Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

De geur

Giorgio Armani Code Ice is een zeer expressief en mannelijk parfum. Munt, citroen en gember domineren in de topnoot, die duidelijk waarneembaar is in de eerste paar minuten na het spuiten op de huid en een praktische eerste indruk geeft van een parfum. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de geur fruitig wordt. Het hart van het parfum wordt gevormd door roos geranium en lavendel. De basis, die zorgt voor een langdurige geur, is een prachtige mix van houtachtige noten. Deze Eau de Toilette belichaamt een zelfverzekerde man met charisma die vrouwen weet te verleiden. Giorgio Armani Code Ice is een nieuwere, versere versie van Armani Code Homme en heeft een houtachtig, fris, mannelijk geurige karakter. Het tast de zintuigen aan en blijft in het geheugen. De naam "Ice" is afgeleid van de frisheid die de geur geeft aan de drager.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
alle klanten beoordelen positieve
Giorgio Armani Code Ice
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Vind ik geweldig
Giorgio Armani betovert me iedere keer weer opnieuw met nieuwe geuren. Deze Code Ice houdt super lang aan en veel van mijn collega's spreken me op de geur aan. Altijd leuk!

De parfumeur

Giorgio Armani Code Ice is gemaakt door Alberto Morillas, die vele andere bekende geuren heeft gecreëerd, waaronder Acqua di Gio van Armani. Morillas studeerde kunst en las over een parfumeur in Vogue. Hij was geïnteresseerd in het onderwerp en richtte zich, zonder enige voorkennis op dit gebied, tot een geur- en aromafabrikant, waarin behalve hij alleen chemici en parfumeurs werkten. Hij creëerde zijn eerste geur stiekem rustig en rustig - alleen voor zichzelf - belangrijk voor het creëren van een parfum is voor Morillas niet de chemische samenstelling of de kennis erover, maar een goede neus, verbeelding en intuïtie. Zijn eerste echte succes was de creatie van CK One voor Calvin Klein, een parfum dat nog steeds geliefd en bekend is. Voor de parfumeur was er vanaf dat moment alleen maar bergop en hij werd steeds beroemder, zodat hij vandaag de dag behoort tot een van de grootste geur makers van de hele wereld.

De fles

Het Flakon van Giorgio Armani Code Ijs is, zoals het typisch is voor Armani, van eenvoudige vorm. De kleur van de geur wordt bewaard in een lichtgrijs en straalt de sereniteit en ook een zekere mate van stijl, elegantie en genade uit. De vorm van de Giorgio Armani Code Ice fles is al te zien in andere Armani geuren, maar de geur is iets nieuws en ongewoons. De fles van de voorgangers van Giorgio Armani Code Ice bijvoorbeeld, hebben een "b>black Smoking" op - in Giorgio Armani Code Ice, de zwarte is vervangen door een "grijs smoking".

De reclame

Het gezicht van de reclamecampagne voor het parfum Giorgio Armani Code Ice is Chris Pine, een bekende Amerikaans-Amerikaanse acteur. Het belichaamt de koelte van het parfum. In de clip ontmoet Chris Pine een voorbijlopende vrouw die verliefd wordt op de geur en hem. Hij verlaat haar niet meer en alle mensen die de vrouw uit die tijd ontmoeten hebben het gezicht van haar zwerm. De geur maakt de man praktisch onvergetelijk voor de vrouw. Dit straalt de dominantie van het parfum uit, maar, wat bijzonder goed uitkomt, de enorme aanwezigheid van de Eau de Toilette Giorgio Armani Code Ice. Het luxebedrijf Armani staat bekend om zijn uitgebreide en creatieve reclameclips. Een stercast is hiervoor een must en dit kost Armani veel en reikt vaak ver in zijn zak om de beroemdste modellen, sporters of acteurs die er voor de camera te krijgen.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.