Howard Greenhalgh over de streep te trekken. De Brit is een zeer populaire man onder de experts, die niet alleen bekende reclamecampagnes, maar vooral ook tal van muziekvideo's heeft gemaakt. Zo werkte hij samen met de Pet Shop Boys en George Michael. Het centrale motief van de commercial voor Boss Pure is een oversized waterval. De bewegende beelden worden gehouden in een blauw en nadrukkelijk mannelijk ontwerp dat een oneindige frisheid uitstraalt. Een sterke, vitale man duikt diep het water in, absorbeert zijn kracht en springt versterkt uit het water. Deze dubbele kracht en vitaliteit wordt eindelijk gevangen in Boss Pure en verzegeld in de fles. De geur wordt een belevenis en is letterlijk voelbaar door de foto's.

John Houston was verantwoordelijk voor de printcampagne van Hugo Boss Pure, die onder andere in talloze bekende tijdschriften verscheen. Hij heeft het waterthema perfect in praktijk gebracht en de pure kracht van water gesymboliseerd met behulp van blauwe en azuurblauwe tonen. De campagneslogan voor Hugo Boss Pure " Boss Pure. Pure Power" werd geïntegreerd in alle vormen van printreclame en werd door de fotograaf zeer aantrekkelijk geïmplementeerd, vooral met twee foto's. Op één plaatje werd de puristische fles zelf geënsceneerd voor borrelend zoet water. Op een andere bekende foto heeft de fotograaf water op de voorgrond geplaatst. Er komt een vitale, sterke man uit tevoorschijn, die de kracht en frisheid van de geur Hugo Boss Pure symboliseert.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.