Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Melk

De populairste geuren met Melk in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Melk hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Chopard Wish Eau de Parfum Spray (75 ml) Chopard Wish Eau de Parfum Spray (75 ml)

  Chopard Wish is een zeer zoete vrouwengeur met veel verschillende smaken en geuren. Bovenal is de mooie vanille noot in het midden van het parfum, waardoor de klassieke geur zijn delicate en vrouwelijke aura, die heeft gemaakt Chopard Wish een constante favoriet onder vrouwen geuren voor vele jaren.

 • Diesel Loverdose Tattoo Eau de Parfum Spray (75 ml) Diesel Loverdose Tattoo Eau de Parfum Spray (75 ml)

  De Diesel Lover Dose Tattoo Eau de Parfum Spray kenmerkt zich door een zoete vanillegeur, aangevuld met frisse citrusnoten van mandarijn en cassis. Arabische jasmijn, sinaasappelbloesems en rozen geven de vrouwelijke geur een bloemige noot. Extracten van rijst en melk vormen een romige basis.

 • Serge Lutens Jeux de Peau Eau de Parfum Spray (50 ml) Serge Lutens Jeux de Peau Eau de Parfum Spray (50 ml)

  Serge Lutens Jeux de Peau Eau de Parfum Spray neemt de drager mee naar een warme ochtend in bed, een lange wandeling bij het meer in de hete zon, evenals brandhout en 's avonds huiden. Een diep intieme, verleidelijke geur die indruk maakt met zijn houtdiepte en warme noten.

 • Serge Lutens Dent de Lait Eau de Parfum Spray (50 ml) Serge Lutens Dent de Lait Eau de Parfum Spray (50 ml)

  Serge Lutens Dent de Lait is een eau de parfum spray voor mannen en vrouwen. Wat ongebruikelijk is aan de romige frisse geur is dat er geen klassieke geurpiramide bestaat. Voor geuren van het etiket is het echter heel normaal. Serge Lutens Dent de Lait, bijvoorbeeld, heeft aroma's van amandelen, kokosmelk, aldehyden en, zeer ongebruikelijk, bloedakkoorden. Deze metalen noot is extreem polariserend, maar men moet er niet door geïrriteerd raken. De geuren van Serge Lutens behoren immers al meer dan 25 jaar tot de beste ter wereld.

 • By Terry Flagrant Délice Eau de Parfum Spray (100 ml) By Terry Flagrant Délice Eau de Parfum Spray (100 ml)