Suikerspin

De populairste geuren met Suikerspin in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Suikerspin hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

  • Thierry Mugler Angel Eau de Parfum Spray (hervulbaar) (50 ml) Thierry Mugler Angel Eau de Parfum Spray (hervulbaar) (50 ml)

    Deze geurmengeling is uniek. Engel van Thierry Mugler betovert met sensuele oriëntaalse noten. De klassieker wordt geopend met mandarijn, meloen en suikerspin. Deze zoete accenten ontmoeten rood fruit, lelies uit de vallei en honing in het hart. Met amber, muskus, chocolade en een dosis vanille eindigt Angel warm in de basis.

  • Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. pour Elle Sparkling Eau de Toilette Spray (50 ml) Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. pour Elle Sparkling Eau de Toilette Spray (50 ml)

    De Eau de Toilette Spray van Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. gieten Elle Sparkling begeleidt de hele dag goed verzorgde vrouwen. De fruitige geur van cassis, citrusolie, mimosa en vetiver straalt elementaire levensvreugde uit en creëert een Franse flair. De mix van fruit en specerijen zorgt voor een onweerstaanbare flair.

  • George Gina & Lucy GGLovely Eau de Parfum Spray (50 ml) George Gina & Lucy GGLovely Eau de Parfum Spray (50 ml)

    Met GGLovely heeft het label George Gina & Lucy opnieuw een parfum ontwikkeld dat het zelfvertrouwen en de speelsheid van vrouwen onderstreept. GGLovely heeft een combinatie van geuren van exotisch fruit en bloemen, gebalanceerd door taartgeuren. Zo ruikt het parfum niet te opdringerig. De zelfbewuste houding van vrouwen wordt echter versterkt doordat ze niet alleen precies weten wat ze willen. Ze wil veroverd worden door haar partner, zelfs als ze al een relatie heeft.