Vruchtaccenten

De populairste geuren met Vruchtaccenten in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Vruchtaccenten hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Jil Sander Sun Eau de Toilette Spray Jil Sander Sun Eau de Toilette Spray

  Jil Sander SUN is een geur als een zorgeloze zomerochtend. Een veelzijdige mix van bergamot, palissander, zwarte bes en zomerbloemen zoals jasmijn, viooltjes en sinaasappelbloesem. Met Jil Sander SUN laat u de zon in uw hart.

 • Tom Ford Black Orchid Eau de Parfum Spray Tom Ford Black Orchid Eau de Parfum Spray

  Tom Ford Black Orchidee betovert met een sensuele bloemengeur van exotische orchideeën. Het samenspel van zachte bloemenaroma's en kruidige geurelementen geeft de Eau de Parfum een oriëntaals karakter dat de vrouwelijkheid van elke vrouw benadrukt en haar een verleidelijk charisma geeft.

 • Dior Eau Sauvage Eau de Toilette Spray Dior Eau Sauvage Eau de Toilette Spray

  Dior Eau Sauvage is een unieke herengeurklassieker waarvan het verfrissende mannelijke karakter simpelweg onmiskenbaar is. De Eau de Toilette Spray, die in de jaren zestig werd ontwikkeld, heeft een tijdloos modern en stimulerend karakter dat elegant, mannelijk en aantrekkelijk is.

 • Estée Lauder Beautiful Eau de Parfum Spray Estée Lauder Beautiful Eau de Parfum Spray

  Estée Lauder Beautiful is een klassieker met damesgeur die als geen ander sensualiteit en romantiek uitstraalt. De Eau de Parfum Spray is oorspronkelijk ontworpen om de mooiste dag uit het vrouwenleven met een even mooie geur te onderstrepen - Estée Lauder Beautiful.

 • Prada Amber Eau de Parfum Spray Prada Amber Eau de Parfum Spray

  Het parfum van Prada Amber is een hommage aan het gelijknamige parfum, dat altijd een verleidelijk parfumkarakter heeft gehad. De Eau de Parfum Spray overtuigt vooral door zijn bloemige en oosterse aroma's, die van Prada Amber een onvergelijkbaar sensuele vrouwengeur maken.

 • Hermès Eau de Narcisse Bleu Eau de Cologne Spray Hermès Eau de Narcisse Bleu Eau de Cologne Spray

  Hermès Eau de Narcisse Bleu is een elegante, onopvallende geur. Intense, karakteristieke noten van narcissenbloesems worden gecombineerd met delicate houten akkoorden en maken deze geur creatie opvallend en nobel, maar ook een wijnachtig koel. Een parfum dat zeer goed draagbaar is voor zowel mannen als vrouwen.

 • Dior Eau Sauvage Extrême Eau de Toilette Spray Dior Eau Sauvage Extrême Eau de Toilette Spray

  Het Eau de Toilette Spray Dior Eau Sauvage Extrême is een aromatische, houtachtige citrusgeur. Een verfijnde compositie met een eenvoudige, onaangetaste frisheid. Net als de originele Eau Sauvage is de opening levendig en fris. Lavendel, munt en jasmijn in de hartnoot maken de geur intens en subtiel. De basis ontwikkelt zich sterk door patchoeli, vetiver en Amerikaanse ceder. Een geur vol tijdloze elegantie en diepte.