Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Kruiden

De populairste geuren met Kruiden in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Kruiden hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette Spray (100 ml) Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Paco Rabanne 1 Million is een zeer mannelijk parfum vol contrasten en een extra portie mannelijkheid. De sterke en scherpe aroma's van verschillende specerijen, ledersoorten en houtsoorten worden in het hart tegengesteld door een fijne roos absolue, die een beetje hardheid aan het parfum onttrekt en 1 miljoen Paco Rabanne tot een modern meesterwerk maakt.

 • Bvlgari Man in Black Eau de Parfum Spray (30 ml) Bvlgari Man in Black Eau de Parfum Spray (30 ml)

  Bvlgari Man in Black Eau de parfum spray is veel meer dan men zou verwachten van een geur of interpreteren in. Mannelijk, mysterieus en met nadruk op het bijzondere in het leven, deze geur omhult in een wolk van luxe en kracht.

 • Tom Ford Black Orchid Eau de Parfum Spray (50 ml) Tom Ford Black Orchid Eau de Parfum Spray (50 ml)

  Tom Ford Black Orchidee betovert met een sensuele bloemengeur van exotische orchideeën. Het samenspel van zachte bloemenaroma's en kruidige geurelementen geeft de Eau de Parfum een oriëntaals karakter dat de vrouwelijkheid van elke vrouw benadrukt en haar een verleidelijk charisma geeft.

 • Hugo Boss Orange Man Eau de Toilette Spray (100 ml) Hugo Boss Orange Man Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Hugo Boss Orange Man is een dynamische eau de toilette met een houtachtig, kruidig parfumkarakter. De aantrekkelijke mannelijke aroma's onderstrepen de natuurlijke nonchalance van de drager en omringen hem met een aantrekkelijke uitstraling die zelfvertrouwen en levensvreugde uitstraalt.

 • Thierry Mugler Womanity Eau de Parfum Spray (hervulbaar) (80 ml) Thierry Mugler Womanity Eau de Parfum Spray (hervulbaar) (80 ml)

  Thierry Mugler Womanity is een bloemige eau de parfum met een licht oosterse geur karakter dat een volledig nieuwe definitie van vrouwelijkheid vertegenwoordigt. De verleidelijke vrouwengeur geeft de drager het nodige zelfvertrouwen om te kunnen schitteren in elk moment van haar leven.

 • Estée Lauder Youth-Dew Eau de Parfum Spray (67 ml) Estée Lauder Youth-Dew Eau de Parfum Spray (67 ml)

  De geur van Estée Lauder Youth-Dew kenmerkt zich door oriëntaalse smaken en een fijne specerij. De Eau de Parfum Spray, waarvan het geurconcept dateert uit 1963, belichaamt een zeer klassieke vrouwelijke geur waarvan de verleidelijke werking is nog steeds onbetwist.

 • Calvin Klein Obsession Eau de Parfum Spray (100 ml) Calvin Klein Obsession Eau de Parfum Spray (100 ml)

  Waarneming door Calvin Klein is een zeer kruidige en intens geurende eau de parfum met tal van specerijen, bossen en bloemen. Dit samenspel maakt Obsession tot een zware maar zeer warme oosterse vrouwengeur die zeer aantrekkelijk en verleidelijk is.

 • Chanel Allure Sensuelle Eau de Toilette Spray (50 ml) Chanel Allure Sensuelle Eau de Toilette Spray (50 ml)

  Wilt u dat het nog frisser en lichter wordt? Dan is de Chanel Allure Sensuelle Eau de Toilette Spray zeker het juiste voor u. Dankzij de unieke mix van lichte geuren en de klassieke smaken van Chanel Allure Sensuelle parfum, is Eau de Toilette Spray een geur voor elke gelegenheid.

 • Hermès Voyage d'Hermès Parfum spray (navulbaar) (35 ml) Hermès Voyage d'Hermès Parfum spray (navulbaar) (35 ml)

  Hermès Voyage d'Hermès is een aantrekkelijke lichte unisex geur, die betovert met houtachtige en bloemrijke geuren. De lichte aanraking van muskus geeft de parfumspray, die wordt gepresenteerd in een extravagante hervulbare fles, een bijzonder gepassioneerde en verleidelijke kracht.

 • Estée Lauder Knowing Eau de Parfum Spray (75 ml) Estée Lauder Knowing Eau de Parfum Spray (75 ml)

  De warme bloemengeur van Estée Lauder Knowing omhult de elegante vrouw met zelfvertrouwen en geeft haar een ervaren karakter. De vrouwengeur ziet er licht sexy uit en is perfect voor veeleisende vrouwen met stijl. De fijn kruidige geur met houtachtige componenten wordt perfect afgerond door de talrijke bloemige essences. De kleurrijke mix is zeer indrukwekkend en sensueel warm.