Kruidnagel

De populairste geuren met Kruidnagel in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Kruidnagel hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Jil Sander for Men Eau de Toilette Spray (125 ml) Jil Sander for Men Eau de Toilette Spray (125 ml)

  Sander for Men is een karakteristieke, kruidige geur voor de elegante man. Verse planten en verfijnde specerijen vormen samen een harmonieuze compositie. De purist Falkon maakt indruk met zijn tijdloze elegantie. Sander for Men: een klassiek parfum van Jil Sander.

 • Calvin Klein Escape Eau de Parfum Spray (100 ml) Calvin Klein Escape Eau de Parfum Spray (100 ml)

  Met Calvin Klein Escape zijn we geroepen om het alledaagse leven te verlaten en een tijdje de sensueel gepassioneerde wereld van bloemennuances en fruitige aroma's binnen te gaan. De fruitige topnoot verfrist. Een hartnoot van jasmijn, lelie van de vallei en roos evenals muskus en sandelhout in de basis zorgen voor een tijdloos, sensuele geur karakter.

 • Kenzo Jungle Eau de Parfum Spray (100 ml) Kenzo Jungle Eau de Parfum Spray (100 ml)

  Kenzo Jungle is een multiculturele New Age geur die alles draait om de gelukkige olifant. Een kruidige compositie waarin oosterse specerijen samenkomen met exotisch fruit. De ideale geur voor de kosmopolitische vrouw. Kenzo Jungle brengt de jungle naar de grote stad.

 • Hugo Boss Bottled Tonic Eau de Toilette Spray (50 ml) Hugo Boss Bottled Tonic Eau de Toilette Spray (50 ml)

  Met Hugo Boss Bottled Tonic heb je het gevoel dat je een frisse douche hebt. De fruitige kick van appel, grapefruit en citroen wordt ondersteund door kruidnagels, kaneel en roos geranium in de Eau de Toilette, gember brengt extra leven in de materie. Klassieke vetiver zorgt voor een mannelijke afronding. De man van vandaag wordt actief en levendig zonder onevenwichtig te zijn.

 • Chanel Coco Eau de Parfum Spray (100 ml) Chanel Coco Eau de Parfum Spray (100 ml)

  Coco van Coco Chanel is een kruidige eau de parfum met een oosterse geur karakter dat perfect het karakter van deze eigenzinnige mode-ontwerper weerspiegelt. Met zijn speelse geuren van bloemen, kruiden, fruit en specerijen is Coco zelfverzekerd, sterk en toch vrouwelijk.

 • Sisley Eau du Soir Eau de Parfum Spray (100 ml) Sisley Eau du Soir Eau de Parfum Spray (100 ml)

  Een adembenemende geur begeleidt Sisley Eau du Soir Eau de Parfum Spray. De Eau de Parfum is een hommage aan de vrouwelijkheid, een uitnodiging tot verleiding en een geheim dat de drager maakt het object van verlangen en een interessante en vertederende metgezel. De geur bedekt de huid als een zachte sluier.

 • Estée Lauder Youth-Dew Eau de Parfum Spray (67 ml) Estée Lauder Youth-Dew Eau de Parfum Spray (67 ml)

  De geur van Estée Lauder Youth-Dew kenmerkt zich door oriëntaalse smaken en een fijne specerij. De Eau de Parfum Spray, waarvan het geurconcept dateert uit 1963, belichaamt een zeer klassieke vrouwelijke geur waarvan de verleidelijke werking is nog steeds onbetwist.

 • Annayake Miyabi Man Eau de Toilette Spray (100 ml) Annayake Miyabi Man Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Annayake Miyabi Man is een mannelijke, aromatische geur die de kracht van karakter van de man onderstreept. Citrusvruchten verrassen heerlijk verfrissend in de topnoot. Kruidige noten en violet blad geven de geur de gewenste elegantie. De basis is musk en tonkaboon voor een mannelijke sensualiteit.

 • Hugo Boss Bottled Oud Eau de Parfum Spray (100 ml) Hugo Boss Bottled Oud Eau de Parfum Spray (100 ml)

  De Hugo Boss Bottled Oud Eau de Parfum Spray is één hommage aan de Oud essentie, die de oude Egyptenaren al kenden en die in vergetelheid was geraakt. Nieuw ontdekt is het mysterieuze, erotiserende ingrediënt, dat Cleopatra misschien al eens bekoord heeft, in deze geurcompositie op de voorgrond. Citrusnoten, appel, pruim en pelargonium openen de sensuele dans van het parfum, kruidnagels, saffraan, balsamico labdanum en aromatische kaneel vormen het intense en krachtige hart van het parfum.

 • Annayake Matsuri Eau de Toilette Spray (100 ml) Annayake Matsuri Eau de Toilette Spray (100 ml)

  De perfecte geur voor de feestelijke uren met een buitengewone rangschikking van frisse fruitaroma's, bloemige noten en de warme geur van fijn hout. Annayake Matsuri is een vrouwelijke en elegante geur die elke vrouw omhult in een subtiele mysterieuze sluier. De geur wordt geassocieerd met herinneringen aan de mooiste uren in het leven.