Pinksterroos

De populairste geuren met Pinksterroos in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Pinksterroos hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Hermès Un Jardin sur le Nil Eau de Toilette Spray Hermès Un Jardin sur le Nil Eau de Toilette Spray

  Hermès Un Jardin sur le Nil is een eau de toilette die overtuigt door zijn natuurlijkheid en zuiverheid. De geur is geïnspireerd op de exotische groene aroma's die rond de Afrikaanse Nijldelta bloeien. De geur van Un Jardin sur le Nil is stralend en puur als een verkwikkende lichte unisex geur.

 • Chloé Signature Eau de Parfum Spray Chloé Signature Eau de Parfum Spray

  Verleidelijk en elegant, warm en toch licht, zoet maar niet opdringerig, zo kan de nieuwe Chloé Signature geur van Chloé beschreven worden. Chloé von Chloé betovert de dames met zijn unieke compositie van bloemige en prudig-lichtgeur. Deze geur is meteen boeiend en geschikt voor elke gelegenheid.

 • Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum Spray Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum Spray

  Eternity Moment van Calvin Klein is een bijzonder sensueel en aansprekend eau de parfum. Eternity Moment is met zijn speciale geursamenstelling, die bijna uitsluitend gebaseerd is op de geur van verschillende bloemen, zowel aantrekkelijk als vrouwelijk en maakt indruk met zijn bijzonder zuivere en heldere geurs karakter.

 • Jil Sander Sport for Women Eau de Toilette Spray Jil Sander Sport for Women Eau de Toilette Spray

  Jil Sander Sport for Women is een geur voor actieve en sportieve vrouwen. De lichte en verfrissende noten van verschillende soorten fruit en bloemen zorgen samen voor een unieke geurbeleving en geven de drager van Jil Sander Sport for Women een gevoel van zomerse lichtheid en verfrissende aantrekkingskracht.

 • Burberry London for Women Eau de Parfum Spray Burberry London for Women Eau de Parfum Spray

  Burberry London for Women is een zeer vrouwelijke vrouwengeur met tal van bloemenaroma's. Vooral de rozenblaadjes op het parfum, de jasmijnbloesems in het hart en de zachte patchoeli in de rug geven Burberry London voor Vrouw een zeer vrouwelijke sensualiteit en verleidelijke kracht.

 • Narciso Rodriguez for her Fleur Musc Eau de Parfum Spray Narciso Rodriguez for her Fleur Musc Eau de Parfum Spray

  Narciso Rodriguez for Her Fleur Musc is een bloemige geur die verrast met roze peper in de topnoot en een zekere diepte met muskus in de hartnoot. Bloemextracten van roos, violet, pingroze en patchoeli zorgen voor het lenteboeket, waardoor deze geur een klassieker is voor elke liefhebber van bloemengeuren. Een metgezel voor de hele dag, waardoor de drager vrouwelijk, sterk en diepzinnig overkomt. Perfect voor niet alleen lentedagen, maar een opwindende geur die elke dag verandert in een zee van bloemen.

 • Issey Miyake L'Eau d'Issey pour Femme Eau de Toilette Spray Issey Miyake L'Eau d'Issey pour Femme Eau de Toilette Spray

  De maker creëerde een tijdloze, puristische klassieker met Issey Miyake L'Eau d'Issey pour Femme. Een eenvoudig en ingenieus idee diende als geurconcept: de geur van water. Een eenvoudige, kegelvormige fles omhult een complexe bloemengeur. L'Eau d'Issey pour Femme is een avant-gardistisch parfum voor de stilistisch zelfverzekerde vrouw.

 • Giorgio Armani Acqua di Gioia Eau de Parfum Spray Giorgio Armani Acqua di Gioia Eau de Parfum Spray

  Acqua di Gioia van Giorgio Armani is pure emotie. De geur weerspiegelt de natuur en de zee in fascinerende aroma's. Sprankelende akkoorden van roze peper, pioen en de aquatische jasmijnbloesem staan voor levensvreugde, sensualiteit en natuurlijkheid. De fles doet denken aan een steen die met water is schoongespoeld.

 • Guerlain Champs-Élysées Eau de Parfum Spray Guerlain Champs-Élysées Eau de Parfum Spray

  Guerlain Champs-Élysées is een bloemige, speelse vrouwengeur met een licht fruitig karakter. De klassieke vrouwengeur uit 1996, met zijn vrouwelijke aroma's die doen denken aan de zorgeloze lichtheid van een Parijse zomer, die wordt weerspiegeld in het mooie samenspel van bloemenaroma's en fruit.

 • Versace Bright Crystal Absolu Eau de toilette spray Versace Bright Crystal Absolu Eau de toilette spray

  Versace Bright Crystal is een luxueuze en opwindende vrouwengeur die boeit met de aantrekkingskracht van delicate bloemen en verfrissende fruitige noten. Als Absolu Eau de Parfum is deze geur nog intenser zonder zijn zorgeloos en sensueel vrouwelijk karakter te verliezen.