Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Wikke

De populairste geuren met Wikke in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Wikke hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Issey Miyake Pleats Please Eau de Toilette Spray (50 ml) Issey Miyake Pleats Please Eau de Toilette Spray (50 ml)

  Issey Miyake Pleats Please Eau de Toilette Spray van Issey Miyake speelt met bloemige en fruitige noten van de Aziatische Nashi peer in de kop, pioen, indool en zoete erwt in het hart en vanille, witte muskus en ceder in de basis. Het gerenommeerde modehuis bracht een zeer bijzondere geur op de markt die vrolijkheid, vreugde en frisheid uitstraalt.

 • Annick Goutal Vent de Folie Eau de Toilette Spray (100 ml) Annick Goutal Vent de Folie Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Annick Goutal Vent de Folie Eau de Toilette Spray is een geur voor sterke vrouwen die luxe elegantie willen belichamen maar ook tedere sensualiteit willen uitstralen. Het is gewikkeld in zorgeloos bloemige nuances van parfum, harmonieus afgerond met houtachtige akkoorden. Vent de Folie is als een transparante, fluweelzachte zijden doek, die gevuld is met de wind, met intensieve levendigheid.

 • Annick Goutal Chat Perché Eau de Toilette Spray (100 ml) Annick Goutal Chat Perché Eau de Toilette Spray (100 ml)

  De groene en frisse eau de toilette spray Annick Goutal Chat Perché is voor dames en heren. De naam van de geur betekent vertaald "om te vangen". Dit gaat goed samen met de lichte en vrolijke geur, die je zelfs op de heetste dagen niet in de steek laat. Samengesteld uit de aroma's van wikke, citroenbloesem, witte muskus en nasturtium, is de uniseksgeur heerlijk met zijn heldere en natuurlijke aanwezigheid. Als een zomerweide, na een lichte regenbui eroverheen, heeft het Annick Goutal Chat Perché een subtiele geur die blijft hangen.

 • Masakï Matsushïma matsu sakura Eau de Parfum Spray (80 ml) Masakï Matsushïma matsu sakura Eau de Parfum Spray (80 ml)

  De vrouwelijke en romantische geur van Masakï Matsushïma matsu sakura zal alle vrouwen die houden van delicate geuren verrukken. De Eau de Parfum Spray is bloemig en fruitig, omdat de topnoot bestaat uit peren, lychee en de gelijknamige kersenbloesem. De hartnoot wordt door solist Wicke ontkend voordat de laatste noot van patchoeli en musk arriveert. Met Masakï Matsushïma matsu sakura richt de ontwerper zich op vrouwen die zich de hele dag willen wikkelen in een delicate geur die anderen slechts subtiel waarnemen.