Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Tulp

De populairste geuren met Tulp in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Tulp hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

  • Cartier Carat Eau de Parfum Spray (30 ml) Cartier Carat Eau de Parfum Spray (30 ml)

    De Cartier Carat Eau de Parfum Spray uit 2018 is bloemig en groen. De geur van de vrouw heeft geen geurpiramide nodig. Bloemen in de kleuren van de regenboog verenigen zich in dit sensuele parfum tot een ongelooflijke uitstraling. Viooltjes, tulpen, iris, ylang-ylang, hyacinten, kamperfoelie en jonquil worden de geur van een diamant volgens de verbeelding van de parfumeur. Cartier Carat's heldere, frisse en toch vrouwelijke aanwezigheid is onmiddellijk aanwezig en bewijst dat diamanten inderdaad de beste vrienden van de dames zijn.

  • Bond No. 9 Madison Square Park Eau de Parfum Spray (100 ml) Bond No. 9 Madison Square Park Eau de Parfum Spray (100 ml)

    Het elegante en extravagante Bond No. 9 Madison Square Park combineert noten van roos, vetiver, teak en bosbes om een zoete, fruitige en frisse kuil te creëren. Dit is nu in grote vraag, niet alleen in de trendy New York high society, maar ook onder vrouwen over de hele wereld. Deze geur betovert vrouwen die zichzelf trendy vinden.

  • Bond No. 9 High Line Eau de Parfum Spray (100 ml) Bond No. 9 High Line Eau de Parfum Spray (100 ml)

    Obligatie nr. 9 High Line Eau de Parfum Spray is een bloemige, groene geur voor mannen en vrouwen. Een boeket van rozen, tulpen, hyacinten en Afrikaanse sinaasappelbloesems verovert de flair van de beroemde New Yorkse groene strook. Gras, bergamot en rabarber voegen een frisse noot toe, terwijl eiken een sterke basis vormt. Samen geven ze de geur zijn unisex karakter en vormen een balans voor het bloemige hart.