Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De Weense Helmut Lang was niet alleen modeontwerper, hij was ook kunstenaar en fotograaf. Zijn ontwerpen waren bovenal eenvoudig, waardoor ze al snel bestsellers werden. In 2000 verscheen de eerste geur van het label, dat twee jaar eerder naar de VS was verhuisd.

Meer info

Koop Helmut Lang Parfum goedkoop

Meer info +

Helmut Lang - de mode, de man, de mythe

Minimalistische avant-garde was het handelsmerk van de Oostenrijkse modeontwerper aan het begin van de jaren negentigHelmut Lang , wiens collecties hem vrijwel van de ene op de andere dag wereldberoemd maakten. Ook liefhebbers van mode en kunst waren enthousiast over zijn creaties, die tijdloze elegantie combineerden met futuristische materialen als nylon en rubber. Zijn eigen stijl bracht Helmut Lang een bijna fanatieke klantenkring.

Het enthousiasme en de belangstelling waren dan ook enorm toen zijn eerste geur in 2000 aan het publiek Helmut Lang werd gepresenteerd. In de daaropvolgende jaren volgden er nog twee, totdat de productie in 2005 werd stopgezet en zich terugtrok Helmut Lang uit de modewereld. In zijn huis op Long Island werkt hij sindsdien als kunstenaar en geniet hij van het rustige leven op het platteland. De overige delen van zijn geuren, die moeilijk te vinden waren, werden collector's items met een cultusfactor. 2014 kwam eindelijk de verlossing voor alle fans. Door de grote vraag is het begeerde Helmut Lang parfum weer online. De mythe rond Lang blijft bestaan.

Weense Esprit ontmoet New York Avant-garde

Zijn meteorieuze carrière Helmut Lang begon in het huis van zijn grootouders in Oostenrijk, onder zijn middenklasse naam Peter Scepka. Hij leerde zichzelf naaien tijdens zijn schooltijd en op 23-jarige leeftijd opende hij een boetiek in Wenen. De mode was toen schril, luid en glamoureus. Vanaf dag één Helmut Lang zwom het tegen de stroom in. Hij ontwierp eenvoudige mode, draagbaar in het dagelijks leven en tegen de trend van die tijd in. De modewereld leek op hem te hebben gewacht. Enkele jaren later presenteerde hij zijn eerste collectie op de catwalks van Parijs.

Hij verliet zijn geboortestad Wenen en verhuisde naar New York, waar hij met open armen werd ontvangen. In de Verenigde Staten, de geuren van Helmut Lang , waar hij in belangrijke mate bij betrokken was. In tegenstelling tot de aanbevelingen van de fabrikanten koos Lang voor de drie geuren waarin hij zich persoonlijk het meest gerealiseerd zag. Het ongelooflijke succes bewees hem gelijk, elk Helmut Lang parfum werd een cultus. Een cultus die alleen maar werd aangewakkerd door de verrassende terugtrekking van de ontwerper uit de modewereld. Helmut Lang Een gebied waar hij ook een groot succes viert. Het ontwerp en de invloed van anderen Helmut Lang leven voort, niet in de laatste plaats vanwege zijn onvergetelijke geurcreaties.

Helmut Lang De geurencollectie van drie geuren:

Helmut Lang eau de parfum

Helmut Lang eau de cologne

Helmut Lang cuiron

Elk Helmut Lang parfum is een uniseks parfum dat zowel door mannen als vrouwen kan worden gedragen. De nieuwe editie van de drie cultusgeuren werd gecreëerd door parfumeur Maurice Roucel. Roucel was al de neus achter het eerste Helmut Lang parfum en de twee originele brede geuren. Het huidige Helmut Lang parfum in de online shop is gemaakt volgens dezelfde recepten als toen, maar verschilt enigszins door een aantal stoffen die niet meer beschikbaar zijn. Dit doet niets af aan de kwaliteit van de geuren en de herinneringen die ze oproepen, maar het doet er geen afbreuk aan.

Achter het Helmut Lang eau de parfum schuilt de inspiratie van een mysterieuze minnaar van de meester zelf. Zoete vanille en houtachtige muskus harmoniëren hier. De combinatie van vrouwelijke en mannelijke geuren vormen een eenheid die zowel voor mannen als vrouwen aantrekkelijk en passend is, hoewel dit Helmut Lang parfum oorspronkelijk alleen voor vrouwen was bedoeld. Het Helmut Lang Eau de Cologne daarentegen is altijd al gepland als een uniseks creatie. Ook in dit Helmut Lang parfum mengen fruitige en bloemige noten zich met kruidige kruidigheid. De derde geur, Helmut Lang Cuiron, is gemaakt rond de hartnoten van mandarijn en roze peper. Dit sensuele Helmut Lang parfum wordt afgerond met de geur van hoogwaardig, versleten leer. De perfecte match met de mode van Helmut Lang .....

Duidelijke lijnen ook in de flacons

Even minimalistisch als zijn modecollecties zijn de flacons van de parfums van Helmut Lang . De rechtlijnige flessen zijn gemaakt van glas, vierkant en hebben eenvoudige belettering. Ondanks deze eenvoud is dit ontwerp Helmut Lang een absolute blikvanger voor de liefhebbers van het merk en in overeenstemming met de filosofie achter het merk. Na de eerste stopzetting van de geurserie werden verschillende lege flessen van een Helmut Lang parfum op het internet tegen duizelingwekkende prijzen geveild. Vandaag de dag is Helmut Lang parfum weer goedkoop te koop. Ook de kartonnen verpakking van de flacons in de nieuwe editie is volledig aangepast aan het oorspronkelijke ontwerp en straalt pure nostalgie uit. Elk detail doet denken aan de legendarische reclameposters uit die tijd. Tot op de dag van vandaag richt de campagne van het merk zich op subtiele zwart-wit beelden en op de puristische esthetiek die het Helmut Lang merk beroemd heeft gemaakt.

Een mysterieuze cult-ster

Tijdens zijn creatieve periode nam Helmut Lang de wereld een storm mee van Wenen naar New York. Terugkijkend noemen experts in de mode-industrie hem een van de meest invloedrijke ontwerpers aller tijden. Alle supermodellen van de jaren negentig liepen voor hem op de catwalk. Naomi Campbell, Linda Evangelista en Kate Moss werden de gezichten van zijn mode, en heel New York City begon Helmut Lang parfum te kopen. Het was ook de Big Apple, waarin hij zijn eigen parfumerie runde en alle beroemde gele taxi's van de stad droegen Helmut Lang een tijd lang reclame op het dak. Met de mogelijkheid om online Helmut Lang parfum terug te kopen, komt een vleugje van dat tijdperk terug.

De cultus rond de Oostenrijkse modeontwerper is ononderbroken en sterren van Beyoncé tot Keanu Reeves zweren nog steeds bij Helmut Lang mode en Helmut Lang parfum. Net als vele anderen wachten ze er zeker op dat de grote meester op een dag terugkeert naar zijn modemerk en weer inspireert met zijn creaties en misschien zelfs wel een gloednieuw Helmut Lang parfum.

Geurklassiekers niet alleen voor fans

Het goedkoop online kopen Helmut Lang van parfum is een unieke kans om zelf deel uit te maken van de cultus van de Weense ontwerper. Door de bijzondere geschiedenis achter de geuren is elk Helmut Lang parfum ook een perfect geschenk voor liefhebbers en kenners van de modewereld. Lange tijd fans en degenen die nog steeds fans willen worden zullen onvermijdelijk worden geleid in de meest opwindende tijd van Helmut Lang zijn carrière door de geuren. De New York City van de jaren negentig komt weer tot leven dankzij de nieuwe editie. Elk van de drie geurklassiekers omhult de huid met een echt stukje popculturele geschiedenis en is toch modern en jeugdig dankzij de tijdloze elegantie. Met een Helmut Lang parfum maakt u altijd de juiste keuze.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Productsoort +

prijs +

143 156
toepassen