Steranijs

De populairste geuren met Steranijs in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Steranijs hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Giorgio Armani Code Homme Eau de Toilette Spray (75 ml) Giorgio Armani Code Homme Eau de Toilette Spray (75 ml)

  De geur Giorgio Armani Code Homme is een bijzonder mannelijke geur. Zijn verfijnde, sensuele parfumcreatie begint met fris en citrus met citroen-, bergamot- en olijfbloesem. Lichte tabak, Gaiac hout en tonkaboon vormen de houtachtige oriëntaalse aroma's. Een parfum voor zelfbewuste mannen die zich graag omringen met iets speciaals. De fles wordt geleverd in een volledig nieuw ontwerp. Het donkerblauwe, bijna zwart glanzende, zou doen denken aan de satijnen achterkant van een smokingjack.

 • Jean Paul Gaultier Classique Eau de Parfum Spray (50 ml) Jean Paul Gaultier Classique Eau de Parfum Spray (50 ml)

  De eau de parfum van de parfumklassieker Jean Paul Gaultier Classique is net zo sensueel en verleidelijk als de eau de toilette. De rozenessence in het hart van het parfum wordt versterkt door kruidige aroma's van muskus, vanille en amber, waardoor het parfum een nog intenser aroma.

 • Yves Saint Laurent Opium pour Homme Eau de Toilette Spray (100 ml) Yves Saint Laurent Opium pour Homme Eau de Toilette Spray (100 ml)

  De Eau de Toilette van Yves Saint Laurent Opium pour Homme straalt een intense geur uit van verschillende houtsoorten en specerijen. Hierdoor ontstaat een aura van onmisbare mannelijkheid.

 • Hugo Boss Selection Eau de Toilette Spray (90 ml) Hugo Boss Selection Eau de Toilette Spray (90 ml)

  Hugo Boss Selection is een aromatische mannengeur die zowel klassieke als moderne geurelementen combineert. Het klassieke Fougere akkoord, dat de geur zijn mannelijke en pittige noot geeft, wordt opgevrolijkt door het lichte bloemenhart en maakt van Hugo Boss Selection een charismatische mannengeur.

 • Calvin Klein CK free Eau de Toilette Spray (100 ml) Calvin Klein CK free Eau de Toilette Spray (100 ml)

  De mannengeur Calvin Klein CK vrij maakt vooral indruk met zijn speciale parfumsamenstelling van de meest uiteenlopende aroma's en nuances. Het samenspel van specerijen, fruit, bossen en bloemen zorgt voor deze ongekende geur van vrijheid naar Calvin Klein's Ck-vrije geur is vernoemd.

 • Diesel Fuel for Life Homme Eau de Toilette Spray (75 ml) Diesel Fuel for Life Homme Eau de Toilette Spray (75 ml)

  "Wees voorzichtig" - Diesel adverteert zijn Diesel Fuel for Life geur. Deze "brandstof voor het leven" is een parfumsamenstelling die het schijnbaar tegenstrijdige combineert tot een krachtig vibrerend geheel. Een innovatief parfum voor de moderne man.

 • Diesel Loverdose Eau de Parfum Spray (75 ml) Diesel Loverdose Eau de Parfum Spray (75 ml)

  De geur van Diesel Lover Dose staat voor passie, verleiding en jeugdige energie. Het samenspel van heerlijke bloemenaroma's en de provocerende kruidigheid van oosterse tonen geeft de geur van Diesel Lover Dose een buitengewoon modern karakter dat simpelweg niet kan worden weerstaan.

 • Calvin Klein Eternity Now for Men Eau de Toilette Spray (100 ml) Calvin Klein Eternity Now for Men Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Gevoelig en temperamentvol: Calvin Klein Eternity Now for Men is een mannengeur die alle facetten van een man laat zien. Zelden is een geur zo soeverein en opwindend geweest als deze. Dankzij het frisse en aromatische aroma ontvouwt de creatie een buitengewoon mannelijke uitstraling. Met sensuele bloemenakkoorden en fougère invloeden.

 • Givenchy Very Irrésistible Eau de Toilette Spray (75 ml) Givenchy Very Irrésistible Eau de Toilette Spray (75 ml)

  Givenchy Very Irrésistible is net zo onweerstaanbaar mooi als een roos, net zo onbeschrijfelijk sensueel. De verschillende aroma's, die bijna uitsluitend gebaseerd zijn op verschillende rozenblaadjes, maken van Very Irresistible Woman een unieke vrouwengeur die men zeker niet kan weerstaan.

 • Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Mandorlo di Sicilia Eau de Toilette Spray (75 ml) Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Mandorlo di Sicilia Eau de Toilette Spray (75 ml)

  De Eau de Toilette Spray van Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Mandorlo di Sicilia belichaamt de succesvolle implementatie van het traditionele Italiaanse merk. De topnoot bestaat uit bergamot, sinaasappel en steranijs, die in het hart ideaal wordt aangevuld met amandel, jasmijn, perzik en ylang-ylang. De basisnoot bestaat uit een mengsel van vanille, muskus en tolu balsem.