Zoethout

De populairste geuren met Zoethout in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Zoethout hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Kenzo Jungle Eau de Parfum Spray (100 ml) Kenzo Jungle Eau de Parfum Spray (100 ml)

  Kenzo Jungle is een multiculturele New Age geur die alles draait om de gelukkige olifant. Een kruidige compositie waarin oosterse specerijen samenkomen met exotisch fruit. De ideale geur voor de kosmopolitische vrouw. Kenzo Jungle brengt de jungle naar de grote stad.

 • Guerlain La Petite Robe Noire Eau de Parfum Spray (30 ml) Guerlain La Petite Robe Noire Eau de Parfum Spray (30 ml)

  Voor een intense geur ervaring, is er de Guerlain La Petite Robe Noire Eau de Parfum. Het hoge percentage parfumolie maakt de geur bijzonder langdurig en alle nuances ontvouwen zich perfect. Een paar spetters zijn genoeg om het lichaam te omhullen in een geur van fruit, amandel, roos en warme muskus en vanille akkoorden in de basis.

 • Bvlgari BLV II Eau de Parfum Spray (30 ml) Bvlgari BLV II Eau de Parfum Spray (30 ml)

  Bvlgari BLV II Eau de Parfum is een pure en klassiek vrouwelijke vrouwengeur die betovert met zijn bloemige aroma's en zijn licht oosterse karakter. De fijn kruidige elementen van de Bvlgari geur geven Bvlgari BLV II Eau de Parfum een uiterst verleidelijk en sensueel facet.

 • Lanvin Me Eau de Parfum Spray (30 ml) Lanvin Me Eau de Parfum Spray (30 ml)

  Lanvin Me Eau de Parfum Spray omringt u met de aura van zoete en lichte zomergeuren. Blueberry en roos, mandarijn en tuberoos worden gecombineerd in een romantische en elegante compositie op basis van sandelhout en drop.

 • Bvlgari Jasmin Noir EdP Travel Spray (25 ml) Bvlgari Jasmin Noir EdP Travel Spray (25 ml)

  Jasmijn Noir van Boelgari is een luxueuze vrouwengeur die elke vrouw het gevoel geeft van uniciteit. De vrouwelijke geur met een oosterse touch maakt indruk met de delicate bloemen van gardenia en jasmijn, de amandel essences en een vleugje patchoeli die de geur een sensuele en verleidelijke touch geeft. Hier als extravagante zakkenspray uit de Jewellery Charm collectie.