Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Narcis

De populairste geuren met Narcis in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Narcis hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Calvin Klein Eternity Eau de Parfum Spray (100 ml) Calvin Klein Eternity Eau de Parfum Spray (100 ml)

  Calvin Klein Eternity is een zeer vrouwelijke geur die Calvin Klein creëerde als eerbetoon aan zijn huwelijk. De bloemige tot kruidige noot is ideaal voor vrouwen die bij hun emotionaliteit staan. Een sensuele en intieme geur die de eeuwigheid van emoties vertegenwoordigt.

 • Cerruti 1881 pour Femme Eau de Toilette Spray (100 ml) Cerruti 1881 pour Femme Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Cerruti 1881 Pour Femme is een zeer klassieke vrouwengeur die bijna uitsluitend bestaat uit bloemengeuren. Alleen de houtachtige kruidige basis van het parfum rond de bloempracht van hoofd- en hartnoten af en geeft Cerruti 1881 Femme zijn verleidelijke noot.

 • Geoffrey Beene Grey Flannel Eau de Toilette (240 ml) Geoffrey Beene Grey Flannel Eau de Toilette (240 ml)

  De tijdloze klassieke geur van Geoffrey Beene Grey Flannel is bijzonder aantrekkelijk en mannelijk. Het samenspel van oosterse geurelementen, fijne bloemenaroma's en hartige houtsoorten geeft het parfum een onweerstaanbare geur die simpelweg onvergetelijk is.

 • Vivienne Westwood Boudoir Eau de Parfum Spray (50 ml) Vivienne Westwood Boudoir Eau de Parfum Spray (50 ml)

  Vivienne Westwood Boudoir Eau de Parfum Spray betovert, fascineert en certificeert uniciteit. Deze oosterse, bloemige en individuele geur is onmiskenbaar en bedekt de huid als een delicate sluier, als een vleugje lente en beschermt. De geur van Vivienne Westwood Boudoir Eau de Parfum Spray creëert een betoverende sfeer.

 • Donna Karan NY DKNY Women Eau de Parfum Spray (50 ml) Donna Karan NY DKNY Women Eau de Parfum Spray (50 ml)

  Donna Karan NY DKNY Vrouwen vertegenwoordigt de geur van de grote wereld. De glinsterende metropool New York inspireerde ontwerper Donna Karan tot de creatie van haar nieuwe parfum. Het resultaat is een zoete bloemengeur met mandarijn, sinaasappel, jasmijn en roze akkoorden.

 • Cartier Must de Cartier Eau de Toilette Spray (100 ml) Cartier Must de Cartier Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Must de Cartier Eau de Toilette Spray boeit met zijn bloemige geur en een sierlijke geur karakter. De oosterse noten zijn zeer subtiel en terughoudend, zodat de Cartier klassieker onderstreept de natuurlijke geur van zijn drager op een sierlijke en zachte manier.

 • Estée Lauder Beautiful Eau de Parfum Spray (75 ml) Estée Lauder Beautiful Eau de Parfum Spray (75 ml)

  Estée Lauder Beautiful is een klassieker met damesgeur die als geen ander sensualiteit en romantiek uitstraalt. De Eau de Parfum Spray is oorspronkelijk ontworpen om de mooiste dag uit het vrouwenleven met een even mooie geur te onderstrepen - Estée Lauder Beautiful.

 • Emanuel Ungaro Diva Eau de Parfum Spray (100 ml) Emanuel Ungaro Diva Eau de Parfum Spray (100 ml)

  De geur van Emanuel Ungaro Diva Eau de Parfum Spray staat voor glamour en uniciteit. De complexe geursamenstelling van de bloemige chypre geur onderstreept de natuurlijke geur van de drager en geeft haar het nodige zelfvertrouwen om te schitteren als een diva.

 • Lancôme Magie Noire L'eau de Toilette Spray (75 ml) Lancôme Magie Noire L'eau de Toilette Spray (75 ml)

  Lancôme Magie Noire Eau de Toilette Spray is een oosterse geurcreatie voor vrouwen die hun persoonlijkheid met eenvoudige elegantie willen benadrukken. Magic Noire is de perfecte metgezel voor speciale, magische momenten en verleidt met betoverende charme en sensualiteit. Vrouwen met een sterk karakter worden omringd door de geur van magie Noire met een mysterieuze uitstraling waardoor ze onweerstaanbaar.

 • Guerlain Samsara Eau de Parfum Spray (30 ml) Guerlain Samsara Eau de Parfum Spray (30 ml)

  Guerlain Samsara Eau de Parfum is een oosterse vrouwengeur met een houtachtig en elegant karakter. De weelderige geursamenstelling van verschillende bloemen, specerijen en houtsoorten is bijzonder verleidelijk en geeft de drager een sensueel vrouwelijk gevoel.