Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Kiwi

De populairste geuren met Kiwi in de Beauty-shop

In de easyCOSMETIC Beauty-shop vindt u talrijke geuren, die de geur van Kiwi hebben. Tot de populairste parfums bij easyCOSMETIC horen:

 • Dolce & Gabbana Anthology 3 L'Impératrice Eau de Toilette Spray (100 ml) Dolce & Gabbana Anthology 3 L'Impératrice Eau de Toilette Spray (100 ml)

  Dolce & Gabbana Anthology 3 L'Impératrice parfumserie is een aquatische unisex parfum met een bloemig karakter. Het eau de toilette betovert met een heerlijk bloemrijk hart van cyclamen, watermeloen en jasmijn en krijgt zo een zachte en licht vrouwelijke kant.

 • Biotherm Eau Pure Eau de Toilette Spray (100 ml) Biotherm Eau Pure Eau de Toilette Spray (100 ml)

  De frisse lichaamsverzorging geur Biotherm Eau Pure betovert met zijn eenvoudige sensualiteit. De licht fruitige aroma's geven de geur zijn onvergelijkbare natuurlijkheid, die een elegante sensualiteit krijgt door de warme elementen.

 • Marbert Bath & Body Energy Body Lotion (200 ml) Marbert Bath & Body Energy Body Lotion (200 ml)

  Maak uw huid vlakker met de rijke verzorging van Marbert Bath & Body Energizing Body Lotion. De huid wordt intensief gevoed met rijke ingrediënten en krijgt een verkwikkende geur. Met akkoorden van groene peper, limoen, kiwi en groene thee, die uw zintuigen zal doen herleven.

 • Iceberg Effusion Woman Eau de Toilette Spray (75 ml) Iceberg Effusion Woman Eau de Toilette Spray (75 ml)

  Iceberg Effusion Vrouw Eau de Toilette Spray is fruitig, kruidig, groen en fris. Een geur voor elke dag, een nuance dat u de zon op uw huid kunt voelen en kunt dromen van een vakantie op een onaangetast stukje land. Deze geur prikkelt de verbeelding en plaatst de drager in het middelpunt van haar eigen avontuurlijke leven.