Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Sering

De populairste geuren met Sering in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Sering hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Guerlain Champs-Élysées Eau de Parfum Spray (75 ml) Guerlain Champs-Élysées Eau de Parfum Spray (75 ml)

  Guerlain Champs-Élysées is een bloemige, speelse vrouwengeur met een licht fruitig karakter. De klassieke vrouwengeur uit 1996, met zijn vrouwelijke aroma's die doen denken aan de zorgeloze lichtheid van een Parijse zomer, die wordt weerspiegeld in het mooie samenspel van bloemenaroma's en fruit.

 • Estée Lauder White Linen Eau de Parfum Spray (60 ml) Estée Lauder White Linen Eau de Parfum Spray (60 ml)

  White Linen van Estée Lauder is een verfrissende vrouwengeur die tegelijkertijd lichtheid en sensualiteit uitstraalt. Deze klassieke geur uit 1978 betovert met zijn verkwikkende aldehyde karakter, waardoor Estée Lauder White Linen een onvergetelijke geurbeleving is.

 • Versace Blue Jeans Eau de Toilette Spray (75 ml) Versace Blue Jeans Eau de Toilette Spray (75 ml)

  Blue Jeans van Versace is een klassieke houtachtige mannengeur met een pittig oosterse karakter. De verkwikkende aroma's en zachte kruiden geven de Eau de Toilette de typische onweerstaanbare en casual elegantie van Versace geuren.

 • Gucci Guilty Intens Eau de Parfum spray (50 ml) Gucci Guilty Intens Eau de Parfum spray (50 ml)

  Gucci Guilty Intense Eau de Parfum Spray is de perfectie van Gucci's uitzonderlijk sensuele en verleidelijke geur. Deze geur boeit ook met oosterse en bloemrijke geurelementen en betovert niet alleen de drager. Deze creatie is intenser en geeft toch een sensueel glamoureus charisma.

 • Escada Magnetism Eau de Parfum Spray (75 ml) Escada Magnetism Eau de Parfum Spray (75 ml)

  Met zijn oosterse geur en het sensueel warme vanillekarakter is het Eau de Parfum Spray Escada Magnetisme gewoon onweerstaanbaar. De bruisende vrouwelijke geur geeft elke vrouw het zelfvertrouwen dat ze nodig heeft om sexy, verleidelijk en sensueel te voelen.

 • Calvin Klein Contradiction Eau de Parfum Spray (100 ml) Calvin Klein Contradiction Eau de Parfum Spray (100 ml)

  Calvin Klein Contradiction is een verleidelijke vrouwengeur die zich volledig richt op de volle pracht van de bloemen. De mooie bloemen zijn vermengd met sterke vruchten en ruige houtsoorten tot een sensuele geurbeleving, die Contradiction for Woman by Calvin Klein zijn zeer bijzondere noot geeft.

 • Elizabeth Arden 5th Avenue Eau de Parfum Spray (125 ml) Elizabeth Arden 5th Avenue Eau de Parfum Spray (125 ml)

  De Eau de Parfum Spray Elizabeth Arden 5th Avenue is een pure bloemengeur voor vrouwen waarvan de sensuele aroma's vrouwelijke elegantie uitstralen. Het weelderige samenspel van talrijke geuren geeft Eau de Parfum Elizabeth Arden 5th Avenue een modern en tijdloos klassiek karakter.

 • Sisley Eau du Soir Eau de Parfum Spray (100 ml) Sisley Eau du Soir Eau de Parfum Spray (100 ml)

  Een adembenemende geur begeleidt Sisley Eau du Soir Eau de Parfum Spray. De Eau de Parfum is een hommage aan de vrouwelijkheid, een uitnodiging tot verleiding en een geheim dat de drager maakt het object van verlangen en een interessante en vertederende metgezel. De geur bedekt de huid als een zachte sluier.

 • Gucci Envy Me Eau de Toilette Spray (30 ml) Gucci Envy Me Eau de Toilette Spray (30 ml)

  Gucci Envy Me boeit met zijn lichte en sprankelende aroma's van diverse bloemen en exotische vruchten zoals mango, lychee en ananas. Deze vrouwelijke lichtheid wordt uitgeleend een zeer verleidelijke noot door de taart muskus aroma in het hart en de basis, waardoor Gucci Envy Me een aantrekkelijke vrouwengeur.

 • Guerlain Mitsouko Eau de Parfum Spray (75 ml) Guerlain Mitsouko Eau de Parfum Spray (75 ml)

  De fruitige Eau de Parfum Spray Guerlain Mitsouko is meer dan een geur. Guerlain Mitsouko is een traditionele compositie van sensueel vrouwelijke chypre elementen, gecombineerd met de verleidelijke kracht van het Verre Oosten, dat is uitgegroeid tot een waar meesterwerk van de parfumwereld. De elegante fles is navulbaar en daardoor bijzonder milieuvriendelijk.