Suikerspin

De populairste geuren met Suikerspin in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Suikerspin hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

  • Thierry Mugler Angel Eau de Parfum Spray (50 ml) Thierry Mugler Angel Eau de Parfum Spray (50 ml)

    Engel van Thierry Mugler is pure verleiding! De geur voor echte diva's glanst met aroma's van vanille, patchouli, bergamot, kokosnoot en jamsine. Met zijn creatie bewijst Mugler dat hij niet alleen een meester is in mode, maar ook een neus heeft voor sensuele geuren.

  • Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. pour Elle Sparkling Eau de Toilette Spray (90 ml) Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. pour Elle Sparkling Eau de Toilette Spray (90 ml)

    De Eau de Toilette Spray van Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. gieten Elle Sparkling begeleidt de hele dag goed verzorgde vrouwen. De fruitige geur van cassis, citrusolie, mimosa en vetiver straalt elementaire levensvreugde uit en creëert een Franse flair. De mix van fruit en specerijen zorgt voor een onweerstaanbare flair.

  • George Gina & Lucy GGLovely Eau de Parfum Spray (50 ml) George Gina & Lucy GGLovely Eau de Parfum Spray (50 ml)

    Met GGLovely heeft het label George Gina & Lucy opnieuw een parfum ontwikkeld dat het zelfvertrouwen en de speelsheid van vrouwen onderstreept. GGLovely heeft een combinatie van geuren van exotisch fruit en bloemen, gebalanceerd door taartgeuren. Zo ruikt het parfum niet te opdringerig. De zelfbewuste houding van vrouwen wordt echter versterkt doordat ze niet alleen precies weten wat ze willen. Ze wil veroverd worden door haar partner, zelfs als ze al een relatie heeft.