Sinaasappelbitter

De populairste geuren met Sinaasappelbitter in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Sinaasappelbitter hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Joop! Go Eau de Toilette Spray (200 ml) Joop! Go Eau de Toilette Spray (200 ml)

  Joop! go is een dynamische en brutale geur voor mannen. De speciale geuren van verschillende specerijen, bossen, bloemen en vruchten zijn samengekomen om een unieke compositie te vormen, die Joop! zijn onophoudelijk mannelijke maar verfrissende aroma geeft.

 • Prada Luna Rossa Klassieke Eau de Toilette Spray (150 ml) Prada Luna Rossa Klassieke Eau de Toilette Spray (150 ml)

  Prada Luna Rossa Eau de Toilette Spray is een compromisloze mannengeur die traditionele en moderne nuances combineert. Het parfum is vol frisheid, aroma, dynamiek en energie. Tegelijkertijd combineert het een goede portie sensualiteit en elegantie met vrolijke accenten.

 • Cartier Déclaration Eau de Toilette Spray (50 ml) Cartier Déclaration Eau de Toilette Spray (50 ml)

  Cartier Déclaration is een houtachtige eau de toilettespray voor levenden die waarde hechten aan elegantie en kwaliteit. Het samenspel van houtachtige, bloemige en bittere aroma's geeft Cartier Declaration een klassiek mannelijk en tijdloos modern karakter.

 • Hugo Boss Bottled Tonic Eau de Toilette Spray (50 ml) Hugo Boss Bottled Tonic Eau de Toilette Spray (50 ml)

  Met Hugo Boss Bottled Tonic heb je het gevoel dat je een frisse douche hebt. De fruitige kick van appel, grapefruit en citroen wordt ondersteund door kruidnagels, kaneel en roos geranium in de Eau de Toilette, gember brengt extra leven in de materie. Klassieke vetiver zorgt voor een mannelijke afronding. De man van vandaag wordt actief en levendig zonder onevenwichtig te zijn.

 • Versace pour Homme Oud Noir Eau de Parfum Spray (100 ml) Versace pour Homme Oud Noir Eau de Parfum Spray (100 ml)

  Versace pour Homme Oud Noir Eau de Parfum Spray combineert oosterse smaken met kruidige componenten en een leren basis. Oud is een van de meest waardevolle geuren ter wereld en biedt een bijzondere geurbeleving en geeft dit mannenparfum bovendien een onmiskenbaar boeket.

 • Azzaro Chrome Legend Eau de Toilette Spray (125 ml) Azzaro Chrome Legend Eau de Toilette Spray (125 ml)

  Azzaro Chrome Legend Eau de Toilette Spray neemt de moderne man mee op een verfrissende geurreis. Aquatische geuren in combinatie met edele, houtachtige nuances geven vele uren energie en dynamiek. Mannen met stijl benadrukken hun mannelijke karakter met deze eau de toilette spray. De levendigheid en lichtheid van Chrome Legend maken de geur onweerstaanbaar.

 • Davidoff Silver Shadow Eau de Toilette Spray (100 ml) Davidoff Silver Shadow Eau de Toilette Spray (100 ml)

  "De kunst van het genieten" - zo omschrijft Zino Davidoff zijn geur Davidoff Silver Shadow. Een fascinerende, charismatische maar elegante geurbeleving. De juiste geur voor de man die na het moment herinnerd zal worden.

 • Dior Poison Girl Unexpected Eau de Toilette Spray (50 ml) Dior Poison Girl Unexpected Eau de Toilette Spray (50 ml)

  De Dior Poison Girl Unexpected Eau de Toilette is een zoet-fruitige geursamenstelling die gewoon inspireert. De harmonieuze combinatie van Tanzaniaanse gember, zoute noten en bittere sinaasappels in de topnoot zorgt voor een frisse start. De hartnoot gaat verder met pioenrozen, jasmijn samba en damastrozen. De basisnoten van muskus, Venezolaanse tonkaboon en zoete vanille. Dior Poison Girl Unexpected is een geur die zowel sexy en elegant is. Het staat voor alle vrouwen die in harmonie zijn met zichzelf en die zichzelf ook sensueel en sexy geven in het dagelijks leven, zonder te overdrijven.

 • Tom Ford Noir pour Femme Eau de Parfum Spray (100 ml) Tom Ford Noir pour Femme Eau de Parfum Spray (100 ml)

  Noir Pour Femme, de nieuwe, exclusieve vrouwengeur van Tom Ford, wordt momenteel een schietende ster onder parfums. De fascinerende, bloemrijke oosterse essentie inspireert met frisse citrusnoten en akkoorden van bittere sinaasappel en mandarijn. Deze perfect op elkaar afgestemde creatie met haar vrouwelijke uitstraling is een consistent statement van pure vrouwelijkheid.

 • Jaguar Classic Black Eau de Toilette Spray (100 ml) Jaguar Classic Black Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Jaguar Classic Black is verkrijgbaar als praktische eau de toilette spray. De geur is ideaal voor elke gelegenheid en is geschikt voor zowel officiële evenementen als privéfeesten. De eau de toilette wordt aangebracht door het bedienen van de sproeikop, waarmee een fijne dosering mogelijk is. Eenmaal gebruikt blijft het parfum vele uren behouden en staat het garant voor een aangenaam aroma en veel plezier, zelfs bij langere evenementen. Jaguars Eau de Toilette Spray is geschikt voor zowel jonge mannen als mannen van middelbare en hoge leeftijd.