Kruidnagel

De populairste geuren met Kruidnagel in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Kruidnagel hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Calvin Klein Escape Eau de Parfum Spray (100 ml) Calvin Klein Escape Eau de Parfum Spray (100 ml)

  Met Calvin Klein Escape zijn we geroepen om het alledaagse leven te verlaten en een tijdje de sensueel gepassioneerde wereld van bloemennuances en fruitige aroma's binnen te gaan. De fruitige topnoot verfrist. Een hartnoot van jasmijn, lelie van de vallei en roos evenals muskus en sandelhout in de basis zorgen voor een tijdloos, sensuele geur karakter.

 • Kenzo Jungle Eau de Parfum Spray (100 ml) Kenzo Jungle Eau de Parfum Spray (100 ml)

  Kenzo Jungle is een multiculturele New Age geur die alles draait om de gelukkige olifant. Een kruidige compositie waarin oosterse specerijen samenkomen met exotisch fruit. De ideale geur voor de kosmopolitische vrouw. Kenzo Jungle brengt de jungle naar de grote stad.

 • Hugo Boss Bottled Tonic Eau de Toilette Spray (100 ml) Hugo Boss Bottled Tonic Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Met Hugo Boss Bottled Tonic heb je het gevoel dat je een frisse douche hebt. De fruitige kick van appel, grapefruit en citroen wordt ondersteund door kruidnagels, kaneel en roos geranium in de Eau de Toilette, gember brengt extra leven in de materie. Klassieke vetiver zorgt voor een mannelijke afronding. De man van vandaag wordt actief en levendig zonder onevenwichtig te zijn.

 • Estée Lauder Youth-Dew Eau de Parfum Spray (67 ml) Estée Lauder Youth-Dew Eau de Parfum Spray (67 ml)

  De geur van Estée Lauder Youth-Dew kenmerkt zich door oriëntaalse smaken en een fijne specerij. De Eau de Parfum Spray, waarvan het geurconcept dateert uit 1963, belichaamt een zeer klassieke vrouwelijke geur waarvan de verleidelijke werking is nog steeds onbetwist.

 • Chanel Coco Eau de Parfum Spray (100 ml) Chanel Coco Eau de Parfum Spray (100 ml)

  Coco van Coco Chanel is een kruidige eau de parfum met een oosterse geur karakter dat perfect het karakter van deze eigenzinnige mode-ontwerper weerspiegelt. Met zijn speelse geuren van bloemen, kruiden, fruit en specerijen is Coco zelfverzekerd, sterk en toch vrouwelijk.

 • Sisley Eau du Soir Eau de Parfum Spray (100 ml) Sisley Eau du Soir Eau de Parfum Spray (100 ml)

  Een adembenemende geur begeleidt Sisley Eau du Soir Eau de Parfum Spray. De Eau de Parfum is een hommage aan de vrouwelijkheid, een uitnodiging tot verleiding en een geheim dat de drager maakt het object van verlangen en een interessante en vertederende metgezel. De geur bedekt de huid als een zachte sluier.

 • Baldessarini Baldessarini Eau de Cologne Spray (75 ml) Baldessarini Baldessarini Eau de Cologne Spray (75 ml)

  Baldessarini for Men is een luxueuze mannengeur voor echte mannen. De verschillende specerijen en houtsoorten maken de geur tot een zeer mannelijke en onderscheidende geurbeleving, die een speciale warmte krijgt door speciale ingrediënten zoals klaver en kamille.

 • Annayake Miyabi Man Eau de Toilette Spray (100 ml) Annayake Miyabi Man Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Annayake Miyabi Man is een mannelijke, aromatische geur die de kracht van karakter van de man onderstreept. Citrusvruchten verrassen heerlijk verfrissend in de topnoot. Kruidige noten en violet blad geven de geur de gewenste elegantie. De basis is musk en tonkaboon voor een mannelijke sensualiteit.

 • Hugo Boss Bottled Oud Eau de Parfum Spray (50 ml) Hugo Boss Bottled Oud Eau de Parfum Spray (50 ml)

  De Hugo Boss Bottled Oud Eau de Parfum Spray draagt zijn naam niet voor niets. In de basische noot heeft de afrodisiacum oud zijn dominante uitstraling en wordt begeleid door sandelhout en aardachtige cypriol. Deze elegante mannelijke geur is ideaal voor sensuele nachten. De intens kruidige noot belichaamt mannelijkheid, sensualiteit, luxe en exclusiviteit. Langdurige geur door hoge concentratie van parfumolie.

 • Bruno Banani Man Eau de Toilette Spray (50 ml) Bruno Banani Man Eau de Toilette Spray (50 ml)

  De Bruno Banani Man Eau de Toilette Spray boeit met optimisme en losheid. Humoristische levenskunstenaars kunnen met dit parfum hun extraverte en tegelijkertijd zelfverzekerde karakter vol vertrouwen onderstrepen. Bruno Banani is een groene, aromatische geursamenstelling voor individualisten die een verleidelijk, onweerstaanbaar effect heeft op vrouwen. Deze geur heeft ook het motto "Niet voor iedereen". Niet iedereen kan hem dragen.