Vijgenblad

De populairste geuren met Vijgenblad in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Vijgenblad hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Versace pour Homme Dylan Blue Eau de Toilette Spray (100 ml) Versace pour Homme Dylan Blue Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Met de Eau de Toilette Spray uit de parfumserie Versace pour Homme Dylan Blue ervaart de drager frisheid en mediterrane lichtheid op geurige wijze. De topnoot van Calabrische bergamot en pompelmoes bijvoorbeeld betovert met citroenachtige, zure, tart, kruidige geurelementen. Vijgenblad en waternoten voegen groene en frisse geuren toe die associaties oproepen met gebladerte, aarde en zeelucht. Het hart van het parfum neemt de groene en aquatische nuances weer op en combineert ze met scherpe, aardse, kruidige, houtachtige en dierlijke componenten. Leder, peperachtig, houtachtig, aardachtig en bitterzoet parfum en een speciale noot die doet denken aan vers gemaaid gras ronden de Eau de Toilette op een sensuele warme manier af.

 • Hermès Un Jardin en Méditerranée Eau de Toilette Spray (100 ml) Hermès Un Jardin en Méditerranée Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Hermès Un Jardin en Méditerranée is een houtgroene, fruitige geur voor mannen en vrouwen. Een geur die iedereen naar een andere plaats kan brengen. Een plek vol magie en natuurlijke attracties. Bloemen, bomen en licht zijn binnen handbereik. Ervaar deze geur elke dag opnieuw.

 • Marc Jacobs Men Eau de Toilette Spray (125 ml) Marc Jacobs Men Eau de Toilette Spray (125 ml)

  Het modehuis Marc Jacobs lanceerde in 2002 de Eau de Toilette Spray Men, een houtachtige en frisse mannengeur die net zo goed een perfecte mix van luxe en terughoudendheid is als de gewilde en elegante modecollecties van het label. Het parfum betovert met een mannelijke en edele silage van houtachtige, frisse en luxueuze accenten zoals ceder, cipres, roos en mos en beweegt de drager discreet en toch vakkundig in het centrum van de actie.

 • Penhaligon's Trade Routes Collection Halfeti Eau de toilette spray (100 ml) Penhaligon's Trade Routes Collection Halfeti Eau de toilette spray (100 ml)

  De Penhaligon's Trade Routes Collection Halfeti Eau de Parfum Spray brengt de reukzintuigen in de geurenwerelden van Zuidoost-Turkije. Bij de opening ontvouwen, aangevuld en geïntensiveerd de aroma's van citrusvruchten zich met groene noten, de harsachtige aroma's van cipres en de bittere geurelementen van mugwort. Het hart van het parfum wordt gekenmerkt door tegenwerkende geurcomponenten die kruidige en delicate bloemengeuren vrijgeven. De geur ervaring Turkije vindt een fluweelzachte warme, zoete, harsachtige en houtachtige nootachtige conclusie met de componenten sandelhout, vanille en amber evenals leer, oud en tonkaboon.

 • Molton Brown Coastal Cypress & Sea Fennel Eau de Toilette Spray (50 ml) Molton Brown Coastal Cypress & Sea Fennel Eau de Toilette Spray (50 ml)

  Molton Brown Coastal Cypress & Sea Fennel Eau de Toilette Spray is een frisse, maritieme unisex geur die zich richt op de ontmoeting tussen de Australische zeevenkel en de Australische kustcypres van Kaap York. Vijgenblad, sappige bergamot en kruidig kardemom brengen een briesje met kustaroma's naar zee in de topnoot. De intensieve maritieme geuren van de hartnoot krijgen bijzondere charme en diepte door dauwfrisse jasmijn en violette bladeren. De dominante geur van de basisnoot behoort tot de blauwe kustcypres, op wiens takken de oceaan sporen van zout heeft achtergelaten. Cederhout en warme muskus geven sensualiteit en elegantie aan het parfum.

 • Roger & Gallet Fleur de Figuier Zeep (3 x 100 g) Roger & Gallet Fleur de Figuier Zeep (3 x 100 g)

  De Roger & Gallet Fleur de Figuier zeep wordt nog steeds volgens traditioneel vakmanschap geproduceerd in een ketel. Het is gebaseerd op een plantaardige basis en combineert sensuele verse akkoorden van vijgenbloesem, mandarijnbloesem en hout. Het reinigt handen en lichaam of vult badkamers, linnenkasten en dergelijke met een aangename geur als decoratie.

 • Ferrari Essence Noble Fig Eau de Toilette Spray (100 ml) Ferrari Essence Noble Fig Eau de Toilette Spray (100 ml)

  De Eau de ToiletteFerrari Essence Noble Fig is een aromatische geur die pure luxe en dynamische passie uitstraalt. De unieke mix van fruitige noten van vijgen en mandarijnen en de mannelijke geur van muskus en een snufje peper geven het parfum een vurig karakter vol sierlijke elegantie. Een vleugje mannelijkheid in absolute perfectie wordt overgebracht door deze speciale geur en betovert op betoverende wijze zijn hele omgeving.

 • Police Original Eau de Toilette Spray (100 ml) Police Original Eau de Toilette Spray (100 ml)

 • Hugh Parsons Hyde Park Eau de Parfum Spray (100 ml) Hugh Parsons Hyde Park Eau de Parfum Spray (100 ml)

  De ongerepte en ruige schoonheid van de natuur domineert het elegante en frisse Hugh Parsons Hyde Park Eau de Parfum Spray - zelfs lang na het spuiten. Het zeer intense en zeer natuurlijke karakter van de geur, die wordt gekenmerkt door verleidelijke noten van amber, roze peper, vijg, jasmijn, patchoeli en muskus, is een trouwe metgezel door de dag en ook 's avonds. Het is gericht op mannen die van het leven houden en voor elk avontuur staan.

 • Mercedes-Benz VIP Club - Addictive Oriental Eau de Toilette Spray (50 ml) Mercedes-Benz VIP Club - Addictive Oriental Eau de Toilette Spray (50 ml)

  De Eau de Toilette uit de Mercedes-Benz VIP Club - Addictive Oriental parfumserie benadrukt het unieke karakter van de drager. De fles en de inhoud sluiten perfect aan bij het concept van de fabrikant van de bekende luxe auto's. Als u waarde hecht aan uitstraling, sportiviteit en stijl, kies dan voor deze onmiskenbare geur. Frisheid en kruidigheid in combinatie met houtachtige noten en de bloemengeur worden gecombineerd. Ondanks de naam "Oriental", de frisheid en de noot van het synthetische paradijs overheersen in het aroma. Een zorgserie voor de individuele mens met eisen aan kwaliteit en individualiteit.