Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Koffie

De populairste geuren met Koffie in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Koffie hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Rochas Man Eau de Toilette Spray Rochas Man Eau de Toilette Spray

  Rocha's Man is een aantrekkelijke mannelijke geur die staat voor elegantie, dynamiek en expressiviteit. De Eau de Toilette boeit met zijn verleidelijke oosterse aroma's en het houtachtige karakter van de taart geur, die gewoon onweerstaanbaar is.

 • Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum Spray Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum Spray

  De Eau de Parfum Spray van Yves Saint Laurent Black Opium combineert bloemige maar krachtige noten. De bloemige accenten van oranjebloesems in combinatie met jasmijn en koffie zorgen hiervoor. Deze unieke compositie eindigt warm en zacht met vanille, patchoeli en ceder. Een unieke geur voor de speciale vrouw die vol vertrouwen in het leven staat.

 • Dolce & Gabbana The Only One Eau de Parfum Spray Dolce & Gabbana The Only One Eau de Parfum Spray

  Dolce & Gabbana The Only One Eau de Parfum Spray betovert met elegantie en hypnotiserende vrouwelijkheid. Mooie violette noten, tintelende contrasten met fijne koffiearoma's en omlijst door citrus- en bloemennuances, weerspiegelen de band tussen man en vrouw. Onverwacht en verleidelijk is de achtergrond van de Dolce & Gabbana The Only One Eau de Parfums: Het geurbed van pittige bergamotakkoorden wordt omlijst door zachte vanille en zoete karamel. De Parijse parfumeur Violaine Collas creëerde dit spel van contrasten, dat eindigt in het geurhart van verleidelijke irisnoten, voor vrouwen die zichzelf zowel vol vertrouwen als romantisch definiëren.

 • Valentino Uomo Eau de Toilette Spray Valentino Uomo Eau de Toilette Spray

  De Valentino Uomo Eau de Toilette Spray is gemaakt voor moderne mannen die hun sterke, zelfverzekerde karakter willen onderstrepen met sensualiteit en elegantie. De heerlijke aroma's van Uomo zijn magisch en verslavend. De Eau de Toilette Spray gaat lang mee en omgeeft de drager met een sensuele mannelijke uitstraling.

 • Cacharel Noa Eau de Toilette Spray Cacharel Noa Eau de Toilette Spray

  Met Noa heeft Cacharel een parfum gelanceerd waarmee we de magische wereld van de prachtige vrouwelijkheid kunnen ontdekken. Bloemige akkoorden en warme nuances verwennen tegelijkertijd de zintuigen. En in elk ingrediënt resoneert mysterieuze glamour, die aantrekt en betovert.

 • Calvin Klein CK free Eau de Toilette Spray Calvin Klein CK free Eau de Toilette Spray

  De mannengeur Calvin Klein CK vrij maakt vooral indruk met zijn speciale parfumsamenstelling van de meest uiteenlopende aroma's en nuances. Het samenspel van specerijen, fruit, bossen en bloemen zorgt voor deze ongekende geur van vrijheid naar Calvin Klein's Ck-vrije geur is vernoemd.

 • Thierry Mugler A*Men Eau de Toilette Spray Thierry Mugler A*Men Eau de Toilette Spray

  Maak een fictieve reis naar het Oosten met de eindeloos hervulbare fles. Ervaar echte moderniteit en tegelijkertijd mystieke illusie, mannelijkheid en pure passie. A*Man van Thierry Mugler is een geur vol contrasten voor elke man die zijn eigen stijl wil behouden.

 • Bruno Banani Man Eau de Toilette Spray Bruno Banani Man Eau de Toilette Spray

  De Bruno Banani Man Eau de Toilette Spray boeit met optimisme en losheid. Humoristische levenskunstenaars kunnen met dit parfum hun extraverte en tegelijkertijd zelfverzekerde karakter vol vertrouwen onderstrepen. Bruno Banani is een groene, aromatische geursamenstelling voor individualisten die een verleidelijk, onweerstaanbaar effect heeft op vrouwen. Deze geur heeft ook het motto "Niet voor iedereen". Niet iedereen kan hem dragen.

 • Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche Eau de Parfum Spray Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche Eau de Parfum Spray

  Black Opium Nuit Blanche's Eau de Parfum is gewijd aan het Festival van Parijs en is geïnspireerd op het nachtleven van de Franse hoofdstad. Rijststoomknoppen, bourbonpeper, sinaasappelbloesem absolue, koffie, vanille absolue, witte muskus en sandelhout vormen een sensuele geurmix die in het geheugen blijft als oosterse figuur. Een adembenemende creatie van Yves Saint Laurent.

 • Dolce & Gabbana The Only One 2 Eau de Parfum Spray Dolce & Gabbana The Only One 2 Eau de Parfum Spray

  De Eau de Parfum Spray van de geurserie Dolce & Gabbana The Only One 2 inspireert met een unieke combinatie van fruitige en verleidelijke geurcomponenten. Magisch, opzwepend, sensueel en vol leven - de geur van een vrouw die weet wat ze wil en hoe het te krijgen. De geur van een vrouw die volop geniet van het leven. Luxueus en elegant, trekt alle ogen aan, ze weet hoe ze indruk te maken. Dolce & Gabbana The Only One 2 is een buitengewone geur voor een buitengewone vrouw.