Petitgrain

De populairste geuren met Petitgrain in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Petitgrain hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Geoffrey Beene Grey Flannel Eau de Toilette (240 ml) Geoffrey Beene Grey Flannel Eau de Toilette (240 ml)

  De tijdloze klassieke geur van Geoffrey Beene Grey Flannel is bijzonder aantrekkelijk en mannelijk. Het samenspel van oosterse geurelementen, fijne bloemenaroma's en hartige houtsoorten geeft het parfum een onweerstaanbare geur die simpelweg onvergetelijk is.

 • Bvlgari Aqva pour Homme Eau de Toilette Spray (100 ml) Bvlgari Aqva pour Homme Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Bvlgari Aqva giet Homme - een geur zo verfrissend, diep en bedwelmend als de zee. Een pure en krachtige ervaring die boeit met zijn maritieme karakter. De ideale Bvlgari geur voor stijlvolle mannen die frisheid en zelfvertrouwen uitstralen.

 • Chloé Love Story Eau de Parfum Spray (75 ml) Chloé Love Story Eau de Parfum Spray (75 ml)

  Eau de Toilette van Chloé Story is een betoverende mix van bloemenaroma's en sensuele nuances. Met haar nadrukkelijk vrouwelijke karakter benadrukt de creatie perfect alle facetten van de vrouwelijke persoonlijkheid. Een geurige romantiek, niet alleen voor pas verliefd dames.

 • Versace L'Homme Eau de Toilette Spray (100 ml) Versace L'Homme Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Versace L'Homme Eau de Toilette is een oosterse geur voor de onweerstaanbare man. De combinatie van frisse citroen met de zoetheid van vanille en labdanum geeft het parfum een bijzondere noot van verleidelijke sensualiteit, terwijl harttinten zoals leer, tonkaboon en eikenmos het uiterst mannelijke karakter benadrukken.

 • Versace Man Eau Fraiche Eau de Toilette Spray (100 ml) Versace Man Eau Fraiche Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Citroen, sensueel, zwaar en toch ingetogen: dit is Versace's populaire Eau de Toilette Spray uit de Man Eau Fraiche serie. Dit zachte maar mannelijke parfum is een sprankelende, frisse maar zeer nobele geur die zich richt op charme, terughoudendheid en het buitengewone in het gewone. De extravagante kop van rozenhout, stervrucht en witte limoen gaat heel rustig samen met een mannelijk hart van dragon en cederblad, om zich uiteindelijk over te geven aan een zachte basis van amber, muskus en gewone bossen.

 • Thierry Mugler Cologne Eau de Toilette Spray (100 ml) Thierry Mugler Cologne Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Verkwikkende citrusaroma's en een aromatisch parfumkarakter maken Thierry Mugler Keulen tot een uitzonderlijk verfrissend en zacht eau de toilette. Thierry Mugler Keulen combineert zachte kruiden en delicate sensualiteit met een stimulerende unisex geur die beide seksen even fascineert.

 • Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Arancia di Capri Eau de Toilette Spray (150 ml) Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Arancia di Capri Eau de Toilette Spray (150 ml)

  De Eau de Toilette Spray van Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Arancia di Capri past zeer goed in de gehele productlijn van Acqua di Parma. De geur is zeer intens en fris. De geuren van de verschillende citrusvruchten springen in de eerste plaats in het oog. Ondanks zijn eenvoud brengt deze eau de toilettespray op een aangename, niet overdreven manier een vleugje luxe over.

 • Carolina Herrera 212 Men NYC Eau de Toilette Spray (100 ml) Carolina Herrera 212 Men NYC Eau de Toilette Spray (100 ml)

  212 Mannen van Carolina Herrera is een houtachtige mannengeur voor stadsbewoners en alle mannen die zich willen omhullen in een aantrekkelijke en verkwikkende geur. Een bijzonder kenmerk van het parfum zijn de bloemige noten in het hart, die het parfum een zachtere kant geven en 212 Mannen van Carolina Herrera een speciale parfumbeleving maken.

 • Acqua di Parma Colonia Essenza Eau de Cologne Spray (50 ml) Acqua di Parma Colonia Essenza Eau de Cologne Spray (50 ml)

  Met de Eau de Cologne Spray Acqua di Parma Colonia Essenza begint elke dag met harmonieuze frisheid, energie en een mediterrane levenshouding. Een geur met geselecteerde, natuurlijke ingrediënten - elegant, stijlvol en zeer onderscheidend.

 • Jil Sander Stylessence Eau de Parfum Spray (30 ml) Jil Sander Stylessence Eau de Parfum Spray (30 ml)

  Iedereen die houdt van de vrouwengeur Jil Sander Stijl zal genieten van de Jil Sander Stylessence Eau de Parfum Spray. Het is een voor het overige onafhankelijke variatie van stijl, die ook een bloem- en houtachtige benadering volgt, maar veel zachter is gecomponeerd. De geur is uiterst elegant, verleidelijk en brengt veel vrouwelijk zelfvertrouwen over. Kortom, het kan worden Jil Sander opgevat als een duidelijke uitspraak in de zin van Overigens is niet alleen het parfum zelf aantrekkelijk, maar ook de zwarte fles. Het bestaat uit twee ingenieus op elkaar geplaatste cuboïden die zeker in het oog springen.